Günlük Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

25 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 25 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah Aslan burcundaki yolculuğuna devam ediyor sevgili Ram, kalbini neşeyle dolduran hobileri, müziği ve insanları kucaklamanı istiyor. Bu arada, Venüs ve Uranüs, gözlerinizi güzellik anları için dört açarken sizi küçük zevkleri kucaklamaya teşvik eden tatlı bir alışveriş yükünü paylaşıyor. Ne yazık ki, Mars ve Kader Düğümleri arasındaki sert bir t-karesi, temelinizin dengesiz hissetmesine neden olabilir, ancak her şeyi hemen şimdi çözmek için kendinize çok fazla baskı uygulamamaya çalışın. Bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük gönderip içindeki ateşi yeniden alevlendirdiğinde iyi hisler yayılıyor.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, gezegen yöneticiniz Venüs, devrim niteliğindeki Uranüs ile bu sabah tatlı bir bağlantı paylaşıyor, aşk hayatınıza ve sosyal alanınıza heyecan katıyor. Gizli bir hayranınızın haberini duyarsanız şaşırmayın ve çok istekli hissediyorsanız, aşık olduğunuz kişiye çıkma teklif etmek için bir uzuv kullanmayı düşünün. Ne yazık ki, Mars ve kader düğümleri arasındaki bir t-kare, enerji seviyenizin düşmesine neden olabilir, bu da temel ihtiyaçlarınızı karşılarken ana hedeflerinize dikkat etmenizi önemli hale getirir. Bu gece Luna Chiron’a bir öpücük göndererek evde kişisel bakım için mükemmel anı işaretlediğinde tatlılık seni bulacak.


İkizler Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Venüs ve Uranüs bugün gökyüzünde tatlı bir bağlantıyı paylaşıyor, bu da sizi hassas ama tatlı bir ruh haline sokuyor. Bununla birlikte, genel halkla kaynaşmak gibi hissetmeyebilirsiniz, bunun yerine yalnızlığı kucaklamak için mükemmel zamanı işaretleyebilirsiniz. Bu arada, Mars ve Kader Düğümleri, sert bir t-kare yükü oluşturur ve beyninizin pişirdiği abartılı fikirleri şimdilik geri çekmek isteyebilirsiniz. Bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek bir yoga dersine girmek veya ruhani topluluğunuzla bağlantı kurmak için mükemmel zamanı işaretlediğinde ortam hafifleyecek.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Venüs ve Uranüs bu sabah destekleyici bir değiş tokuş yapıyor ve mahallenize hoş bir koşuşturma getiriyor. Vaktiniz olan tek şey hızlı bir ayak işi veya park ziyareti olsa bile, dışarı çıkıp keşfederek bu titreşimlere yaslanın. Mars, kader düğümleriyle bir t kareye girerken, herkesin kendi yolunun olduğunu anlayarak, kendinizi başkalarıyla karşılaştırmamaya çalışın. Bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek kendinize biraz lüks ve boş zaman geçirmenize izin verdiğinde bir tatlılık sizi bulacak.


Aslan Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Venüs ve Uranüs göklerimizde destekleyici bir bağlantıyı paylaşırken, bu sabah kendi kaderinin kontrolünün sende olduğunu hatırlamak için bir dakikanı ayır. Bu göksel değiş tokuş, başarıya giden yolunuzda devrim yaratabilir, ancak sınırlarınızı kabul etmeniz gerekecek ve kendinizi geride tutuyorsanız. Bu sırada Mars, stres veya çatışmanın artma şansı varsa, ev ortamınıza gerilim getirebilecek olan Kader Düğümleri ile karşı karşıya gelir. Şanslı, daha tatlı titreşimler bu akşam Luna Chiron’a bir öpücük gönderip haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirdiğinde akacak.


Başak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün dünyada görmek istediğin değişimin yürüyen bir örneği ol, çünkü Venüs ve Uranüs göklerimizde destekleyici bir bağlantıyı paylaşıyor. Bu kozmik iklim, içinizdeki devrimciyi uyandıracak, olumlu bir sonucu korumayı ve insanlık için şefkati önemli kılacaktır. Ancak, başkalarını çitin kendi tarafınıza çekmeye çalışırken aşırıya kaçmayın, çünkü Mars ve Kader Düğümleri arasındaki bir t-kare kollektif üzerinde sinirli ve agresif bir etkiye sahip olacaktır. Neyse ki, bu akşam Luna Çin’e bir öpücük yolladığında daha tatlı hisler akacak ve size bırakıp şarj olmanız için bir fırsat verecek.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, gezegen yöneticiniz bu sabah Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve masaya iş fırsatlarını başlatabilecek devrimci bir enerji getiriyor. Bununla birlikte, daha yüksek bir yola doğru gelişmenize izin vererek, kendini gösterdiğinde değişime hazır olmanız gerekir. Ne yazık ki, Mars ve kader düğümleri arasındaki bir t-karesi masaya bazı aksaklıklar getirebilir ve aradığınız bitiş çizgisine ulaşmak biraz daha uzun sürebilir. Bu akşam Luna, romantizmi veya kişisel bakımı kucaklamak için mükemmel bir bahane olarak Chiron’a bir öpücük yolladığında iyi hisler akacak.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün gökyüzümüzde Venüs ve Uranüs aynı hizaya geliyor, yolunuza bir sevgi seli ve iyi enerjiler getiriyor. Evren size rehberlik etmeye istekli olacağından, maneviyatınızı onurlandırdığınızdan emin olun. Romantik hayatınız da bu kozmik iklimden yararlanmaya hazır, karmaşıklıklarınıza ve çapkın karşılaşmalarınıza bir elektrik getiriyor. Mars ile kader düğümleri arasındaki bir t-karesi yanlış adım atmanıza neden olabileceğinden, havada bu kadar heyecanla temponuzu ayarladığınızdan emin olun. Bu gece ay Kayron’la aynı hizaya geldiğinde sağlığınızı kontrol edin, gerilimi ve stresi serbest bırakmanın yollarını bulun.


Yay Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bu sabah Venüs ve Uranüs tepede hizalanırken havada bir heyecan dolanacak. Bu göksel değiş tokuşun üzerinizde huzursuz bir etkisi olacak ve daha verimli olanları benimsemeniz için eski rutinlerden kurtulmanıza neden olacaktır. Konfor alanınızın dışına çıkın ve alışılmışın dışında düşünün, işinizi ve genel alışkanlıklarınızı dönüştürmenin yollarını arayın. Bu gece Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek yalnızca ilahi ilham olarak açıklanabilecek bir yaratıcı enerji akışı başlatırken iyi hisler akacak, bu yüzden sanatsal kaprislerinizi takip ettiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, Venüs ve Uranüs arasındaki faydalı bağlantı sayesinde, oyuncu ve sevgi dolu bir enerji bugün sizi bulacak. Eğlenmek için ciddi tavrınızı düşürerek bu titreşimlere yaslanın ve kemerinizin altına biraz flört ettiğinizden emin olun. Sosyal veya profesyonel çevrenizdeki rekabet için tetikte olun ve birisine veya bir şeye güvenmemenizi söylediklerinde içgüdülerinizi dinleyin. Aslan ayı Chiron’a bir öpücük üflediğinde ambiyans aydınlanır, ancak sıfırlama düğmesine basmak için evden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.


Kova Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Venüs ve Uranüs bugün gökyüzümüzde aynı hizaya geliyor ve sizi bir sağlıklı yaşam yoluna götürebilecek duygusal atılımlar sağlıyor. Bu devrim niteliğindeki titreşimlerin kalbinizi yeniden şekillendirmesine izin verin, özellikle de yargılayıcı bir çizginiz varsa veya keder besliyorsanız. Ne yazık ki, özellikle işte veya ilişkinizde zorluklar yaşıyorsanız, Mars ve kader düğümleri karşı karşıya geldikçe gerilim artacaktır. Neyse ki, sorunlarınız üzerinde konuşmak, bu gece Aslan ayı Chiron’a bir öpücük üflediğinde çözüm ve şifa penceresini açabilir, bu yüzden kalbinizden geçenleri onurlandırdığınızdan ve ifade ettiğinizden emin olun.


Balık Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Venüs ve Uranüs yukarıda destekleyici bir yönü paylaşırken, bugün kendinizin görülmesine ve sözlerin duyulmasına izin verin. Bu kozmik iklim, olumlu bir mesaj ve açık fikirli olmak isteseniz de, nasıl düşündüğünüzü ve başkalarının sizi nasıl gördüğünü kökten değiştirebilir. Ayrıca, herkesin sizin gibi hissetmediğini de hatırlamak akıllıca olacaktır, özellikle de Mars ve kader düğümleri karşı karşıya geldiğinde, bu da dikkatli olmazsanız çirkin ve agresif tartışmaları tetikleyebilir. Chiron size iyileşmeye giden bir yol sunduğunda, bu akşam vücudunuzu topraklamaya ve beslemeye özen gösterin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.