Günlük Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

12 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 12 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova burcundaki çeyrek ay temellerinizi sarsmakla tehdit ettiğinden, sevgili Koç, bu sabah etrafınızdaki dünyayla biraz uyumsuz hissedebilirsiniz. Öğleden sonra Mars dengesiz bir açıya girdiğinde duygularınızı kontrol edin, çünkü heyecanlanırsanız saldırmak kolay olacaktır. Neyse ki, bu akşam Jüpiter aktif hale geldiğinde atmosfer hafifleyecek ve kendinizin dışına çıktığınızda sizi bir topluluk duygusuyla dolduracak. El sıkışmak ve mahallenizi keşfetmek için bu titreşimleri bir bahane olarak kullanın, ancak ay Balık burcuna girmeden önce eve gitmek isteyeceksiniz, bu da sizi daha içe dönük bir kafa boşluğuna sokacaktır.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, çeyrek ay bu sabah profesyonel yaşamınıza gerginlik getirebilir, ancak üst düzey meslektaşlarınıza isyan etmekten kaçınmalısınız. Dürtüsel konuşma daha büyük sorunlara yol açabileceğinden, öğleden sonra Luna Mars’la dengesiz bir bağlantı kurduğunda sözlerine dikkat et. Neyse ki, geri giden Merkür ve Venüs, sosyal bir edep ve zarafet duygusunu geri kazanmanıza yardımcı olmak için güçlerini birleştirecek, ancak daha önce öfkelendiyseniz özür dilemeniz gerekebilir. Bu gece Ay Balık burcuna girdiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sosyal ağınızı beslemeniz için size ilham verecek bir değişim hissedeceksiniz.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, sabahınızın bir bölümünü maneviyat ve iç gözleme ayırmayı düşünün, çünkü Kova burcundaki çeyrek ay sizi içinize çekmeye çalışıyor. Ancak, öğleden sonra Ay ve Mars dengesiz bir açıya girdiğinde odağınızı tekrar dünyaya getirmek isteyeceksiniz. Bu gece Merkür gerilediğinde ve Venüs hizalandığında iyi hisler akacak ve duyularınız yükselirken minnettarlığınızı bulmanıza yardımcı olacak. Jüpiter aktif hale geldiğinde önemli bağlantılar kurulabilir, bu nedenle kucağınıza gelen tüm mesajlara veya sosyal davetlere yanıt verdiğinizden emin olun. Ay Balık burcuna girdiğinde, duygusal sınırlarınızı incelemenizi isteyen bir değişim hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Kova burcundaki çeyrek ay kollektife gerginlik getirirken, bu sabah sizi gergin bir enerji bulabilir. Sosyal durumlar özellikle sinir bozucu görünebilir, bu nedenle samimi bir çevre tutmak isteyeceksiniz. Bu öğleden sonra Luna ve Mars dengesiz bir bağlantıyı paylaşarak enerji seviyelerinizin geçici olarak düşmesine neden olduğunda, kendinizi dinlendirici bir şekerleme veya uzun bir mola ile ödüllendirin. Bu gece Merkür gerilediğinde ve Venüs aynı hizaya geldiğinde daha sosyal ve ilgi için istekli hissedeceksiniz, bu nedenle sosyal randevularınızı o zamana planladığınızdan emin olun. Gün sona ermeden ve Ay Balık burcuna geçmeden önce evren size ekstra destek gönderecek.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Kova burcundaki çeyrek ay ilişkilerinize meydan okurken, bu sabah korumalarınız beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Boşluğa ihtiyacınız varsa kendinizi suçlu hissetmeyin, ancak bu duyguları pasif-agresif davranışlarla veya sessiz muameleyle dile getirmemeye çalışın. Öğleden sonra Mars güneş on ikinci evinizde aktif hale geldiğinde yalnızlık gerekli görünecek, bu yüzden ne kadar kısa olursa olsun biraz nefes aldığınızdan emin olun. Bu gece Jüpiter maneviyat evinizi harekete geçirdiğinde iyi hisler sizi bulacak, bu yüzden hepimizi çevreleyen görünmez güçlere saygı göstererek içinizde yaşayan mistik ile bağlantı kurduğunuzdan emin olun.


Başak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Boğa güneşi ve Kova ayı hizalanırken, yıldızlar sizden özlemlerinize bir düzen getirmenizi isteyecek. Yeni şeyler denemekten korkmayın, ancak alışılmışın dışına çıkmaktan da kaçının. Bu öğleden sonra Mars dengesiz bir açıya çarptığında veya birkaç pisliği temizlemek zorunda kaldığınızda, önemli görevleri kime emanet ettiğinize dikkat edin. Neyse ki, geri giden Merkür ve Venüs, bu gece desteklenmiş hissetmenize yardımcı olmak için hizalanacak, ancak denenmiş ve gerçek yol arkadaşlarınıza doğru çekim yapmak isteyeceksiniz. Ay Balık burcuna girdiğinde havaya ahenkli bir enerji yayılacak ve günü huzurlu bir yerden kapatmanıza yardımcı olacak.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah egonun seni ele geçirmesine izin verme, yoksa Kova burcundaki çeyrek ay en yakın ilişkilerinizde çatışmayı tetikleyebilir. Bu öğleden sonra Mars, standartlarınızı makul olmayan yüksekliklere çıkarabilecek dengesiz bir bağlantıya girdiğinde sınırlarınızı bilin. Bu akşam Merkür retrosu Venüs’le aynı hizaya geldiğinde, ofis kankalarınıza ve en önemli iş bağlantılarınıza biraz sevgi gösterin, çünkü böyle yapmak istasyonunuzu yükseltmeye yardımcı olabilir. Bu gece geç saatlerde ay Balık burcuna girmeden hemen önce Jüpiter aktif hale geldiğinde, aşk hayatınızın yönüne iyi hisler akacak.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Kova burcundaki çeyrek ayın bu sabah üzerinizde duygusal bir etkisi olabilir, özellikle de romantik bir şekilde ihmal edilmiş hissediyorsanız veya kişisel bakım için yeterli zamanınız yoksa. Gün içinde ilerlerken, özellikle de Luna öğleden sonra Mars’la dengesiz bir bağlantıya girdiğinde, kalbinizin ve ruhunuzun neye ihtiyacı olduğunu onurlandırmaya özen göstererek kendinize bol bol lütuf gösterin. Bu akşam ay ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde, vücudunuzu beslerken alanınızı neşeyle doldurmanız için sizi cesaretlendirdiğinde en sevdiğiniz tarifleri hazırlamayı düşünün. Bu gece ay Balık burcuna girdiğinde özgüveninizi ve yaratıcı zihninizi yükselten bir değişim hissedeceksiniz.


Yay Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bu sabah Kova burcundaki çeyrek ay altında dikkatiniz daha kolay dağılabilir, özellikle de organizasyon becerileriniz son zamanlarda ihmal edildiyse. Görevde kalmak için mücadele ediyor olsanız da, öğleden sonra Luna Mars’la dengesiz bir açıya girdiğinde heyecanın hakim olmasına izin vermeyin. Neyse ki, bu akşam Jüpiter aktif hale geldiğinde neşelenecek, neşenizi yükseltirken eğlencenin peşinden gitmeniz için size ilham vereceksiniz. Bu gece ay Balık burcuna girdiğinde kendinizi evinizin konforuna çekmiş hissedeceksiniz, bu nedenle meskeninizin dışına çıkmaya karar verirseniz makul bir saatte inzivaya çekildiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, Kova burcundaki çeyrek ayın altında özellikle ağırlık hissedebilir, bu nedenle işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemiyorsa kendinizi hırpalamamaya çalışın. Şans eseri, Merkür ve Venüs tatlı bir bağlantı paylaştığında, özellikle yaratıcılığa, romantizme veya kişisel bakıma yöneldiğinizde, ortam yükselecektir. Bu gece Jüpiter aktif hale geldiğinde eviniz sıcaklıkla dolacak ve bu, bir bardak sıcak çayınızı kucağınıza alırken en rahat kıyafetlerinizi giymeniz için mükemmel bir bahane olacak. Ay Balık burcuna geçtiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca duygusal yönünüzü açığa çıkaracak bir değişim hissedeceksiniz.


Kova Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah uyandığınızda duygularınız ham gelebilir, çünkü çeyrek ay burcunuzdan geçer. Gün ilerledikçe kalbinizi rahatlatmaya çalışın, ancak kendinize çok fazla talepte bulunmamaya çalışın, özellikle de bu öğleden sonra Ay ve Mars dengesiz bir bağlantıya girdiğinde. Neyse ki, geri giden Venüs ve Merkür bu akşam yönünüzü bulmanıza yardımcı olmak için güçlerini birleştirecekler ve ev işlerini tamamlamak özellikle tatmin edici görünebilir. Bu gece Ay Balık burcuna girdiğinde duyularınız ve maddi alemlerle bağlantı kurmanızı isteyen bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova burcundaki çeyrek ay bu sabah üzerinizde beyinsel bir etki yaratacak sevgili Balık, bu yüzden güne zihni sakinleştiren aktivitelerle başladığınızdan emin olun. Luna bu öğleden sonra Mars’la dengesiz bir bağlantıya girdiğinde, kendinizde ve diğerlerinde ruh hali değişimlerine dikkat edin ve radarın altından uçmayı düşünün. Bu akşam Jüpiter başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde, duyularınızı yükseltirken sizi lüksü kucaklamaya teşvik ettiğinde ortam hafifleyecek. Bu gece ay burcunuza girdiğinde yükselmiş hissedeceksiniz, bu yüzden ruhunuza mutluluk getiren herkesi veya her şeyi tamamen kucakladığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.