Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Mayıs 2023

7 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 7 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili daha az faydalı gezegenimiz Venüs, şimdi Yengeç burcu Koç burcunun içinde dönüyor. Bu şimdi başlıyor ve gökyüzünün bu bölgesinde daha fazla battıkça daha da belirginleşecek. Önümüzdeki haftalarda, Venüs’ün ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizde dönmesinin keyfini çıkaracaksınız. Bu, sevgilinizle birlikte çalışarak yaşam alanınızı yeni bir dekorla yenilemeniz veya evde birlikte göz kamaştırıcı bir gece geçirmeniz için mükemmel bir an. Bekarsanız, yaşam alanınızı samimiyeti ve sevgiyi teşvik eden baştan çıkarıcı bir yastığa dönüştürmek için biraz zaman ayırın.


Boğa Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, önünüzde muhteşem bir kaç hafta var. Gezegen yöneticiniz ve romantizm ve aşk gezegeni Venüs, Yengeç burcunun kumsallarına ve sığlıklarına girerken, kendinizi evinizde hissedeceksiniz! Güneşin üçüncü iletişim evinizi vurgulayan daha az faydalı özelliğimizle, dilediğiniz kişiyi baştan çıkarmak veya ikna etmek için özel bir dokunuşa sahip olacaksınız! Çiftler için bu, aşk notları, tatlı sözler ve sevgilinize iltifatlar için harika bir dönem. Bu, bekarların zekalarını, çekiciliklerini ve mizahlarını sergilemeleri için harika bir zaman. Düşüncelerinizle başkalarının gözünü kamaştırın.


İkizler Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Venüs sizi geride bıraktı ama bu, eğlenceyi kaçırmanız gerektiği anlamına gelmez! Daha az faydalı olan Yengeç burcumuzla dans ederken, sevdiklerinize karşı biraz daha sahiplenici hissedeceksiniz. O sizin güneş enerjili ikinci evinizde dans ederken, parayı bir aşk dili olarak kullanabileceğiniz harika bir dönem geçireceksiniz! Sevgilinize tatlı hediyeler ve sürprizler yağdırmaktan korkmayın. Unutmayın: sevgi vermek sevgi olmaktır ve insanların hayalini kurduğu fanteziyi yaşamayı hak ediyorsunuz! Ama önce, almak için verebileceğinizi göstermekle başlar.


Yengeç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız ve kişisel ilişkileriniz için en muhteşem dönemlerden biri geldi, Yengeç. Aşkın, çekiciliğin ve güzelliğin gezegeni Venüs, burcunuza bir yunus gibi dalmak için köşeyi döndü! O, güneşteki ilk kimlik evinizden geçerken, diğer tüm zodyak burçlarından daha parlak parlayacaksınız – gökyüzündeki gerçek mücevher! Bu, istediğiniz her şeyi manyetik olarak çekebilmenizi sağlar. Bağlıysa, duygusallık ve zevk için daha fazla zaman harcayın. Bekarsanız, seksi taliplerle dolaşarak ve randevular ayarlayarak zaman geçirin.


Aslan Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, sosyal hayatını geride bırakarak dikkatini başka konulara çevirdi Aslan. Şimdi, daha az yararlı olanımız güneş on ikinci evinizin denizlerine dalmaya karar verdiğinde, atmosferde bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu, geçen yıl aşkınızın ve kişisel yaşamınızın nasıl ilerlediğini derinlemesine düşüneceğiniz bir zamandır. Ayrıca oldukça nostaljik olduğunuzu da fark edebilirsiniz – belki de kaçan kişiyi veya ruh eşinizle nasıl yakınlaşacağınızı merak ediyorsunuz. Sezginizin şimdi size ne söylediğine dokunun.


Başak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel enerjinin arkadaşlıklar, gruplar ve topluluklarla ilgili on birinci güneş evinize, Başak burcuna göç etmesine hazır olun. Bu, gerçekten neşeye en yüksek derecede odaklanma zamanının geldiğine dair göklerden gelen göz kamaştırıcı bir duyuru! Aşk ve zevkin tatlı tanrıçası gezegenimiz Venüs, yüzgeçlerini ve kuyruğunu bir melek balığı gibi sallayarak, baloların güzeli olmanızı garantiliyor! Bu, arkadaşlarınızla bağlantı kurmanız ve sevgilinizi etiketlemeniz için çok özel bir an. Bekarsanız, daha yakından tanımak isteyeceğiniz bir tanıdık olup olmadığını düşünün. Onlara çıkma teklif et!


Terazi Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz nereye giderse gitsin, kesinlikle takip edeceksiniz Terazi. Size ekstra özel ilgi gösteriyor, size iki kat tatlılık ve neşe veriyor. O şimdi güneş enerjisinin onuncu evinizin denizlerinde yüzerken, muhtemelen mirasınızı düşünüyorsunuz. Bekarsanız, dünyada “yükselmek” için bu tatlı titreşimi kullanın ve güçlü bir çift hissi olun! Sizden daha fazla güce, üne veya servete sahip olan insanlar, cazibenizden etkilenebilir. Eşleşirseniz, özel birini telif hakkıymışsınız gibi dünyaya gösterdiğinizden emin olun.


Akrep Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs gökyüzünün başka bir alemine daldı ve sen Akrep bundan en çok keyif alacaksın! Bunun nedeni, güneşle ilgili dokuzuncu evinizde dönmesi ve maneviyatın, bilgeliğin ve sevginin derinliklerine gözlerinizi açmanıza yardım etmesidir. Hayat arkadaşınız yanınızdayken yeni ufuklara veya bölgelere açılmak için daha da fazla motivasyona sahip olabilirsiniz. Bekarsanız, bu, konfor alanınızdan çıkıp normal tipiniz olmayan biriyle çıkmak için en iyi zamanlardan biridir. Gözlerinizi hiç bilmediğiniz sihire açtıklarını göreceksiniz.


Yay Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneşin sekizinci yakınlık eviniz Yay burcuna dalmak için tatlı gezegensel enerjiye hazır olun. Bu, aklınızda tek bir hedef olmasını sağlayacaktır: birleşme dürtüsü! Bu seksi, savunmasız his, sizi hem ruhunuzda hem de bedeninizde biricik olana yakınlaşmaya teşvik ediyor. İlk kez aşık olmuş gibi kıkırdayarak uzun, duygusal sevişme seansları geçirin. Bekarsanız, bu titreşim sizi oldukça muhtaç hale getirecektir, bu yüzden sadece vücudunuzu isteyen birinin kollarına koşmadığınızdan emin olun. Ruhuna tapan birini bul.


Oğlak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkın, çekiciliğin ve güzelliğin gezegeni Venüs, sizden gökyüzünde hızla geçtiğine göre artık kozmik sihir yanınızda, Oğlak burcu. Daha az yararlı olanımız, sizin için pek çok armağanını sakladı! Bu, önemli ortaklığınıza uyum getirecek ve muhtemelen size zevk ve romantizm için daha fazla fırsat getirecektir. Bekarsanız, uzun vadeli potansiyeli olan birini arayın. Planlarınızı, umutlarınızı ve arzularınızı tartışın ve ikinizin nasıl eşleştiğini görün. Belki de bir ayna gibi kalbinizi yansıtırlar. Hemen dalın!


Kova Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcu, sizin için yeni keşfedilen bir trend başlıyor. Venüs, istihdamla ilgili altıncı evinize girerken, daha iyi bir iş-yaşam dengesine ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Romantizm ve aşk için zaman ayırmakta zorlandıysanız, bu enerji özellikle telaffuz edilir. Bunun sizi etkileyebileceği başka bir yol da – özellikle bekarsanız – flört etmeye veya bir ofis aşkına cazip geldiğinizi fark edebilmenizdir. Yalnızca iş ve zevki gerçekten ayrı tutabiliyorsanız bu yönde girişimde bulunun. Yapamıyorsan, bu düşecek en iyi delik değil.


Balık Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, size tutku, zevk, sihir ve romantizm vaat eden bir sürü melek gökyüzünde dans ediyor. Aşk ve güzellik gezegeni tatlı Venüs güneş beşinci evinize dans ederken, kendinizi ruh eşi bağlantılarının vaadiyle büyülenmiş bulacaksınız. Çiftler bu zamanı kıvılcımlarını ve sevgilerini yeniden canlandırmak, çocuklarıyla vakit geçirmek ve hatta hamile kalmayı denemek için kullanabilirler. Bekarlar, bu hayırlı dönemi, kalbinizin ateşini körükleyebilecek birçok yeni taliple buluşmak için kullanmalıdır. Bu, romantizmi birinci öncelik haline getirmek için gerçekten yılın en iyi dönemlerinden biri.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.