Günlük Burç Yorumları 4 Mayıs 2023

4 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 4 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, çevrenizdeki insanların bu sabah her zamankinden daha karamsar veya zehirli olduğunu fark edebilirsiniz, çünkü Akrep ayı ile kara kara düşünen Plüton arasındaki sert bağlantı sayesinde. Gerginliği çatışmayla karşılama cazibesinden kaçının, bunun yerine kendi gündeminize ve gerçekten önemli olan ilişkilere odaklanmayı tercih edin. Sabah ortasında Venüs ve Neptün karşı karşıya geldiğinde, özellikle de dinlenmemişseniz ve kendinizi şımartmak için gecikmişseniz, beyin sisine dikkat edin. Ay, Satürn’e bir öpücük üflediğinde stresi tamamen ortadan kaldırabilmeniz için sınırlar koymayı düşünün, bu da içinden çıkarılacak temizleyici ve dengeleyici bir enerji sunar.


Boğa Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Akrep ayı bu sabah kara kara düşünen Plüton’la karşı karşıya geliyor ve sorumluluklar yüzünden aşırı yüklendiysen dengeni bozmakla tehdit ediyor. Özellikle kişisel bakım rutinlerinizden koptuysanız, ihtiyaç duyduğunuzdan daha fazla iş almamaya çalışın. Venüs ve Neptün karşı karşıya gelirken cihazlarınıza bir ara vermeyi düşünün, aksi takdirde çevrenizdeki gerçek dünya güzellikleri ile bağlantınız kopmaz ve hayal kırıklığına uğramazsınız. Şans eseri, Venüs ve Jüpiter, özellikle minnettarlığınızı bulmak ve iyimserliği geri kazanmak için içinize gitmeye zaman ayırdığınızda, bu korkudan kurtulmanıza yardımcı olmak için bu gece güçlerini birleştirecekler.


İkizler Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah bedeniniz ve ruhunuz arasında bir bağlantı bulmaya çalışın, yoksa Akrep ayı ile Plüton arasındaki sert bir açı, üzerinizde bir ağırlık hissetmenize neden olabilir. Bu arada, Venüs ve Neptün, mesleğinizde sahtekarlık sendromunu veya güvensizlikleri tetiklemekle tehdit ederek, başınızın üstünde karşı karşıya gelir. Luna kaderin düğüm noktalarıyla aynı hizaya gelip artık ümit verici görünmeyen tüm gündemlerle bağlarını kestiğinde, organize olmak için bir dakikanızı ayırın ve planlarınızı yeniden taahhüt edin. Bu akşam Satürn aktif hale geldiğinde, alanınızda daha dengeli ve güvenli hissedeceksiniz, bu yüzden sırtınızı sıvazladığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah egonuzun ve aşk hayatınızın iç içe geçmesine izin vermeyin, çünkü Akrep ayı kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelir. Gönül meselelerindeki gerilim ego zedelenmelerine yol açabilse de, hayal kırıklıklarıyla boğuşmaktansa gücünüzü hatırlamak daha iyidir. Neyse ki, Luna bu akşam Satürn’e bir öpücük göndererek, ruhani ve şefkatli olmanın sizi paspas yapmadığını hatırlattığında, bir kişisel bakım biçimi olarak sağlıklı sınırlar belirleme şansınız olacak. Bu gece Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde iyi hisler akacak ve kalbinizi iyimserlik ve neşeye açacak.


Aslan Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Akrep ayı bu sabah kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya geliyor ve karamsar tarafınızı tetiklemekle tehdit ediyor. Duygularınızı kontrol etmek zor olsa da, birisi sinirinizi bozarsa aşırı tepki vermemeye çalışın. Sabahın ortasında Venüs ve Neptün karşı karşıya gelip nefret edenleri gölgelerden çekmekle tehdit ederken sahte arkadaşlara dikkat edin. Neyse ki, bu akşam Luna Satürn’ü öptüğünde sınır çizme yeteneğinize güveneceksiniz, bu yüzden engellemekten, sessize almaktan ve takibi bırakmaktan korkmayın. Bu gece Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde, aşka ve insanlığa olan inancınızı tazeleyerek daha tatlı titreşimler akacak.


Başak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah eleştirel zihniniz aşırı aktif hissedebilir, çünkü Akrep ayı yoğun Plüton ile karşı karşıya gelir. Kendinizi veya başkalarını ayırmamaya çalışın ve planların tam olarak düşündüğünüz gibi gelişmemesinin sorun olmadığını unutmayın. Bu arada, Venüs ve Neptün, gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa romantik ve profesyonel fırsatlardan saklanmanıza neden olabilecek sert bir bağlantı yükü paylaşıyor. Sezginiz size söylediğinde dikkatli bir şekilde ilerlemeniz önemli olsa da, bu enerji aktifken nihai kararlar vermekten kaçının. Şans eseri, bu akşam Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde arzularınızı kabul etme ve akıllı kararlar verme şansınız olacak.


Terazi Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Akrep ayı kara kara düşünen Plüton’la karşı karşıya gelirken, kendini sallantılı bir zemindeymiş gibi hissedebilirsin. Egonuzu biraz destekleyerek bu ağır hislerle savaşın ve sizi harika hissettiren müzik, moda ve arkadaşlıkları kucaklayın. Venüs ve Neptün karşı karşıya geldiğinde fantezinin gerçeklik vizyonunuzu gölgelemesine izin vermeyin, çoğu rüyanın makul bir planla gerçekleştirildiğini anlayın. Neyse ki, Satürn bu akşam aktif hale geldiğinde ve sonraki hamlelerinizi planlamak için mükemmel bir fırsat olduğunda düzen oluşturmanın kolay olduğunu göreceksiniz. Bu gece Venüs ve Jüpiter hizalandığında ruhunuzu iyi bir şirketle veya en sevdiğiniz manevi uygulamayla beslemeyi planlayın.


Akrep Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ay bu sabah burcunuza giriyor, ancak kara kara düşünen Plüton’la sert bir kare sizi karamsar bir kafa boşluğuna sokabilir. Olumsuz duyguların sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve bu riskli titreşimlerde gezinirken bol bol destekle kendinizi desteklediğinizden emin olun. Bu sırada Venüs ve Neptün, güvensizlik veya kıskançlık yaratmakla tehdit eden gergin bir görünüme girer. Neyse ki, geleceğe dolu ve zarif bir yürekle bakmayı seçtiğiniz sürece, Luna güney düğüme geldiğinde artık size hizmet etmeyen şeyi salıverme şansınız olacak.


Yay Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah yatağın yanlış tarafında uyanmış gibi hissedebilirsin, çünkü Akrep ayı kara kara düşünen Plüton’la karşı karşıya gelir. Bu göksel zıtlık, özellikle güvensizlikler, sırlar veya korku ile mücadele ediyorsanız, olumsuz düşüncelerin hakim olmasına neden olabilir. Neyse ki, Luna öğleden sonra güney düğüme geldiğinde derinizi değiştirme şansınız olacak, ancak stresinizi tamamen yok etmek için yalnızlığa ihtiyacınız olabilir. Ancak, bu akşam Venüs Jüpiter’e öpücük gönderip masaya yumuşak ve ışıltılı bir enerji getirdiğinde, sevdiğiniz biriyle vakit geçirmeyi planlamalısınız.


Oğlak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah topluluğunuzdaki ve yakın çevrenizdeki olumsuzluğa odaklanmamaya çalışın veya Akrep ayı ile Plüton arasındaki sert bir bağlantı ruh halinizi bozabilir. Bu arada, Venüs ve Neptün arasındaki sert bir bağlantı, daha fazla hayal kırıklığına yol açarak gerçekçilik ve fantezi arasında sağlıklı bir denge bulmayı önemli hale getirebilir. Bu akşam Luna Satürn’ü öptüğünde, özellikle de benzer düşünen ve pozitif kişilerle sosyalleştiğinizde, düşüncelerinizin kontrolünün sizde olduğunu hissedeceksiniz. Bu gece Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde iyi hisler akacak ve evde iyimserliğinizi yeniden kazanmanıza ve geri kazanmanıza yardımcı olacak.


Kova Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün yaydığınız enerjiye dikkat edin, çünkü Akrep ayı kara kara düşünen Plüton’la karşı karşıya gelir. Hedefleriniz ve hırslarınız konusunda kendinizi ciddi hissediyor olsanız da, aşırı metanetli bir tavır iş arkadaşlarınızı yanlış yola sevk edebilir. Bu arada, Venüs ve Neptün yukarıda meydan okuyarak düzensizlik yaratabilecek puslu bir enerji ortaya çıkarıyor. Neyse ki, Luna ve Satürn öğleden sonra düzeni yeniden sağlamak için güçlerini birleştirecekler, ancak sizi bulan herhangi bir kaosun kontrolünü yeniden kazanmak için şimdiki zamanda yavaşlamanız ve yere basmanız gerekecek. Bu gece Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde eğlenceli veya romantik bir şeyler yapmayı planlayın.


Balık Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah Ay Akrep’e ve haritanızın ruhsal sektörüne geçerken kendinizi felsefi bir boşlukta bulacaksınız. Bununla birlikte, Pluto’dan gelen sert bir enerji sizi sosyal bir ruh halinden daha az bir duruma sokabilir, bu yüzden kendinize saklamak konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Kendinizi gergin bir durumda bulursanız açık ve dürüst iletişimi seçerek, Venüs Neptün’le kare açı yaptığında gaz aydınlatma davranışlarına dikkat edin. Bu akşam Luna, Satürn’e bir öpücük üflerken aletlerle çalışmayı veya meditatif ve tezahür uygulamalarınıza daha fazla yapı getirmeyi düşünün. Bu akşam Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde kendin için güzel bir şey yap.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.