Günlük Burç Yorumları 19 Mayıs 2023

19 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 19 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, siz uyanırken Boğa burcundaki yolculuğuna devam ediyor, bu sabahki yeniaya hazırlanırken Neptün ile tatlı bir bağlantı kuruyor. Zenginlik ve ruh içinde büyümeye nasıl devam edebileceğinize niyet ederek, çevrenizdeki güzelliği gerçekten takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Öğleden sonra yaklaşırken bir değişiklik hissedeceksiniz ve Luna, İkizler’de ilk çıkışını yaparak sizi haftasonuna süzülmenize yardımcı olacak konuşkan bir ruh haline sokuyor. Gün sona ererken dar bir daire çizdiğinizden emin olun ve başınızı belaya sokabilecek faaliyetlerde bulunmaktan kaçının.


Boğa Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugünün yeni ayı için Helios’a sarılmadan önce Neptün’le tatlı bir bağ paylaşarak bu sabah burcunuzdan yolculuğuna devam ediyor sevgili Boğa! Bu astrolojik olay sizi canlandıracak ve gelecek altı ay için niyetlerinizi belirlediğinizde tezahür becerileriniz özellikle belirginleşecek. Öğleden sonra gelip Luna İkizler burcuna girerek odağınızı ruhani alemlerden maddi alemlere kaydırmadan önce dileklerinizi ilettiğinizden emin olun. Bu arada Pluto, kariyerinizde güçlenmiş hissetmenize yardımcı olmak için devreye giriyor, ancak gidişatını sürdüren durumlarda değişimi başlatmak konusunda rahat olmanız gerekecek.


İkizler Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa yeniayı Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, şeffaflıktan ödün vermeden sağlıklı sınırları korumak için eşsiz bir konumda olacaksınız. Bu kozmik iklim size sır saklamanın sorun olmadığını, ancak gizlilik içinde yaşamanın tamamen başka bir şey olduğunu hatırlatacaktır. Öğleden sonra yaklaşırken bir değişim hissedeceksiniz ve Luna burcunuza girerek size Plüton’a faydalı bir açı kazandıracak. Bu göksel değiş tokuş, özellikle dönüşüm arayışı ve salıverme söz konusu olduğunda, size perdenin ötesinden biraz ekstra destek sağlayacaktır.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün topluluğuna biraz sevgi göster, Boğa burcunun ayı bu sabahki yeniaya hazırlanırken Neptün’e öpücük gönderirken. Bu titreşimler hafif ama topraklanmış hissedecek ve size kendinizde ve ilişkilerinizde ruhsal olarak tatmin olmuş hissetme fırsatı sağlayacaktır. Bununla birlikte, öğleden sonra geldiğinde kendinize biraz zamana ihtiyacınız olabilir ve Luna, haritanızın sırları ve mahremiyeti yöneten bölümünü harekete geçirerek İkizler burcuna ilk çıkışını yapar. Pluto size yaşam yolculuğunun onu tam olarak deneyimlemek için sürekli evrim gerektirdiğini hatırlatmak için devreye girdiğinde düşünceleriniz özellikle derin görünecek.


Aslan Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün kendi teninizde biraz farklı hissedebilirsiniz, çünkü Luna bu sabah Boğa burcundaki yeniayın hemen öncesinde Neptün’e öpücük gönderir. Bu titreşimler, hazırlanmakta olduğunuz rollere sorunsuz bir şekilde adım atmanızı sağlayacak, bu nedenle dönüşüm ruhunu tüm kalbinizle kabul ettiğinizden emin olun. Luna bu öğleden sonra Gemini’de ilk kez sahneye çıkarken, insanlar yaptığınız iyileştirmeleri fark etmeye başlayacak ve bu da popülaritenizi ve bağlantı ağınızı artıracak. Sadece bu gece daha sonra Satürn başınızın üzerinde çalkalandığında daha samimi bir daire tuttuğunuzdan emin olun.


Başak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı, sevgili Başak Neptün’e bir öpücük gönderirken, bu sabahki yeni aydan hemen önce havayı aydınlatırken hayalperestlik sizi takip edecek. Bu astrolojik olay, haritanızın ruhsal sektöründe gerçekleşir, bu nedenle şu anda belirlenen herhangi bir niyet veya dilek kesinlikle diğer taraf tarafından desteklenecektir. Ancak, bu öğleden sonra ay İkizler burcuna geçerek sizi meditasyon yapmaya ve topluluğunuzu keşfetmeye teşvik ederken, bu titreşimlerden keyif alacak çok zamanınız olmayacak. Bu sırada Pluto, özellikle vücudunuzu güçlendirmenin ve şımartmanın yollarını ararken, güçlendirici bir enerjiyi masaya getirmek için devreye giriyor.


Terazi Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Boğa burcunun yeniay konumuna girmeden önce Neptün’e öpücük atarken, üzerinizden bir yük kalkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu titreşimler, cildinizi değiştirmek ve istikrarlı bir şekilde dönüşüme doğru ilerlemek için mükemmeldir, bu da, bu astrolojik olay tarafından onaylanacaklarsa, başlatmayı düşündüğünüz değişikliklerin bugün başlaması gerektiği anlamına gelir. Neyse ki, bu değişimlerden herhangi biri zor görünüyorsa iyimserlik ayakta kalmanıza yardımcı olabilir, çünkü Luna bu öğleden sonra İkizler burcuna ve maneviyat evinize ilk kez giriyor ve ötesinden bol miktarda destek getiriyor.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabahki yeniaydan hemen önce Boğa burcu Neptün’e öpücük gönderirken, seni iyi hissettirmeyen ilişkilere vaktin olmayacak sevgili Akrep. Bu titreşimler sizi daha yüksek bir sevgi durumuna taşıyabilir ve konu sağlıklı ortaklıklar için güveninizi ve standartlarınızı yükseltmeye geldiğinde size kozmik destek verebilir. Samimi sohbetler, öğleden sonra geldiğinde ve Luna İkizler burcuna girerek güneş sekizinci evinizi etkinleştirdiğinde doğru yolda olup olmadığınıza karar vermenize yardımcı olabilir. Bu arada, Pluto başınızın üzerinde aktif hale gelir ve güvenli bir şefkat ve savunmasızlık alanına girdiğinizde kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olur.


Yay Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, sabah rutinlerinde ilerlerken kendini besle, çünkü Boğa’nın yeni ayı ruhani Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu astrolojik olay, önümüzdeki altı ay boyunca vücudunuzu nasıl daha fazla destekleyebileceğinizi düşünmenizi isteyecek, bu nedenle sağlığınıza ve alışkanlıklarınıza ilişkin niyetler belirlediğinizden emin olun. Luna, İkizler burcuna ilk kez girdiğinde, zekanızı, karizmanızı ve bağlantı kurma arzunuzu keskinleştirerek öğleden sonraya ahenkli hisler akacak. Bu arada, Pluto iletişim evinizde aktif hale gelir ve sizi o özel kişiye yaklaştırmaya yardımcı olabilecek anlamlı alışverişler yapmanızı ister.


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bu sabah Boğa burcundaki yeniayın hemen öncesinde Luna Neptün’e bir öpücük gönderirken ayaklarınızın üzerinde hafif ve zihninizin sağlam olduğunu hissedeceksiniz. Bu astrolojik olay, sizden kimliğinizi ve güveninizi güçlendirmenizi isteyecek, hobilerinizi, sanat formlarınızı ve daha önce hiç yatırım yapmadığınız etkinlikleri takip etmek için mükemmel bir fırsat olacaktır. Bu enerjiyi, öğrenme için kendinize altı aylık bir deneme süresi tanımak için kullanın. veya belirli becerilerinizi geliştirmek ve doğum gününüz geldiğinde sonuçları görmeye başlayacaksınız. Bu öğleden sonra ay İkizler’e girdiğinde organize zihniniz hakim olacak ve size bu taze yaratıcı girişimler için harika bir başlangıç ​​noktası sağlayacak. .


Kova Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcunun ayı sevgili Kova, bu sabahki yeniaya hazırlanırken Neptün’e bir öpücük gönderirken, çevreniz ruh halinizi doğrudan etkileyecek. Bu astrolojik olay, yolculuğunuzu ve zor zamanlarda kendinizi nasıl beslediğinizi takdir ettiğiniz sürece kalbinize güç ve sevgi getirme gücüne sahiptir. Dahili mutluluk ve alanınızı iyileştirme temaları da devreye girebilse de, içsel olarak büyümeye nasıl devam edebileceğinize dair niyetler belirleyerek bu hisleri geliştirin. Öğleden sonra yaklaşırken ve ay İkizler burcuna girerken sizi eğlenceli ve meraklı bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Luna, sevgili Balık burcu Neptün’e bir öpücük gönderirken, bu sabah Boğa burcundaki yeniaya hazırlanırken, sözleriniz özellikle ikna edici olacak. Özellikle ne istediğinizi sorarken sesinizi kullanarak bu titreşimlere yaslanın, çünkü iyi seçilmiş bir veya iki cümle ile hareket edebileceğiniz dağlar sizi şok edebilir. Yıldızlar zihninizi güçlendirmenizi isterken, önümüzdeki altı ay boyunca kendinize yeni entelektüel hedefler belirlemek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra yaklaşırken ve ay İkizler burcuna girerek sizden bu bağları beslemenizi isterken ailenizle görüşün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.