Günlük Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

28 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 28 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah harekete geçmeniz fazladan birkaç dakikanızı alabilir. Yenilgiyi kabul etme dürtüsüne karşı koy ve gündemini boşver ama ileride olacaklarla uğraşmadan önce kendine ihtiyacın olan alanı tanı. Öğleden sonra yaklaşırken ve Uranüs aktif hale geldiğinde heyecan sizi takip edecek ve size küçük bir ödülle kendinizi şaşırtmak için mükemmel bir bahane sunacak. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek alanınıza sarılmak için mükemmel olan rahat ve uyumlu bir hava getirdiğinde iyi hisler akıyor.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, bu sabah kendi yeteneklerinizi inkar etmemeye çalışın, çünkü Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturuyor. Bu hisler güvensizlikleri tetikleyebilse de, onları beslemenin size bir faydası olmaz. Şans eseri, öğleden sonra gelip Uranüs burcunuzda aktif hale gelip yaratıcı zihninizi yükselterek içinizde yaşayan dehayı serbest bırakırken bu korkudan kurtulma şansınız olacak. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücüğü engellediğinde havaya bir tatlılık yayılacak ve yoğun kişisel bakım veya arsız flörtlerle zihninizi boşaltmak için mükemmel bir bahane olacak.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah arkadaşlarınızın sizi evden uzaklaştırması zor olabilir. Molaya ihtiyacınız varsa, sosyal olarak uzaklaştığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, ancak brunch’ı kaçırmak için dürüst bir mazeret gösterdiğinizden emin olun. Uranüs bu öğleden sonra güneşin on ikinci evinizde aktif hale gelirken, daha önce görmemiş olabileceğiniz gerçekleri aydınlatırken, beyninizde bir vızıltı oyalanacak. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek romantizmi ve lüksü kucaklamanızı istediğinde iyi hisler yayılıyor.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah uyandığınızda yaklaşan çalışma haftası için üzülmemeye çalışın. Pazartesi gününün neler getirebileceği üzerine meditasyon yapmak doğal olsa da, ne olacağını tahmin ederek stres seviyenizi yükseltmenin bir anlamı yok. Şans eseri, bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde heyecan peşinde koşma şansınız olacak, ancak geleneksel Pazar rutinlerinizin dışına çıkmanız gerekecek. Bu akşam güneş Venüs’e bir öpücük gönderip içinizde yaşayan romantizmi ortaya çıkarırken kafanızı sakin bir netlik duygusuyla doldurduğunda iyi hisler akıyor.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Başak ayı Kayron’la birleşirken, gerçeklikten normalde normalden biraz daha uzun süre kaçmak istiyorsan sorun değil sevgili Aslan. Bu göksel değiş tokuş, rüyalarınıza ve erken saatlerinize ruhani bir unsur getirecek ve siz uyandıktan çok sonra bile yorganın altında sessizce meditasyon yapmak için mükemmel bir bahane olacak. Bununla birlikte, öğleden sonra geldiğinde harekete geçmek isteyeceksiniz ve Uranüs sizi sınırları aşmaya, lüksü benimsemeye ve güvenlik duygunuzu güçlendirmeye teşvik ederek başınızın üzerinde aktif hale geliyor. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek kişisel bakım ve iç gözlem için mükemmel bir ortam yaratırken, yalnızlığı kucaklamayı planlayın.


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah burcunuzdan yolculuğuna devam ediyor, sevgili Başak, Chiron ile dengesiz bir bağlantı oluşturarak sizi biraz durgun veya keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Şans eseri, Uranüs bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde ve perdenin ötesinden takviye kuvvetler getirdiğinde, bu tuhaf titreşimleri salıverme fırsatınız olacak. Evren sizi şaşırtmak ve şımartmak için can atacağından, işaretler ve küçük nimetler için gözlerinizi dört açın. Luna bu akşam Venüs’e bir öpücük göndererek popülaritenizi ve birçok kalbe ulaşma arzunuzu güçlendirdiğinde topluluğunuzu genişletmeye çalışın.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah uyandığında kendini biraz ısınmaya hazırla. İster ekstra baharatlı olan siz olun, ister bir meslektaşınız gölge atıyor, olumsuz değiş tokuşlara veya duygulara takılmamaya çalışın. Şans eseri, Uranüs bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde, ruh düzeyinde gelişmek için tetikleyicilere nasıl tepki verdiğinizde devrim yaratmanız için size ilham verdiğinde, hayatın daha parlak tarafına bakmak kolay olacak. Bu gece Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek sizi içine kapanık ama huzurlu bir ruh haline soktuğunda iyi hisler akacak.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, elektronik cihazlar Pazar günü yapılacaklar listeniz için bir tehdit oluşturabilir. Şans eseri, Uranüs bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde, sizi etrafınızdaki sevgiye tamamen kaptıracak olan ilişkilerinize heyecan getirdiğinde şimdiki zamana demir atmak daha kolay olacak. Bu titreşimler, evden uzaklaşmak ve sosyalleşmek için idealdir ve gerçek kelime etkileşimlerinin peşinden gittiğinizde temiz bir nefes gibi davranır. Bu gece Luna, Venüs’e bir öpücük gönderip lütuf bulmanızı istediğinde, üzerinize huzurlu bir his çökecek.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluştururken, bu sabah yetkili figürlerle ilgili sorunlara dikkat edin. Önünüzdeki kurallardan hoşlanmasanız da, savaşa hazır değilseniz sınırları zorlamamaya çalışın. Şans eseri, Uranüs bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde, başka bir günü bekleyebilecek sorumluluklardan geçici olarak kaçsanız bile, sizden sıra dışı bir şey yapmanızı isteyerek asi ruhunuz oynama fırsatı bulacak. Bu akşam Luna Venüs’ü öptüğünde ortalığı toparlamana yardım ettiğinde arayı kapatmayı unutma.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Başak’ın ayı Kayron’la birleşirken, kalbinin doğru olduğunu hissettiğin şeyi yap. Ufukta zor kararlar olsa da, evren size rehberlik etmenin ve desteklemenin yollarını bulacaktır. Şans eseri, öğleden sonra yaklaşırken ve Uranüs solar beşinci evinizi harekete geçirerek eğlenceli ve heyecan verici bir ambiyansı tetiklerken endişelerinizi unutma şansınız olacak. Manevi bir unsur da devreye girecek, bu yüzden zamanınızı akraba ruhlarla bağ kurmaya ayırdığınızdan emin olun. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek sizi aşk havasına soktuğunda, tatlılık havaya yayılacak.


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcı, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah zihnin biraz bulanık olabilir. Şu anda cevaplar için beyninizle savaşmamaya çalışın, bunun yerine nasıl merkezleneceğinize odaklanın. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde, heyecan alanınızı dolduracak ve bu, siz ve oda arkadaşlarınız için içinizdeki tuhafları serbest bırakmanız için mükemmel bir fırsat olacak. Luna bu akşam Venüs’ü öptüğünde iyi hisler akmaya devam ediyor ve masaya verimli ve uyumlu bir enerji getiriyor;


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah Başak ayı Kayron ile birleşirken dünyanız gerçeküstü bir ambiyansa bürünecek. Odaklanmakta zorlanıyorsanız, vücudunuzun dinlenmeye ihtiyacı olduğunun sinyallerini verdiğini anlayarak kişisel bakıma odaklanın. Bu öğleden sonra Uranüs üçüncü güneş evinizde aktif hale geldiğinde zihniniz canlanacak ve konuşmalarınız rastgele bir veya iki dönüş alabilir. Bu akşam Luna, Venüs’ü öptüğünde, çalışma haftası sona ermeden önce kahkaha ve romantizm için bir şans daha sunduğunda, en iyi arkadaşınızla veya sevgilinizle eğlenmeyi planlayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.