Günlük Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

18 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 18 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabahın erken saatlerinde, yukarıdan bir dizi destekleyici yön oluşurken, rüyalarınız aydınlatıcı içgörüler barındırabilir. Gece ve gündüz maceralarınız arasında paralellikler arayarak, uyurken yaşadığınız önemli deneyimleri anlatmaya çalışın. Luna, yeni bir mutfak veya yerel restoran denemek için mükemmel bir bahane olarak Uranüs’le yakınlaştığında, tipik rutininizden kurtulmaya çalışın. Bu arada, Merkür ve Satürn tatlı bir alışverişi paylaşarak, en derin gerçeklerinize bağlı kalırken şimdiki zamanda topraklanmanıza yardımcı olur, bu da ileriye doğru yolculuk ederken istikrarı korumanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün burcunuzda altı astrolojik arketip dolaşırken, omuzlarınızda çok fazla yük varmış gibi hissedebilirsiniz. Şans eseri, Neptün’den gelen bir yardım eli bu baskıları hafifletmeye yardımcı olabilir, ancak destek için manevi topluluğunuza yaslanmak isteyebilirsiniz. Şans eseri, Merkür ve Satürn aynı hizaya geldikçe takviye kuvvetlerinin gelmesi oldukça kolay olacak, ancak yardım talebinizde dürüst ve doğrudan olmanız gerekecek. Bu akşam Ay ve Uranüs güçlerini birleştirip, huzursuz ama eğlenceli bir enerjiyle vahşi yanınızı tetiklediğinde heyecan verici bir şeyler yapmaya çalışın.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa güneşi rüya gibi Neptün ile hizalanırken, bugün kendinizi rahat hissetmelisiniz. Bu komik ortam, havadar ama istikrarlı bir ortam yaratacak, ancak en derin sırlarınızı yalnızca güvenebileceğinizi bildiğiniz kişilere açıklamaya dikkat etmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Uranüs’le yakınlaştığında ve iç diyaloğunuz kesinlikle tuhaf yönlere dönüştüğünde, ortam biraz tuhaf veya rastgele hissetmeye başlayabilir. Bununla birlikte, hayallerinizi yazmak, yaratıcı yollar açabilir, bu nedenle, içindeki sanatçının başı çekmesine izin verdiğinizden emin olun.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Boğa burcunun ayı ruhani Neptün’e öpücük gönderirken, ruhani topluluk bugün sizin için ana tema olacak. Bu hisler, size bu yaşam yolculuğunda yalnız olmadığımızı ve aile ve arkadaşlarla dolup taşan önümüzde yolun çok daha tatlı görüneceğini hatırlatacak. Şans eseri karşılaşmalar, Luna bu öğleden sonra Uranüs’le yakınlaştığında bir sonraki harika arkadaşlık maceranıza yol açabilir, bu yüzden birisiyle şans eseri tanışırsanız biraz daha fazla enerji harcadığınızdan emin olun. Bu arada, Merkür ve Satürn başınızın üzerinde güçlerini birleştirerek sizden meditatif uygulamalarınıza yapı veya araçlar getirmenizi ister.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, güneş bu sabah Neptün ile tatlı bir değiş tokuş yapıyor ve sizi güne yaratıcılığın ilham verdiği bir yerden yaklaşmaya teşvik ediyor. Çalışmanıza yeni sanat seviyeleri getirmekten korkmayın, bunu yapmak kendiniz için daha iyi bir konum oluşturmanıza yardımcı olabilir. Uranüs bu akşam aktif hale geldiğinde, sizin ve meslektaşlarınızın güvenmeye başlamış olabileceği temelleri sarsmakla tehdit ettiğinde, alanınızda biraz karışıklığa hazırlanın. Şans eseri, Merkür ve Satürn netliği ve gücü desteklemek için güçlerini birleştirecekler, ancak gücünüze adım atmanız gerekecek.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün güneş Neptün’ü öperken, evren senden sevgi ve zarafet dolu bir yerden hareket etmeni isteyecek. Nezaket ve şefkat, başkaları sabrınızı sınamaya başladığında bile bu titreşimlerle iyi karışır. Neyse ki, Merkür ve Satürn tatlı bir yükü paylaşarak hayal kırıklıklarının ortaya çıkması durumunda geri çekilmenize yardımcı olurken, soğukkanlılığınızı korumanın kolay olduğunu göreceksiniz. Bu kozmik iklim, kendi enerjinizi korumanızı da kolaylaştıracak. Ancak, ekstra desteğe ihtiyaç duyduğunuzu fark ederseniz, en sevdiğiniz kristalleri yanınızda taşımak veya meditasyonla çalışmak isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay ve Venüs çok erken saatlerde auranızdan bir ağırlığı kaldırmak için işbirliği yaparken, uyandığınızda kendinizi daha hafif ve tazelenmiş hissetmelisiniz sevgili Terazi. Bu arada, güneş ve Neptün tatlı bir alışveriş yükünü paylaşarak, çok çalışmanız ve değişim fikrine alışmanız gerekmesine rağmen, dilediğiniz kişi olabileceğinizi size hatırlatır. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Uranüs’le yakınlaşarak, eninde sonunda düşecek olan yara bantlarını sökmenize yardımcı olduğunda, son damlalar devreye girebilir. Neyse ki, Merkür ve Satürn, özellikle düşüncelerinizle düzenli kaldığınızda, size güç vermek için işbirliği yapacak.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Boğa güneşi rüya gibi Neptün’e öpücük gönderirken, sevginin senin için yol gösterici bir güç olmasına izin ver. Başkalarını rahatlatmak için eşsiz bir konumda olacaksınız, ancak enerjinizi aldıkları kadar geri verenlere de harcamak isteyeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Uranüs’le yakınlaştığında, özellikle de havayı karıştırmak için görevi üstlendiğinizde, aşk hayatınızda işler heyecan verici olabilir. Bu arada, Merkür ve Satürn başınızın üzerinde güçlerini birleştirerek, kalp meselelerinde ilerlerken kendi kimliğinizi ve ilgi alanlarınızı onurlandırmanızı istiyor.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Tüm problemlerini bir kutuya sığdıramazsın sevgili Okçu ama Boğa burcunun ayı Neptün’e öpücük gönderirken sonunda bazılarını serbest bırakma şansın olabilir. Bu kozmik iklimde, özellikle de gelişim yıllarınızdaki travma veya dram söz konusu olduğunda, üstesinden gelinmesi gereken ilk şey duygusal yük olmalıdır. Evrene bu ağırlığı kaldırması için yalvararak, huzuru bulmanıza yardımcı olacak ruhani uygulamaları benimseyin. Ay, günün ilerleyen saatlerinde Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, sizi verimliliği artırmak için alışkanlıklarınızda devrim yapmaya teşvik ettiğinde, rutininizi değiştirmenin yollarını arayın.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün güneş ve Neptün tatlı bir yükü paylaşırken, yaratıcı vizyonlarınızı paylaşmak için ilham alacaksınız. Bu kozmik iklim aynı zamanda sözlerinize ve auranıza bir hayal gücü getirecek ve başkalarının daha önce bir araya getiremediği resimleri çizmenize yardımcı olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, eğlence peşindeyken sıra dışı bir şey yapmanızı isteyen huzursuz bir enerji sizi ele geçirecek. Bu sırada Merkür, Satürn’e bir öpücük göndererek başkalarının kendilerini yabancılaşmış veya itilmiş hissetmelerine neden olmadan kendi otoritenizde durma yeteneğinizi geliştirir.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Boğa ayı rüya gibi Neptün’e öpücük gönderirken bugün istediğin kadar yavaş hareket et. Gününüzde kaybolmaktan, kelimenin tam anlamıyla durup gülleri koklamak için zaman ayırmaktan, esintiyi yüzünüzde hissetmekten ve güneşimizin parıltısında güneşlenmekten kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu akşam evinizi eğlenceli ve alışılmadık bir enerji dolduracak ve daha önce hiç denemediğiniz egzotik yemekleri pişirmek veya sipariş etmek için mükemmel bir bahane olacak. Bu arada, Merkür ve Satürn, ev hayatınızı bir arada tutan yapıları incelemenizi isteyen tatlı bir ek yükü paylaşıyor.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah Boğa güneşi Neptün’ü öperken biraz tatlılığın tadını çıkarmak için zaman ayırın. Bu kozmik iklim size stres veya korkudan geçici bir rahatlama sunacak, ancak daha olumlu düşünmek için maceranızda proaktif olmanız gerekecek. Alışılmadık çözümler, günün ilerleyen saatlerinde Luna’nın Uranüs’le yakınlaştığı ve sizi alışılmışın dışında düşünmeye teşvik ettiği zamanlarda sorunları çözmede en etkili çözüm olabilir. Bu arada, Merkür ve Satürn, tatlı bir ek yükü paylaşarak, zihniniz alternatif rotaları keşfetmekte özgür olduğu için gerçekte kök salmış kalmanıza yardımcı olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.