Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

25 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 25 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Oğlak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aşk için çok neşeli bir potansiyelle gelecek. Şanslı yıldızlarına teşekkür ediyor olabilirsin, Oğlak. Cazibe ve şehvetin tanrıça gezegeni tatlı Venüs, ilişkilerinizle ilgili yedinci evinizde gökyüzünün karşısında dururken, elini elektrik Uranüs’e altmışlık bir açıyla uzatacak, o, güneş beşinci flört evinizde onu sallıyor. ve tutku. Bu, sıradan bir sevgiliyi kararlı bir ortağa dönüştürmek için ani bir karar verebilir veya bekarların, hayallerini gıdıklayan biriyle tanışmasına izin verebilir. Çiftleri bir kasırga macerası bulabilir!


Kova Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Uranüs gökyüzünde dans ederken, altın kanatlı başka bir melek olan Kova ile etkileşime girecek. Büyük Uyandırıcı, aşk ve güzelliğin parlak tanrıça gezegenimiz Venüs’e altmışlık bir açıyla tatlı bir şekilde bağlanacak ve hiç yoktan ortaya çıkan anlık bir çekime sahip olabileceğinizi vaat ediyor. Gerçek aşk, siz ve talipiniz özgürlük, deneyim ve açık fikirli daha az geleneksel bir ortaklığa açıksanız bile mümkündür. Bu, size ve ikiz alevinize hayatın sunduğu şeylerden daha fazlasını deneyimlemenize yardımcı olan uzun süreli bir birliktelik olabilir.


Balık Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün evde oturup saklanma. Bunu yaparsanız, tüm eğlenceyi kaçırırsınız! Aslında, bugün bir yolculuğa çıkmak veya yakınlardaki bir destinasyonu ziyaret etmek için mükemmel bir gün. Bugün işten uzaklaşıp yeni resiflere doğru yüzemiyorsanız, daha sonraki günler için bir gezi planlamak da bu enerjiyi mükemmel bir şekilde kullanmak olabilir. Aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, romantizm ve tutkuyla ilgili beşinci güneş evinizden, yakındaki destinasyonların güneş üçüncü evinizdeki elektrikli Uranüs’e gülümseyecek. Bu enerjinin boşa gitmesine izin verme!


Koç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hafta sonuna doğru ilerlerken, yıldızlar yukarıdan şarkı söylüyor, Koç. Çarpıcı kozmik enerji bugün fısıldayarak yolunuza eğlence saçacak! Aşk ve güzelliğin tatlı tanrıçası gezegenimiz Venüs, kalbinizi çalmaya hazır elektrik Uranüs’e altmışlık açıyla öpücükler gönderirken bir haydut gibi olacak! Bu, sosyal ve aşk hayatınızda eğlence ve heyecan ihtiyacınızı harekete geçirecek, bu yüzden geri durmayın. Alınırsa, normal rutininizin dışında, şaşırtıcı ve benzersiz bir şey yapmayı planlayın. Bekarsanız, çekici bulduğunuz birine mesaj atın.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunda yıldızlar bugün çok ilahi bir dansla dönüyor. Gezegen yöneticiniz Venüs, mükemmel insanın bir ısırık alması için hazır, şekerli, buzlu bir pastaymışsınız gibi kutsamalarını üzerinize serpecek! Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz bugün elektrikli Uranüs’le sekstilde bağlandığından, aşkla ilgili ani, şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Aslında, üçüncü iletişim eviniz de yandığında, bu, hiç yoktan gönderdiğiniz veya beklenmedik bir şekilde kalbinizi ve belinizi alevlendiren bir mesaj olabilir.


İkizler Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yaramaz mı yoksa hoş mu hissediyorsun, İkizler? Bugün kozmik enerji sizi yukarıdan aşağıya izliyor! Göklere fısıldayan bu kadar şenlikli ve cilveli titreşimlerle, tüm aksiyona dahil olmak isteyeceğinizden emin olacaksınız! Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs, kirpiklerini elektrikli Uranüs’e vururken, bu, aniden hızlı bir kaçamak yapmak için cazip olabilmenizi sağlar. Alınırsa, evde oturup tek bir yerde duramayacağınız için arkadaşlarınızla ve sevgilinizle sosyalleşmek için harika bir zamandır. Sürpriz bir deneyim veya hediye için savurganlık yapın. Size bir sürü sevgi getirebilir.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk ve seks için en heyecan verici günlerden birine hazır ol, Yengeç. Aşk ve güzellik tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs, kimliğinizle ilgili ilk güneş evinizin denizlerinde sallanmaya devam ederken, elektrikli Uranüs’e altmışlık bir buket fırlatacak ve şimdi güneşin on birinci arkadaşlık evinizde kalçalarını sallayacak. , topluluklar, ve çevrimiçi flört. Bu, bekarsanız bir flört uygulaması aracılığıyla muhteşem bir maç yapabilmenizi veya, alınırsa, tek ve tek arkadaşınızla şehirde eğlenceli bir şeyler yapmaya karar vermenizi sağlar. Normu takip etmeyin. Eksantrik bir şey yap!


Aslan Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslan, bugün eğlenceye, eğlenceye veya içten gelen kalbini harekete geçiren yaratıcılığa hevesli olabilirsin. Cazibe, zevk ve güzelliğin tanrıça gezegeni tatlı Venüs gökyüzünde fırlarken, elektrikli Uranüs’ü patlatmak için asasından yanardöner baloncuklar üfleyecek. Bu, yeni arkadaşlar veya sevgililerle tanışmak için harika bir gün olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, bu enerji, nihayetinde evliliğe yol açmaktansa, takılmaları ve hızlı flörtleri destekler. Bu anlık bir çekim olabilir ve hizalandıkça, ikiniz de akraba ikiz özgür ruhlar gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi kucaklayın ve anı yaşayın.


Başak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm ve flört söz konusu olduğunda, daha denenmiş ve doğru bir yöntem olan Başak burcunu takip etme eğilimindesiniz. Bazen büyüleyici ama gizemli insanlarla durumların içine çekilseniz de, sadakate ve pratikliğe değer veriyorsunuz. Bugün, güneş enerjisi on birinci evinizde ikamet eden aşk ve güzellik tanrıça gezegenimiz Venüs, güneş enerjisi dokuzuncu evinizde barındırılan elektrikli Uranüs ile bağlantılı olduğundan, baharatlı ve eksantrik bir hava taşıyor. Bu, sosyal ağınız veya çevrimiçi randevunuz aracılığıyla tanıştığınız benzersiz, seksi ve özgür ruhlu biriyle “zing” hissedebileceğiniz anlamına gelir.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün ayaklarınızın dibine gül yaprakları ve çiçekler atıyor. Gezegen yöneticiniz Venüs gökyüzünde bağlantı kurarken, kendinizi coşkulu ve aşk havasında hissedeceksiniz. Aşk ve güzellik tanrıça gezegenimiz elektrik Uranüs’e altmışlık bir açıyla bağlandığından, şimdi güneş enerjisinin sekizinci samimiyet ve cinsellik evinizde barındırılıyor, onu çarşafların altına renklendirmek istiyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu, bekarları tutkulu ama kısa ömürlü bir boğuşmaya çekebilirken, çiftler yağları, losyonları veya samimi oyuncakları patlatabilir. Salıvermek. İyi eğlenceler. Hayat kısa.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eğlenceli ve romantik bir potansiyel kasırgasına hazırlanın, Akrep. Aslında, tutku sancıları yaşayabilirsiniz. Bekarlar artık flört etmeyi bir öncelik haline getirmeli ama alıştığınızdan farklı bir yaklaşım benimsemeli. Örneğin, flört uygulamalarını kaydırmaya bağımlıysanız, bir şans vermeyi ve gerçekten yeni biriyle tanışmayı düşünün. Yalnızca biriyle yüz yüze görüşmeye açıksanız, bir çöpçatan veya flört web sitesi ile şansınızı deneyin. Tanrıça gezegenimiz Venüs, elektrikli Uranüs ile bir rock şarkısı söylüyor ve uçmaya ve şansınızı denemeye açıksanız sürprizler vaat ediyor.


Yay Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında, hızlı bir boğuşmaya girme olasılığı en yüksek olan sizsiniz, Yay. Bu ateşli, alıngan mizaç, içinizden özünüze kadar akar. Bugün cızırtılı ve bunaltıcı kozmik hava vaat ediyor, bu yüzden kalp gözlerini görmeye hazırlanın! Cazibe ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs, elektrikli Uranüs ile sekstilde bağlandığından, romantik yaşam söz konusu olduğunda kendiliğindenliğe ve baharata hazır olacaksınız. Bu, sevgilinizle çarşafların altında deneyler yapmak ve hatta skandalı vahşi doğaya taşımak için harika bir gün olabilir. Sadece güvende ol ve yakalanma!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.