Günlük Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

31 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 31 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Terazi ayı bu sabah Venüs’le sert bir kare oluşturuyor, bu da duygularınızın her zamankinden daha ham hissetmenize neden olabilir. Neptün tepede aktif hale geldiğinde, dikkat çekmemek için mükemmel bir bahane olarak, garip hisler akmaya devam edecek. Neyse ki, bu akşam Luna dönüştürücü Akrep’e geçtiğinde sıfırlama şansınız olacak. Bununla birlikte, Pluto ile sert bir bağlantı, öngörülemeyen engeller veya duygusal rahatsızlıklar doğurabilir. Bu akşam Ay, Jüpiter ve Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde şanslı bir enerji sizi bulacak, ancak herhangi bir fırsat gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa yavaş hareket etmek isteyeceksiniz.


Boğa Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Terazi ayı bu sabah Venüs’le kare açı yapıyor, bu da düşüncelerinizi ve sözlerinizi izlemenizi önemli kılıyor. Bu öğleden sonra, Neptün başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde, özellikle de hâlâ halletmeniz gereken sorumluluklarınız varsa, sosyal medya akışlarınızı felakete sürükleme eğiliminden kaçının. Akşam çökerken ve Ay Akrep burcuna geçerken, kozmik temiz hava sizi bulacak ve kalbinizi aşka açmaya teşvik edecek. Ne yazık ki, Pluto’dan gelen sert bir enerji profesyonel alanınıza drama getirebilir, ancak size ait olmayan konulara kendinizi kaptırmamaya çalışın.


İkizler Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Terazi ayı Venüs’le kare açı yaparken biraz kararsız hissedebilirsiniz. Kendinizi güçlendirmenin yollarını ararken minnettarlığınızdan yararlanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu öğleden sonra Luna, Neptün ile karşı karşıya geldiğinde sınırlar bulanıklaşacak ve mizacınızda sağlam durmak her zamankinden daha yorucu gelebilir. Akşam dönerken ve ay Akrep’e girerken bir değişiklik hissedeceksiniz, bu da size günün erken saatlerinde sizi bulan herhangi bir korkudan kurtulurken yeniden başlama fırsatı sunar. Bu akşam vücudun için güzel bir şeyler yapmayı planla ve dengeli bir yemek yediğinden emin ol.


Yengeç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, Terazi ayı ve Venüs arasındaki sert bağlantı nedeniyle duygularınız bu sabah gergin hissedebilir. Hayal kırıklıklarınızı çevrenizdekilerden çıkarmamaya çalışın, özellikle önemli kişiler söz konusu olduğunda. Bu öğleden sonra, Neptün haritanızın ruhsal sektöründe aktif hale gelip stresinizin ve korkularınızın erimesine izin verdiğinde meditasyon için biraz zaman ayırın. Akşam dönerken ve ay Akrep burcuna geçerken kendinizi daha yüksek ve eğlenceli hissedeceksiniz, bu da en iyi arkadaşınızla akşam yemeğine çıkmak için mükemmel bir bahane olacak, ancak gergin güç dinamiklerinden kaçınmak isteyeceksiniz.


Aslan Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah uyandığında kendini pek sosyal ya da sıcak hissetmeyebilirsin, çünkü Terazi ayı Venüs’le kare açı yapıyor. Ruhunuzun muhtemelen bir molaya ihtiyacı olduğundan, sosyalleşme yerine yalnızlığa öncelik vermeyi düşünün. İletişimsizlik veya kafa karışıklığı, bugün öğleden sonra Neptün tepede aktif hale geldiğinde ortaya çıkabilir, ancak inatçı bir eğilimin ilerlemenizi engellemesine izin vermeyin. Akşam dönerken ve ay Akrep’e girerken atmosfer değişecek ve sizi ev yapımı yemekler ve rahat koltuk kucaklamaları için mükemmel olan besleyici bir ruh haline sokacak, ancak aşk hayatınızdaki gerilime karşı tetikte olmak isteyeceksiniz.


Başak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Terazi ayı Venüs’le kare açı yaparken elektronik cihazlarınızın sizi bugünden uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışın. Minnettarlığınıza dokunarak ve etrafınızdaki güzelliği kabul etmeye özen göstererek bu tuhaf hislerle savaşın. Neptün, haritanızın aşkı yöneten bölümünde aktif hale geldiğinde, bu öğleden sonra romantik ama puslu bir enerji havaya nüfuz edecek. Bununla birlikte, yalan söyleme geçmişi olan herhangi bir arkadaş söz konusu olduğunda tetikte kalmak isteyeceksiniz. Ay Akrep’e girerken bu akşam biraz sosyalleşmeyi planlayın ve kozmik kapıları anlamlı sohbete açın.


Terazi Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah ay ve Venüs başınızın üzerinde kare açı yaparken kesin sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Çizgiler çizmek sizin gibi insanları memnun eden birini rahatsız etse de, şu anda ihtiyaçlarınızı feda etmek hata olur. Dağınıklık, bu öğleden sonra güneşin altıncı evinizde Neptün aktif hale geldiğinde kendinizi bitkin veya bunalmış hissetmenize neden olabilir, ancak toparlanmak veya ihtiyaçlarınızı karşılamak için motivasyon bulmak zor olabilir. Neyse ki, ay Akrep’e girerken, topraklayıcı ve lüks bir enerji ortaya çıkarırken, sıfırlama ve gevşeme şansınız olacak.


Akrep Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah rahatlık için yüksek gücünüze dönün ya da Terazi ayı ile Venüs arasındaki sert bağlantı, yorganın altına saklanmanıza neden olabilir. Bu öğleden sonra Neptün tepenizde aktif hale geldiğinde ilham verici fikirler zihninize akın edecek, ancak bu parlak anlar onları anında yakalamak için adımlar atmazsanız kayıp gidebilir, bu nedenle notlar aldığınızdan ve bu tür kaprisleri takip ettiğinizden emin olun. Akşam yaklaşırken ve ay burcunuza girerken canlanmaya başlayacaksınız ve önümüzdeki iki gün boyunca auranızı ve popülerliğinizi yükselteceksiniz.


Yay Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay burcu, Terazi ayı Venüs’le kare açı yaparken, sosyal medya sayfalarınız bu sabah olumludan çok olumsuz gelebilir. Verimsiz tartışmalara veya değiş tokuşlara yatırım yapmaktan kaçının, aksi takdirde gününüzün büyük bir kısmı boşa gidebilir. Neptün bu öğleden sonra aktif hale gelirken, sizi uzaklaşmaya ve kendi evinizin rahatlığına kaçmaya teşvik ederken, kendinize sakin olma izni verin. Akşam çökerken ve ay Akrep’e girerken mahremiyet bir öncelik haline gelecek. Bununla birlikte, Pluto ile sert bir bağlantı, sosyal ilişkilerden veya önemli konuşmalardan kaçmayı zorlaştırabilir.


Oğlak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Terazi ayı ile Venüs arasındaki sert bağlantı nedeniyle, romantik ve profesyonel taahhütlerin sizi zayıflattığını hissedebilirsiniz. Çevrenizdekileri geçici olarak hayal kırıklığına uğratsa bile, kişisel uyum duygunuza öncelik vermenizin sorun olmadığını unutmayın. Neptün’ün üçüncü güneş evinizde aktif hale geldiği bu akşam yalanlara ve aldatmacalara dikkat edin ve gerçek dışında herhangi bir şey söylemekten kaçınmalısınız. Bu akşam Ay Akrep burcuna girerken sosyal medya beslemelerinize çekileceksiniz, ancak Plüton’la sert bir bağlantı şimdiki zamandan kopmanıza neden olabilir.


Kova Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Terazi ayı Venüs’le kare açı yaparken, hayallerinizle pratik olan arasındaki bir kopukluk, yolunuzu belaya sokabilir. Yıldızlara ulaşmak kesinlikle önemli olsa da, düzensizlik kendinizi gergin hissetmenize neden olarak en yüksek potansiyelinize ulaşmanızı engelleyebilir. Yaklaşan harcamaları gözden kaçırmak kolay olacağından, Neptün aktif bir yük haline geldiğinde bu öğleden sonra harcamalarınıza dikkat edin. Akşam yaklaşırken ve ay Akrep’e girerken hava değişecek ve sizi önümüzdeki iki gün boyunca daha sorumlu ve başarı odaklı bir ruh haline sokacak, ancak sağlıklı bir güçlenme duygusu sürdürmeniz gerekecek.


Balık Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, sevgili Fishy, ​​Terazi ayı Venüs’le kare açı yaparken, kendinizde ve başkalarında kıskançlık veya sahiplenici davranışlara dikkat edin. Onay için başkalarına güvenmekten kaçınmanız gerekse de, olumlu onaylamalar kendinizden şüphe duymanızın üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Bu öğleden sonra Neptün başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde, özellikle de bir rakip alışılmadık derecede hoş davranıyorsa, sahte dostluklara dikkat edin. Akşam çökerken ve ay Akrep’e girerken yıldızlar auranızı yükseltmek için toplanacak ve önümüzdeki iki gün boyunca mistik yönünüzü ortaya çıkaracak. Ne yazık ki, özellikle geçmişten gelen başarısızlıkların yeni korkular uyandırmasına izin verirseniz, kendinizden şüphe duymanız tezahür becerilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.