Günlük Burç Yorumları 26 Mayıs 2023

26 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 26 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars ve Kader Düğümleri gökyüzümüzde karşı karşıya gelmeye devam ederken dikkatli ilerleyin ve tetiği çekmeden önce planlarınıza karar vermeniz için bolca zaman verin. Şans eseri, Luna yolculuğuna Leo aracılığıyla devam ederken, iş yerine eğlenceye odaklanmakta sorun yaşamazsınız. Ancak günün ilerleyen saatlerinde Neptün ile dengesiz bir bağlantı sizi somurtkan ve sessiz bir ruh haline sokabilir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde, ay dünyevi Başak burcuna giriş yaptığında, hafta sonunuzu sağlık hedeflerinin peşinde koşmaya ve belki de biraz bahar temizliğine ayırmanızı istediğinde bir değişim hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ateşli Mars kader düğümleriyle karşı karşıya gelmeye devam ederken, bugün sevdiklerinizin duygusal patlamalarının saldırısına uğramamaya çalışın. Bu titreşimler gerçekten değişken olacak ve zaman zaman kendi duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Bu arada, ego ayı egoların şişmesine neden olacak, ancak sürekli sizi arayanlar tarafından rahatsız edilmemeye çalışın. Neptün günün ilerleyen saatlerinde aktif hale geldiğinde havaya bir bulanıklık yayılacak, ancak bu gece ay Başak burcuna ve haritanızın eğlenceyi yöneten bölümüne girdiğinde canlanmaya başlayacaksınız.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcunuz Ay, bugün Aslan burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve etkileşimlerinize güneşli bir ruh hali getiriyor. Ne yazık ki, Mars ve Kader Düğümleri arasında devam eden bir t-kare, saatler ilerledikçe gerilimi tetikleyebilir ve bu süre zarfında bedeninize ve zihninize ekstra destek olmak isteyeceksiniz. Bu öğleden sonra, Neptün güneşin onuncu evinizde aktif hale geldiğinde, profesyonel ve sosyal çevrenizdeki çizgilerin bulanıklaşmasına neden olabilecek bir şaşkınlığa düşmemeye çalışın. Neyse ki, bu akşam Luna dünyevi Başak’a dönüştüğünde, evinizin rahatlığında sıfırlanma şansınız olacak.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, ay Aslan burcunda ve eğlence evinizde yolculuğuna devam ederken, kendinize yavaş hareket etmek, sık sık gerinmek ve güneşin altında biraz daha fazla zaman geçirmek için izin verin. Ne yazık ki, Mars ve Kader Düğümleri arasında devam eden bir t-karesi, kafanızı işten çıkaramıyorsanız, huzursuzluğu tetikleyebilir. İş gününün sonunda tek işinizin hafta sonunun tadını çıkarmak olduğunu anlayarak, bu titreşimlerde gezinirken şimdiki zamana ayak uydurmaya çalışın. Neyse ki, bu akşam Luna Başak’a ilk çıkışını yaptığında zihninizde düzeni geri kazanma şansınız olacak.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzdan geçerek enerji seviyenizi ve görülme arzunuzu yükselterek yolculuğuna devam ediyor. Mars ve kader düğümleri göklerimizde karşı karşıya gelmeye devam ederken, kendinizden çok fazla şey talep etmemeye çalışın çünkü çok fazla stres, geldiğini göremediğiniz duygusal erimelere yol açabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Neptün aktif hale geldiğinde kendinize kaçma izni verin ve güvenebileceğinizden emin olmadığınız biriyle sırlarınızı paylaşmaktan kaçının. Bu gece ay Başak burcuna girdiğinde, hafta sonu boyunca kendinizi doğa ile hizalamanızı isteyen bir topraklama enerjisi devreye girecek.


Başak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün ihtiyacınız olduğu kadar yer ayırın, çünkü Aslan ayı güneş enerjisi on ikinci evinizden yolculuğuna devam ediyor. Bu arada, Mars ve Kader Düğümleri arasında devam eden bir t-karesi, yapılacaklar listenize hıçkırıklar getirebilir, ancak başka bir yol varken duvarlara vurarak kendinizi yormayın. Neptün günün ilerleyen saatlerinde aktif hale geldiğinde, biraz rahatlamak için geç kalırsanız netliği engellemekle tehdit ettiğinde, kendinize kişisel bakım alemlerine kayma izni verin. Bu gece daha sonra ay burcunuza girdiğinde, sizi daha önce bulan korkak hislerden çekip çıkardığında canlanmaya başlayacaksınız.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay Aslan’da ve güneşin on birinci evinde yolculuğuna devam ederken, insanlar bugün komik bir rahatlama veya umut ışığı için sana bakabilir. Bu arada, Mars ve kader düğümleri arasında devam eden bir t-kare, masaya kafa karışıklığı ve çatışma getirebilir, ancak kendinizi savunmada hissediyorsanız herhangi bir sonuca atlamamaya çalışın. Fiziksel ihtiyaçlarınıza ve öğleden sonra Neptün tepenizde aktif hale geldiğinde yapılacaklar listenizde kalanlara odaklanın ve düzeninizi bozmakla tehdit edin. Bu gece ay Başak burcuna girdiğinde, size dikkat çekmenize izin verecek şekilde bir değişiklik hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Mars ve Kader Düğümleri bugün göklerimizde karşı karşıya gelmeye devam ederek sabrınızı ve başkalarıyla iyi geçinme yeteneğinizi tehdit ediyor. Neyse ki, biraz metanetli görünseniz de, Aslan ayı bir soğukkanlılık duygusunu korumanıza yardımcı olmak için devreye girecek. Neptün günün ilerleyen saatlerinde aktif hale geldiğinde, egonuzla oyunlar oynayabilecek şekilde güveninizden feragat etmenize izin vermeyin. Şans eseri, bu gece ay Başak burcuna girdiğinde yere inme şansın olacak ve hafta sonunun başlaması için tam zamanında sosyalleşmen için sana ilham verecek!


Yay Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı bugün size perdenin ötesinden biraz ekstra destek gönderecek, sevgili Okçu, ruhani ve şefkatli bir yerden hareket etmeyi önemli kılıyor. Ne yazık ki, Mars’ta sinirler sınanacak ve kader düğümleri tepeden tırnağa karşı karşıya gelmeye devam edecek ve çatışmadan saklanmak, onunla yüzleşmekten daha iyi olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, Neptün aktif hale gelip masaya uykulu bir enerji getirdiğinde, evde dikkat çekmeyi planlayın. Bu gece ay Başak burcuna girdiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sorumlu tarafınızı ortaya çıkaran bir değişim hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bugün saçma sapan ya da düzmece değiş tokuşlara pek sabrınız olmayacak, çünkü Aslan ayı güneş sekizinci evinizde yolculuğuna devam ediyor. Bu arada, Mars, züppe veya kendini beğenmiş olarak görünmekten kaçınmak isteseniz de, büyüdüğünüz insanlardan veya durumlardan uzaklaşmanızı isteyerek kader düğümleriyle karşı karşıya gelmeye devam ediyor. Öğleden sonra Neptün üçüncü güneş evinizde aktif hale geldiğinde düşünceleriniz bulutlu olabilir ve kendinize bir mola vermeniz en iyisi olabilir. Şans eseri, bu gece ay Başak burcuna ve maneviyat evinize girdiğinde canlanacaksınız.


Kova Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova burcu, bugün Ay Aslan’da ve yedinci güneş evinizde yolculuğuna devam ederken, aşk yanınızda olacak. Ne yazık ki, birkaç pürüzlü elmas iyi hislerinizi dalgalandırabilir, ancak çabaya değmeyen bir kavgaya kapılmamaya çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde Neptün’ün aktif hale gelmesiyle gerçeküstü bir enerji hakim olacak, ancak çevrenizden kopmamaya çalışın. Ay Başak’a girdiğinde, gecenizi arındırıcı bir tuz banyosuna veya ev kutsamasına ayırmayı düşünün;


Balık Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün Mars ve Kader Düğümleri gökyüzümüzde meydan okumaya devam ederken, dikkatinizi dağıtacak pek çok şey olacak. Neyse ki, Aslan ayı destek sunabilir, ancak organize ve verimli bir ajanda sürdürme konusunda proaktif olmanız gerekecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay ve Neptün dengesiz bir bağlantı paylaştığında beceriksiz bir hava ortaya çıkacaktır, bu nedenle başınızı, dirseklerinizi ve dizlerinizi izlediğinizden emin olun. Şans eseri, bu gece ay Başak burcuna girdiğinde uyumlu bir enerji hakim olacak ve topraklanmanıza ve fiziksel benliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.