Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

20 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 20 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aylardır, Plüton’un dönüştürücü gücünü arkadaşlıklar ve bağlantılardan oluşan güneş sektörünüzde, Koç burcunda deneyimlediniz. Bu size güçlü arkadaşlar ve yoğunluktan korkmayan bir sosyal çevre hediye etti. Ancak Pluto bugün gökyüzünde gezegen yöneticiniz Mars ile şiddetli bir şekilde çatışacak. Bu iki asabi gücün doğrudan karşı karşıya gelmesiyle, sosyal çevrenizdeki bir sevgilinin veya birinin ahlakınız ve hayatınızı nasıl yönettiğiniz hakkında çok agresif ve baskın görüşlere sahip olabileceğini önceden bildirir. Karşılık verme. Tartışmaları daha sonraya bırakın çünkü sonunda, başkalarının ne söyleyeceğine bakmaksızın neyin doğru olduğuna inandığınızı bilirsiniz.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün dikkatli olun. Sizi, ailenizi ve diğer önemli kişilerinizi haftalarca öfkelendirecek keskin bir anlaşmazlığın ortasında olabilirsiniz. Halihazırda iç sektörünüzde pek çok harekete neden olan Kudretli Mars, şimdi gökyüzünün bu parçasının ilk derecelerine doğru cızırdamaktadır. Bununla birlikte, yıkım, tahakküm ve güç mücadelelerinin gezegeni olan güç merkezi Pluto, kızıl gezegenin karşısında duracak ve şu anda kritik bir çıkmaza giriyor. Evde büyük anlaşmazlıklar ve hatta patlayıcı kavgalar olabilir. Nefes almak.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ne söylediğine dikkat et, İkizler. Tutku ve güvenin kızıl gezegeni Ateşli Mars, güneş enerjisi sektörünüzde cızırdıyor ve birinci dereceleri üzerinde yarışıyor. Bu, etrafınızdakilere söylemeye hazır olduğunuz şeylerden emin olduğunuzu gösterir, ancak bu aslında tekneyi sallayabilir. Yıkım, yoğunluk ve güç mücadelelerinin gezegeni Pluto, kudretli Mars’ın tam karşısında duracak ve tam bir gaddarlıkla saldıracak. Sevdiğiniz biriyle bir çıkmazdaysanız, saldırıya geçmeden önce kendinize biraz boşluk bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugün sizin için yıldızlarda çok yoğun bir ortaklık draması yazılabilir. Bunun nedeni, yoğunluk ve dönüşüm gezegeni olan gölgeli Pluto’nun şu anda güneş enerjisiyle ilgili sekizinci yakınlık evinizin erken derecelerinde durmasıdır. Bir yandan, bu, ilişkilerinizden yeniden doğmanıza, travmatik olanlardan kurtulmanıza ve uçmanıza yardımcı olacak birini bulmak için önceki kalıpları dönüştürmenize yardımcı olabilir. Yine de, Pluto bugün olduğu gibi kara kara düşünen ve yıkıcı bir ruh hali içindeyken, sinirler özellikle hararetli ve şiddetli olabilir. Mars, gökyüzündeki Pluto’ya tüfekle ateş ederek yeraltı tanrımızı kızdırır. Anlaşmazlıklar ortaya çıkarsa tekneyi sallamayın.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yoğun bir mücadele gününe hazırlan Leo. Aslında, kasırganın merkezinde olacaksın! Bazen biraz dramdan beslenip bunu tutkunuzu ateşlemek için kullanabilseniz de, bugünün enerjisi sizi kırmızı alarma geçirecek. Güç ve öfke gezegeni Mars, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizin göklerinde yörüngede döner. Mars aynı zamanda seks ve arzunun gezegenidir, bu da sizi şu anda daha da ateşleyen şeydir! Ancak, son derece yıkıcı olan karanlığın gezegeni Pluto ile tıkanıklık içinde bağlantı kuracak, şimdi sizden gökyüzünün karşısında, yedinci güneş evinizde. Güç mücadelelerine dikkat edin ve gemiyi sallamayın.


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün evrendeki çok çalkantılı enerjiye dikkat edin! Seksin, dürtünün ve tutkunun gezegeni olan Mighty Mars şu anda mahremiyet, sırlar ve düşmanlarla ilgili solar on ikinci evinizin ilk derecelerinde. Saldırmaya hazır bir çıngıraklı yılan gibi, aniden karanlık ve yıkıcı Pluto tarafından saldırıya uğradığı için, kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak gölgelerin arasından kayacak. Bu, neredeyse her dönüşte dramatik enerjiyle karşılaşmanızı sağlar. Bugün başkalarına saldırmayın ya da saldırmayın, çünkü sonunda kendiniz için içinden çıkamayacağınız bir mezar kazacaksınız.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün sizin için havada büyük sorunlar var. Aslında, şimdi ve önümüzdeki günlerde dikkat çekmemek özellikle önemli olacaktır. Bunun nedeni, cinsiyeti, güdüyü ve tutkuyu yöneten kudretli kızıl gezegenimiz Mars’ın güneş onbirinci topluluklar evinizde yörüngede dönmesi ve şimdi enerji veren tahakküm ve yıkım gezegeni karanlık ve kasvetli Pluto ile şiddetli bir savaşın içinde olacak olmasıdır. güneş beşinci eviniz. Arkadaş sektörünüzdeki Mars’ın yanı sıra sosyal çevre ve çevrimiçi flört alemindeyken, özellikle samimiyet, dürüstlük ve cinsellik temaları etrafında çok sert bir değiş tokuş yapabilirsiniz. Tekneyi sallamayın. Fırtınanın geçmesine izin ver.


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutku ve yoğunlukta başarılısın, Akrep. Ancak, bugün kişisel ilişkileriniz söz konusu olduğunda, dikkat çekmemek en iyisi olacaktır. Bunun nedeni, her ikisi de gezegen yöneticiniz olan Mars ve Pluto arasında çok agresif bir savaşın başlaması ve duygular uyandığında tam ölçekli bir savaş yaratmasıdır. Bu, ev hayatınızın yanı sıra iş ve projeler arasında hokkabazlık yapmanıza neden olabilirken, bu aynı zamanda romantizmde de yüzleşmeniz için hayal kırıklığını ortaya çıkarabilir. Tartışmaları daha sonraya bırakın çünkü yalnızca zamanla büyüyecek bir savaş başlatmak istemezsiniz.


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün düşünmeden hareket etmeyin! Zodyak’ın en alıngan burçlarından biri olsanız da, bu bazen iki kez düşünmeden ilişkilerinizde potu karıştırmanıza neden olur. Aşk ve tutku arasındaki bu bulanık çizgi, öfke ve savaşın gezegeni olan kudretli Mars’ın yıkım gezegeni olan çok kızgın bir Pluto tarafından saldırıya uğradığı bugün özellikle fark edilebilir. Aslında, sevgilinizle değerler, ahlak ve hatta para konusunda keskin bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz, bu yüzden suratınızda patlamaması için buharı yakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, tüm burçlar arasında bugün romantizm ve yakınlık etrafında çok keskin bir savaşla karşı karşıya olabilirsiniz. Tutku, seks ve arzunun kızıl gezegeni olan Mighty Mars şimdi cinsellik, kırılganlık ve varlıklardan oluşan güneş sektörünüzü ısıtıyor ve bunu haftalarca sürdürecek. Gökyüzünün bu bölümünün ilk derecelerindeyken, paranın güneş sektörünüzde yörüngede dönen yıkıcı Pluto’nun kırbacının keskin şaklamasını hissedecek. İki zararlı arasındaki bu savaş tek bir şeyi ifade ediyor: felaket. Korkuyu sevgiye ve bağlantıya dönüştürmenin bir yolunu bulun.


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu andan itibaren, enerji ve dürtü gezegeni olan kudretli Mars’ın ateşli tutkusunu, ortaklıkların güneş enerjisi sektörünüz Kova burcunda gökyüzünde deneyimlemeye başlayacaksınız. Bununla birlikte, gökyüzündeki bu noktanın ilk derecelerinde olduğu için, şu anda güneş ilk kimlik ve burç evinizde yörüngede dönen Pluto’nun karşısında duracak. İki malefik birbirine bomba atarken, bu, ilişkiler etrafında gerginliğe neden olur. Güç mücadeleleri ve hatta bir mağduriyet duygusu artık ortaya çıkabilir. Sonunda sevdiğiniz veya arzuladığınız biriyle hararetli bir değiş tokuş yaşarsanız, dramayı solumak ve sonraya rafa kaldırmak akıllıca olacaktır.


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güzel, büyülü ilişkiler için can atıyorsun, Balık. Güven, samimiyet ve romantizmle gelişiyorsunuz. Ancak, bugün ölümcül bir cazibe getirebilir! Güçlü Mars, güneşin on ikinci karma evinizde yörüngede dönen güç merkezi Pluto’nun karşısında durduğundan, sizin için oldukça değişken bir gün olabilir. Ölümüne bıçaklı bir kavgaya girişirler. Bu, ilişki konularının çok önemli olacağı anlamına gelir ve kendinizi bunların merkezinde bulabilirsiniz. Kızgın olan siz, sevgiliniz veya uzun süreli partneriniz olsun, daha sonra pişman olacağınız hesaplı bir saldırıya girişmeden önce kendinizi topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Daha yüksek bir zeminde durun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.