Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Mayıs 2023

3 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 3 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, son günlerde biraz tatlı kozmik havanın tadını çıkarırken, bugün ve yarın hayal kırıklığı yaratan haberler getirebilir. Aşkın ve çekiciliğin gezegeni Venüs, küstah bir Neptün tarafından zehirlenirken, hiçbir şey göründüğü gibi olmayacak. Aslında, aşırı derecede güvensiz hissediyor veya romantik hayatınızda bir şeylerin ters gittiğine dair bir önseziye sahip olabilirsiniz. Daha da kötüsü, size duygusal bir enkaz bırakan – sizin veya başkasının – dedikodu veya gizli bir sızıntı duyabilirsiniz. Bugün mantıksız kararlar vermeyin. Drama gizleniyorsa, daha sonra ele almak için nefes almaya çalışın.


Boğa Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın ayakta olan beş para etmez kozmik enerjiden kimse hoşlanmayacak, özellikle siz Boğa. Bunun nedeni, sevgi ve güzelliğin gezegeni ve aynı zamanda koruyucu melek gezegeniniz olan Venüs’ün, şu anda arkadaşlıklar, eski sevgililer ve çevrimiçi flörtle ilgili güneş on birinci evinizde bulunan Neptün’den gönderilen bir tsunaminin altında boğulacak olmasıdır. Aşk ya da bir arkadaşla ilgili bir sır ya da kötü bir haber, özellikle işin içinde para varsa ortaya çıkabilir. Birisi sizi yoldan çıkarmak veya hayatınızda inşa ettiğiniz şeyi kurcalamak için dışarıda olabilir. Şimdi hızlı kararlar vermemek için elinizden geleni yapın.


İkizler Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün uyanır uyanmaz keşke yorganınızın altına saklanabilseydim diyebilirsiniz! Aslında, hem bugün hem de yarın biraz sisli, güvensiz ve hatta akşamdan kalma hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, aşk ve neşe gezegeni Venüs’ün artık burcunuzda biraz fazla parti yapıyor olmasıdır. Hayal gezegeni Neptün ile yan yana sarhoş olacak. Bu, herkesin “kötü” hissetmesini sağlar, ama en çok da siz. Bugün ilişkilerinize ilişkin çarpık bir görüşün sizi endişelendirmesine izin vermeyin. Sizi duygulandıran bir şey ortaya çıkarsa, onu şimdiki ana bırakın.


Yengeç Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün ve yarın kalple ilgili tüm konularda son derece dikkatli olun. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, sarhoş ve öfkeli bir Neptün tarafından suratına yumruk yiyecek. Tepeler için koş! Neptün, sanrı, bağımlılık ve güvensizliğe bağlı hileci bir gezegendir. Bugün bir sırrın ortaya çıktığını veya romantik hayatınızda sizi endişelendiren bir şey hakkında sürekli kötü rüyalar gördüğünüzü fark edebilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, bunların hepsi kafanızda uydurulmuş olabilir ve gerçek gerçeklikten gelmiyor olabilir. Stresin içinden nefes alın ve kendinizi topraklayın.


Aslan Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik konularda depresyon ve hayal kırıklığı kapıda olabilir Leo. Hatta bugün ve yarın yakınlık, güven ve cinsellik konusunda son derece güvensiz hissedebilirsiniz. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, şu anda solar sekizinci savunmasızlık evinizin derinliklerinde yüzmekte olan yanılgı gezegeni Neptün ile kozmik bir savaş içindedir. İlişkilerinizde bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsanız, özellikle de ihtiyaçlarınızın bir şekilde karşılanmadığını hissediyorsanız, duygusal olarak kırılmayın. Bu hafta sonu konuştuğunuz sürece bu konunun o kadar ciddi olmasına gerek yok.


Başak Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, Neptün gününüze yine gölge düşürüyor. Yanılgının ve gizemin gezegeni olarak Neptün dramayı canlandırmaya hazır! Bugün ve yarın, aşk ve güzellik gezegeni Venüs’e karşı topyekun bir savaş başlatacak. Bu, kişisel ve romantik ilişkilerle ilgili hayal kırıklığı yaratan haberlerin artık ortaya çıkmasını veya el altında olmasını sağlar. Aslında, kendinizi o kadar kötü hissediyor olabilirsiniz ki, sonunda ilişki zorluklarını şiddetlendirmek için potu karıştırmak zorunda kalabilirsiniz. Sasquatch olma, aşık ol. Yalnız kalmak için biraz zaman ayırın ve sizi rahatsız eden her şeyi daha sonra tekrar gözden geçirin.


Terazi Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sakinleştirici bir hap al, Terazi – kelimenin tam anlamıyla! Gezegen yöneticiniz Venüs kendini iyi hissetmiyor. Aslında, aldatma gezegeni Neptün ona yalan söylediği ve onu hasta ettiği için grip olmuş gibi davranacaktır. Doğrudan etkilenecek ve özellikle kişisel veya romantik ilişkilerinizde net bir şekilde göremiyormuş gibi hissedeceksiniz. Bugün herhangi bir uzun vadeli plan veya söz vermeyin ve bekarsanız kesinlikle ilk buluşmaya gitmeyin. Talipiniz siz farkına bile varmadan size gaz veriyor olabilir. Bu sadece sonunda kalp kırılmasına yol açar.


Akrep Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik şemsiyeni kap, Akrep. Bugün ve yarın üzerinize yağmaya hazır birçok fırtına var. Aşk ve güzellik gezegenimiz Venüs, sadece kan peşinde koşan kırmızı gözlü Neptün ile kılıçları çaprazlıyor. Neptün, yanılsama ve aldatma gezegenidir ve çarpışmaları nedeniyle, hiç kimse kalp meselelerini net bir şekilde göremeyecektir. Kendinizi kötü hissediyorsanız – özellikle romantik yaşamınızda – şükretmek için bir nefes alın ve niyetinizi sıfırlayın. Tüm endişeleri ve tartışma konularını haftasonuna kadar masaya yatırırsanız, endişe ve hayal kırıklığı geçmelidir.


Yay Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay Burcu, bugün ve yarın geceleri hayaletler gibi son derece endişe verici endişeler ve haberler ortaya çıkabilir. Karışıklık, özellikle siz ve eşiniz aynı fikirde değilseniz, aile, ev veya ortaklık meselelerinden kaynaklanabilir. Bu zamanda her türlü drama patlak verebilir, bu yüzden aceleci kararlar vermemek veya pişman olacağınız bir şey söylememek en iyisidir. Aşk ve evlilik gezegeni Venüs, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde, Neptün ile savaşa gidiyor ve şu anda dördüncü güneş evinizde potayı karıştırıyor. Hayaletleri kalbinden kov.


Oğlak Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün ve yarın romantik hayatınıza bazı duygusal veya sert haberler getirebilir. Aşkın, güzelliğin ve evliliğin gezegeni Venüs, yanılsamanın ve aldatmanın gezegeni Neptün ile patlayıcı bir savaşa girerken, kimse net göremeyecek. Aslında, siz veya bir sevgili aşırı derecede güvensiz ve üzgün hissedebilir, bu da ikinizin arasında kavgalara veya gözyaşlarına yol açabilir. Zaten kayalık bir zeminde olan ilişkiler, son derece zorlu ihtimallerle karşı karşıya kalabilir, hatta belki de yolları ayırmaya karar verebilir. Fırtınayı hissederseniz, ondan kaçınmak için kendinize yer açmaya çalışın.


Kova Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugünün ve yarının siren şarkısına dikkat edin. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda, hiç kimse kozmik havanın tadını çıkarmayacak, özellikle de siz. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, aldatma ve illüzyon gezegeni Neptün’e dik dik bakacak. Bu ikisi karşı karşıya geldiğinde, hayal kırıklığının geleceği kesindir ve yoğun bir sisin içinden yolunu bulmaya çalışıyormuş gibi hissedebilirsin. Keskin kararlar vermeyin – özellikle parayla ilgili değil – çünkü sonunda bundan pişman olabilir ve bunun yerine sizi azarlayacak bir partneri rahatsız edebilirsiniz.


Balık Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yağmurluğunu giy Balık. Bugünün ve yarının kozmik havası, bir muson yağmuruna girmiş gibi hissedecek! Gezegen yöneticiniz Neptün, yıllardır burcunuzun yörüngesinde dönüyor. Bugün, özellikle kaotik ve yıkıcı bir ruh hali içinde olacak. Gökyüzündeki Venüs’e bir füze fırlatacak ve herkesin özel ve romantik hayatında tahribata neden olacak. Siz, herkesten daha yoğun bir şekilde hissedebilir, sizi hırpalanmış, yaralanmış, boğulmuş ve duygusal hissedebilirsiniz. Zaten sevdiğiniz biriyle kayalık bir nehirdeyseniz, bugün daha da kötüye gitmesini bekleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.