Günlük Burç Yorumları 24 Mayıs 2023

24 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 24 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Aslan’a ve haritanızın egoyu yöneten sektörüne göç eder, sevgili Koç, bu süreçte Plüton’la sert bir karşıtlık oluşturur. Bu göksel ayrılık, bir sahtekarlık sendromu hissini tetikleyebilir, bu yüzden kendinize yetenekli ve ait olduğunuzu hatırlatmaya çalışın. Neyse ki, Ay ve Mars, ruhunuzu canlandırmak için güçlerini birleştirecek, ancak kader düğümleriyle sert bir t-kare, bir yol seçmeyi zorlaştırabilir. Özellikle bu öğleden sonra Venüs Kayron’la karşı karşıya geldiğinde, bir adım geri çekilip evde yeniden şarj olmak için kendinize yer açmayı düşünün.


Boğa Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bu sabah Aslan burcunda Plüton ile karşı karşıya gelirken, hedeflerinize odaklanmak için duygularınızı bir kenara atmanız gerekebilir. Bu gergin titreşimlerin üstesinden gelirken kendinize biraz zarafet göstermeyi unutmayın ve gününüzü aydınlatabilecek her türlü konforu kucakladığınızdan emin olun. Bu öğleden sonra Luna Mars’a yaklaştığında tutkulu bir enerji üzerinizden geçecek, ancak kader düğümlerinin yer aldığı bir t-kare, gittiğiniz yönü sorgulamanıza neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs kare açı yaptığında sözlerinize dikkat edin Chiron ile ve şimdilik hassas konuşmalardan kaçının.


İkizler Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcunuz Ay, bu sabah Aslan burcuna ve iletişim evinize geçiyor, düşüncelerinize ve sözlerinize bir sıcaklık getiriyor. Bu arada, Pluto güneş dokuzuncu evinizde aktif hale gelir ve sizden maneviyatınızla derin ve anlamlı şekillerde bağlantı kurmanızı ister. Luna bu öğleden sonra Mars’a geldiğinde sözlerinizin arkasına eylem koyduğunuzdan emin olun, ancak şimdilik hareketlerinizi hesaplı ve perde arkasında tutmak isteyeceksiniz. Bu akşam Venüs Chiron’la karşı karşıya geldiğinde ekranlarınıza bir ara vermeyi düşünün, bunun yerine şimdiki zamana ayak uydurmayı ve güzelliği takdir etmeyi tercih edin.


Yengeç Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah kendi içindeki ve diğerlerindeki inatçı davranışlara dikkat et, Aslan ayı kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelirken. Savaşlarınızı akıllıca seçin ve çevrenizdeki biri çatışma başlatmaya çalışırsa yemi yememeye çalışın. Luna bu öğleden sonra mAR’lara çıkarken, duyularınızı ve tutkulu zihninizi yükseltirken, elinizle çalışırken yaratıcı bir şeyler yapmaya çalışın. Özellikle yeni bir hobiye yeni başlıyorsanız, işinizi ayırmamaya çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs ve Kayron karşı karşıya geldiğinde kapatmamaya çalışın ve ihtiyacınız varsa rahatlık aradığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ay bu sabah burcunuza giriyor, ancak Pluto ile sert bir bağlantı sabahınıza gerginlik getirebilir. Dengenizi bozabilecek herhangi birinden uzak durmaya dikkat edin ve başkalarının sizi hazırladığı herhangi bir rekabetçi güç mücadelesine girmemeye çalışın. Neyse ki, günün ilerleyen saatlerinde Luna Mars’la yakınlaştığında kendinize odaklanmak daha kolay olacak, ancak kader düğümleriyle sert bir bağlantı, kendi ihtiyaçlarınızı beslemek için sınırlar koymanız gerekebileceğini gösteriyor. Bu arada, Venüs ve Chiron başınızın üzerinde karşı karşıya gelir ve sizi ruhsal yönünüzü kucaklamaya teşvik eder.


Başak Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Aslan ayı kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelirken, gerilim sizin için gerçek bir sorun olabilir. Beceriksiz iş arkadaşları, düzensizlik ve öngörülemeyen engeller stres seviyenizi artırabilir, ancak yangınları söndürürken vücudunuzu rahat ve mutlu tutmaya çalışın. Tüm vaktiniz mahallede hızlı bir yürüyüş olsa bile, bu öğleden sonra Luna ve Mars birleştiğinde kemerinizin altına biraz hareket almayı planlayın. Temiz hava, Luna kader düğümleriyle sert bir t-kare oluştururken, sizi rahatsız eden herhangi bir zihinsel sisi hafifletmeye de yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay Aslan’a ve bu sabah haritanızın topluluğu yöneten bölümüne giriyor ve akran ağınız arasında biraz daha sıcaklık ve neşe yaymanızı istiyor. Ne yazık ki, Pluto ile sert bir bağlantı, herkesin dostça davranma havasında olmayacağını, ancak bir veya iki mızmızlanmayla karşılaşırsanız bunu kişisel olarak algılamamaya çalışın. Bu öğleden sonra Luna ve Mars rahatladığında mahallenizi keşfetmek isteyeceksiniz, ancak kader düğümlerinin olduğu bir t-kare sizi başka işlere kaptırabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, Venüs ve Chiron başınızın üzerinde karşı karşıya geldiğinde kendinize biraz daha fazla sevgi göstermeyi planlayın.


Akrep Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Ay bu sabah Aslan’a ve güneşin onuncu evine göç ederek Plüton’la sert bir karşıtlık oluşturuyor. Özellikle mesleki yeteneklerinizi sorgulamaya başladığınızda, olumsuz duyguların sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna ve Mars güçlerini birleştirdiğinde profesyonel hedeflerinizde yeniden canlanmış hissedeceksiniz. Ancak, başarıya doğru ilerlerken kendi ihtiyaçlarınızı ve en önemli ilişkilerinizi beslemeyi unutmamalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs Kayron ile karşı karşıya geldiğinde evde ve kişisel hedefleriniz dahilinde organize olmaya çalışın, yoksa hayallerinizden bunalmış hissetmeye başlayabilirsiniz.


Yay Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Aslan’a ve bu sabah haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne göç ediyor sevgili Yay, önümüzdeki iki buçuk gün boyunca moralinizi ve sezgilerinizi yükseltiyor. Pluto güneş enerjisi üçüncü evinizde aktif hale gelirken, konuşmalarınızdaki işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın, ancak içgüdülerinizi abartmamaya çalışın. Luna bu öğleden sonra Mars’la yakınlaştığında tutkulu bir enerji hakim olacak ve evrenin sizi yakalayacağına güvenerek hayallerinize doğru cesurca ilerlemeniz için size ilham verecek. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs ve Kayron karşı karşıya geldiğinde yaratıcı engellere dikkat edin.


Oğlak Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu Ay, bu sabah Aslan burcuna ve dönüşüm evinize göç ederek sizi hayatınızın bir sonraki bölümüne doğru ilerlemeye teşvik ediyor. Ne yazık ki, Plüton’a sert bir karşıtlık, topuklarınızı kazmanıza neden olabilir, ancak büyümeye yol açacağını bildiğiniz değişime direnmemeye çalışın. Motivasyon bu öğleden sonra Luna, Mars’la yakınlaşarak yarına doğru ilk adımları atmanıza yardımcı olduğunda ortaya çıkacak. Sadece bir kerede çok fazla şey başarmak için kendinize baskı yapmayın ve kendinizi sizden daha deneyimli insanlarla karşılaştırmaktan kaçının, özellikle bugün Venüs ve Kayron karşı karşıya geldiğinde.


Kova Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcısı, Ay Aslan burcuna ve bu sabah haritanızın aşkı yöneten bölgesine giriyor ve sizi tatlılıkla dolu bir güne hazırlıyor. Ne yazık ki, Plüton’a sert bir muhalefet, özellikle de gölge tarafınızın kontrolü ele geçirmesine izin verirseniz, havayı azaltabilir. Luna bu öğleden sonra Mars’a geldiğinde tutkularınızın peşinden gidin, çünkü bunu yapmak ruhunuzu canlandırırken daha iyisini yapmaya motive edecektir. Bununla birlikte, kader düğümleriyle sert bir t-kare, özellikle de çok fazla yöne çekildiğini hissediyorsanız, evdeki ve işyerindeki havayı sarsabilir.


Balık Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah uyandığında yeteneklerinle gurur duy, çünkü ay kendine güvenen Aslan’a ve güneşin altıncı evine giriyor. Ne yazık ki, Pluto ile sert bir karşıtlık, yeteneklerinizden şüphe duymanıza neden olabilir, ancak kendinizi aşırı derecede eleştirmemeye çalışın. Bu öğleden sonra Luna Mars’la yakınlaşırken enerji yükselecek ve size bir enerji artışı sağlarken, vücudunuz için güzel bir şeyler yapmanız için sizi cesaretlendirecek. Ne yazık ki, Kader Düğümleri ile bir t-kare, dağınık olmanıza neden olabilir, ancak meditasyon sizi şimdiye geri getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.