Günlük Ev Burç Yorumları 10 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Mayıs Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaşlanan ebeveynleriniz biraz yardıma ihtiyaçları olduğunu kabul etmek istemeyebilirler. Yapılması gereken küçük bir iş gördüğünüzde, sohbetiniz sırasında bunu en az telaşla yapmaya devam ederseniz, her ziyaretinizde, zaman hediyeniz takdir edilmeyecektir.


Boğa Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Rüzgar begonvil çalılarınızdan kırmızı, pembe ve beyaz çiçekleri bahçenizin her yerine süpürdü. Hava akımlarında dans ederken izleyin. Çiçekler ve yeşil çim arasındaki zıtlığa dikkat edin ve bırakın bu yılki zanaat projesine ilham versinler.


İkizler Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ha! Cep telefonunuzun tuş takımıyla, ikiden fazla parmakla yazmayı öğrenmek sizin için o kadar da önemli değil. Sadece yeni telefonunuzu sevmekle kalmadınız, fazladan veri içeren bir telefonda ısrar ederek 20’li yaşlarındaki satış görevlisini şaşırttınız. Adamsın!


Yengeç Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Binicilik fırsatlarına yakın olmak için ülkeye taşındınız. Kırsal kesimde yaşamak, aracınızın içinin tozlu görünmesi gerektiği anlamına gelmez. Ön koltuğun altında bir miktar mikrofiber bez bulundurun. Gösterge tablosunu ve direksiyon simidini gerektiği gibi silmek için bunları kullanın.


Aslan Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tüyler ürpertici sürüngenler, ev arkadaşınızın sizi kurtarmaya gelmesi için bağırmanıza neden olur. Ve neden insanlar böcekler hakkında konuştuğunda kaşınmaya başlıyorsun? Soğuk bir ampulün üzerine damlatılan birkaç damla lavanta yağı, böcekleri uzak tutmaya yardımcı olacaktır.


Başak Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Büyük gecenize hazırlanırken pedikür ve manikür yaptırdınız. 15 damla bergamot esansiyel yağını hint yağı ile karıştırıp tıraş öncesi saçlarınıza sürerek ipeksi pürüzsüz bacaklar elde edebilirsiniz. Harika bir gece olacak.


Terazi Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güneş ve rüzgar ellerinizi ve yüzünüzü çatlamış hissettirebilir. Cildinize sürdüğünüz her şey vücudunuz tarafından emilir, bu nedenle cildinize iyi gelen doğal içerikli losyonlar kullanın. Yatmadan hemen önce ellerinize iyi bir nemlendirici sürün, ardından hafif eldivenler giyin. Sabahları elleriniz yumuşacık olacak.


Akrep Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bütün ev arkadaşların bugünlük ayrıldı ve ev sana kaldı. Müziğinizin sesini istediğiniz kadar açmak ve bir hobi ile çalmak için güzel bir fırsat. Daha sonra, üç bardak Epsom tuzu, üç tutam gliserin, en sevdiğiniz uçucu yağ ve birkaç damla gıda boyasını suya karıştırarak kesintisiz banyonuzu özel hale getirebilirsiniz.


Yay Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İki elinizi de aracınızın direksiyonuna koyup yola konsantre olursanız bugün sizin için daha iyi geçecektir. Yine de, molalarınızı vurursanız ve beyaz gömleğinize o sade kahve bulaşırsa, lekeyi mümkün olan en kısa sürede soğuk suyla durulayın, ardından yumuşak bir bulaşık deterjanı kullanın, durulayın, biraz sirke ile işlemden geçirin ve normal şekilde yıkayın.


Oğlak Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla öğle yemeğindeyken, çikolata parçacıklı kurabiyeler için kuru malzemelerle kaplanmış bir reçel kavanozu gizemli bir şekilde masanızda belirdi. Nefis. Yarın taze pişmiş kurabiyeler getirirsen, gizli dostun kendini ifşa etmeyecek ama bir ipucu elde edebilirsin.


Kova Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çamurlu botlardan pis kokulu kanalizasyonlara, bugün birbiri ardına küçük hıçkırıklarla dolu olacak. Sabır sana iyi hizmet edecek. İki ölçü kabartma tozu, bir ölçü tuz ve ısıtılmış, damıtılmış sirke, kimyasallarınız yoksa veya kullanmayı tercih etmiyorsanız, tıkanmış giderler için hızlı bir tedavidir.


Balık Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gün uzun olacak, bu yüzden gücünüzü yüksek tutmak için bazı protein barları getirin. Ayakkabı ve çoraplarla geçen koca bir 16 saat ve sadece ayaklarınız güzel bir ıslanma istemez, ayakkabılarınız da kokar. Bir parça plastiğin üzerine konulan ve her bir ayakkabının parmak ucuna konulan bir pamuğa birkaç damla karanfil yağı kokuyu bastırmalıdır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.