Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

22 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 22 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, bugün şehvetle kükremeye hazır olun. Yukarıdaki kozmosta ateş yanıyor! Şu anda beşinci evinizde yörüngede dönen seks ve tutku gezegenimiz Kudretli Mars, görkemli ışığımız olan görkemli güneşle uyum içinde cızırdayacak. Bu ikisi gökyüzünde uyum sağladıkça, açlığınız ve libidonuzla tam bir uyum içinde yaşamak için ekstra cesarete ve coşkuya sahip olacaksınız. Cinsel dürtüleriniz tavan yapacak, bu yüzden kendi rızasıyla sizinle tam bir ritim içinde kendi cinsel dürtülerini beslemek isteyen birini bulduğunuzdan emin olun. İkiniz de aynı sayfadaysanız ve tam ve eksiksiz zevki serbest bırakmaya adanmışsanız, bu boğuşma hayatınızın en ateşlilerinden biri olabilir.


Boğa Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ilk arzularınız konusunda her zaman en açık sözlü değilsiniz. Ancak, bugün çok farklı bir melodi söylüyor olabilirsiniz! Görkemli ve cızırtılı güneş, seksin ve tutkunun gezegeni, alıngan ve kudretli Mars’a bakarken, tek bir şeyle ilgileneceksiniz: binmek ve inmek! Bu şımarık ve spontan dürtü, bekarları, hayallerini gıdıklayan ve onları daha fazlası için yalvartan biriyle aynı hizaya getirebilir. Çiftler bu manyetik ateşi, yatak odasında birlikte esrikliğin en yüksek seviyelerine ulaşmaya odaklanmak için kullanmalıdır. Zaten birbirinize bakıyorsanız, yatağa bile giremeyebilirsiniz.


İkizler Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün senin için seks, tutku ve flört için beş yıldızlı bir gün İkizler. Güneş, burcunuza (güneşin ilk kimlik eviniz) doğru hücum ederken, açlığın ve arzunun gezegeni olan kudretli Mars’la sekstilde bağlantı kuracak. Bu, şehvetiniz ve libidonuz dışında başka bir şey düşünmekte sorun yaşamanızı sağlar. Onunla savaşma. Bekarsanız sizi heyecanlandıran birini bulmak için kendinizi ortaya koyun. Kararlıysanız, liderliği ele geçirin ve biricik olanınızla nasıl vahşileşmek istediğiniz konusunda doğrudan olun. Bu, ikinizi de sizi şaşırtan ve heyecanlandıran seksi bir maceraya götürecek.


Yengeç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sadece tek bir amaç için, Yengeç. Seks! Güneş gökyüzünde yükselirken, seks ve tutku tanrısı kudretli Mars ile dans edecek. Bu, kendinizi çok alıngan hissedeceğiniz ve zar zor net düşünebileceğiniz anlamına gelir! Bekarsanız, kalbinizin içeriğini baştan çıkarmak için sızan karizmanızı ve çekici çekiciliğinizi kullanın. Siz ve sevgilinizin bundan ne elde ettiğiniz konusunda aynı sayfada olduğunuzdan emin olun! Eğer bir ilişki içindeyseniz, tüm odak ve konsantrasyonu ilkel şehvete adamak için işten biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik hayatın için beş yıldızlı bir güne hazırlan Leo. Burç burcunuzda cızırdayan kudretli Mars ile – güneş birinci eviniz – muhteşem ateş fenerimiz olan muhteşem güneşe bakacak ve güneşin on birinci neşe evinizi tutuşturacak. Bu, tüm burçlar arasında, günü değerlendirmek ve çağlar boyunca sürecek bir aşk hikayesi yaratmak için en büyük fırsatlardan birine sahip olduğunuz anlamına gelir. Kendine olan güvenin tavan yapacak ve seks ve romantizme olan hevesin de buna ayak uyduracak kadar yüksek olacak! Bu muazzam enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin.


Başak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, istediğinden kesinlikle emin olduğunda istediğini alma eğilimindesin. İleriyi düşünmeyi seviyorsun! Ancak bugünün seksi enerjisi sizi bile daha iddialı ve cesur bir role itebilir. Güneş gökyüzünde dans ederken, seks ve tutku gezegeni olan kudretli Mars arasında bir ateş yakacak. Birini etkilemek istiyorsanız inisiyatif almak artık sizin için çok daha kolay olacak. Doğuştan gelen arzularınızın ve onları nasıl yatıştırmak istediğinizin bilinçli olarak farkına vardıkça, kişisel ve özel yaşamınızda kolaylıkla devrim yaratabilirsiniz.


Terazi Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugünün vahşi astrolojik havasından sonra daha fazlası için inliyor olabilirsiniz. Güneş on birinci neşe evinizdeki güçlü Mars’a altmışlık açıyla bağlanırken, kendinizi spontane, cilveli ve korkutucu hissedeceksiniz. Libidonuzu ateşe vermek ve aşağı inip kirlenmek için can atacaksınız. Bu cızırdayan enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin – yukarıdaki göklerde böylesine vahşi bir kozmik ateş birliğine sahip olmak nadirdir. Öncülük edecek ve en derin cinsel ve şehvetli arzularınızı tezahür ettirecek manyetik çekiciliğe ve zarafete sahip olacaksınız. Ne istediğinizi bilin ve cesaretle baştan çıkarmak için yola çıkın.


Akrep Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik hava durumu seks maratonlarını tahmin ediyor, Akrep. Bununla birlikte, kendinize ve eşinize, bunu gerçekleştirmek için işten ve rutininizden bir mola vereceğinize dair söz vermelisiniz. Bunu yapmazsanız, bu saf tutkulu potansiyeli boşa harcamış olursunuz. Güneş ve Mars gökyüzünde harika bir şekilde dönerken, arzularınızın, libidonuzun ve şehvetinizin de alevlendiğini hissedeceksiniz. Bu, kendinizi öne çıkarmak ve birçok yeni talip adayı çekmek için mükemmel bir gün. İçinizden biri hoşunuza giderse, onlara çarşaflarınızla bir an önce tanışmak isteyip istemediklerini sorun.


Yay Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, seks, tutku ve arzu için beş yıldızlı bir gün sizin için geldi. Mighty Mars, ham ateşin vücut bulmuş halidir. Bugün, güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünün karşısındaki güçlü güneşe altmışlık bir açıyla bağlanacak. Aniden içinizde ilk ve tek açlığı ateşleyen bir konuşma yapabilirsiniz. Bekarsanız, şehirde dolaşmak, başkalarıyla kaynaşmak ve şehvetinizi ateşleyen birinin peşinden koşmak söz konusu olduğunda liderliği ele geçirmek için harika bir zaman. İkiniz de cızırtılı titreşimden etkilenmiş hissedebilirsiniz.


Oğlak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, ilkel şehvetiniz bugün ateşlenebilir. Gökyüzünü heyecanlandıran böyle cızırtılı hislerle, daha fazlası için inleyeceksin. Bunun nedeni, seks ve tutku gezegenimiz olan kudretli Mars’ın alevli güneşle bağlantı kurmasıdır. Ateşin ateşle bu buluşması, bir cehennemin coşkusuna adım atmak gibidir. Artan karizma ve manyetik çekiciliğe sahip olmayı bekleyin. Özellikle çekici görünecek ve hissedeceksiniz ve tutkulu arzularınızı tezahür ettirmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Eşleşirseniz, liderliği ele alın ve partnerinize çarpıcı bir gülümseme atın – ne olduğunu görmek ilgilerini çekebilir.


Kova Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcu, spontane ve seksi maceralara her zaman açıksın. Bugünün kozmik havası içinizdeki bu alevi benzin gibi besleyecek! Güneş ve kudretli Mars uyum içinde çalışırken, ruhunuzda muazzam bir karizma ve manyetik çekiciliğin dalgalandığını hissedeceksiniz. Öncülük ettiğiniz ve cesurca ifade edip baştan çıkardığınız sürece, şehvetli arzularınızı oldukça kolay bir şekilde tezahür ettirebilirsiniz. Birisi ilgilenmiyor gibi görünüyorsa, ilginizi ilgilenecek birine yöneltin. Bu parıldayan hava, neredeyse herkesi tutku, seks ve serbest bırakma için aç bırakacak. Güveninizi sızdırın ve diğerlerinin başlarını çevirmesini izleyin.


Balık Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün oyunun adı seks, Balık. Buna hazır olun! Tutku ve romantizm için bugünün beş yıldızlı derecelendirmesiyle, onu almak için kendinizi açmaya hazır olmalısınız. Güneş, seksin gezegeni olan kudretli Mars’a gülümseyecek ve arzularınızın alevlenmesini ve patlamaya hazır olmasını sağlayacak. Kendinize olan güveniniz güçlü olacak ve bağlantı ve yakınlık konusundaki coşkunuz da güçlü olacak. Bekarsanız, içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun ve kimyanın eşinizi dikte etmesine izin verin. Eğer taahhüt edilirse, partnerinize onlara karşı şehvetle dolup taştığınızı söylediğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.