Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

18 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 18 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hassas, büyülü bir gün senin için burada Koç. Kudretli güneş yukarıdaki göklerde dans ederken, güneş on ikinci mahremiyet evinizin resiflerinde yüzen görkemli Neptün’e doğru bir sekstil üzerinden yankılanan bir trompet çalacak. Kesinlikle duygusal ve hassas hissedeceksiniz. Bugünün enerjisini, eşinizle birlikte dinlenmeye ve rahatlamaya odaklanmak için kullanın, yatağa sarılın veya kendinizi losyonlarla şımartın. Spiritüel uyumlanmanız bu zamanda oldukça güçlü olacak, bu yüzden enerjiyi her zamankinden daha yakınlaşmak için kullanın. Gerçekten uyumlu hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oldukça muhteşem bir güne hazırlanın Boğalar. Kudretli güneş, burcunuzun yukarısında göklerde neşeli bir melodi söylerken, arkadaşlıklar ve topluluklarla ilgili on birinci güneş evinizde dönen heybetli Neptün’e gülümseyecek. Bu, özellikle ilişkinize maneviyat aşılamak istiyorsanız, siz ve sevgiliniz arasında gerçek bir sinerji bulabileceğiniz anlamına gelir. Bekarsanız, çevrimiçi buluşmayı kullanmak veya ağınız aracılığıyla yeni biriyle tanışmak için beş yıldızlı bir gün – özellikle de normal tipinizden biraz farklı biriyle.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, hassasiyetiniz ve sezginiz bugün parlayacak. Gökyüzünde cızırdayan kudretli güneşle birlikte, gökyüzü boyunca heybetli Neptün’e havai fişekler fırlatacak. Muhtemelen sevgi dolu bir evren tarafından desteklendiğinizi hissedecek ve inanılmaz enerjiyi sevgilinizle paylaşmak isteyeceksiniz. İster evde ister romantik bir akşam yemeğinde birbirinize göz kamaştırıcı bir yemek ısmarlayın. İkiniz de ilk kez aşık olduğunuzda nasıl hissettiğiniz hakkında konuşun. Bekarsanız, şimdi mistik, ruhani yönleri olan biriyle tanışmanın tam zamanı. Ayrıca, gelen önemli mesajlar hakkında kalbinizi ve ruhunuzu dinleyin.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ve şekerli bir gün için kemerinizi bağlayın Yengeç. Kozmik düzeyde evrenle temas halinde hissedeceksiniz. Şu anda solar on birinci evinizin yüksekliklerinde yörüngede dönen kudretli güneş, genişlemeyle ilgili dokuzuncu evinizde dönen heybetli Neptün’e bakacak. Bu, özellikle ilişkinize ve rutininize felsefe, sihir veya din getirmeye istekliyseniz, bugün sevgilinizle özellikle manevi bir bağ hissedebilmenizi sağlar. Ruh bağlantınızı genişletmenin yollarını düşünün ve bu organik olarak gerçekleşebilir.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün göklerde meleksi, tesadüfi bir enerji yankılanıyor. Uzayın derinliklerinde dans eden kudretli güneşle, güneş sekizinci mahremiyet evinizin havuzlarının derinliklerindeki gizemli Neptün’e bir aşk mektubu gönderecek. Bu, özellikle rahat ve şehvetli hissedeceğinizi, hemen evde burnunuzu çekmeye hazır olacağınızı garanti eder. Ruhsal enerji yukarıdaki kozmosa fısıldayacak. Kendinizi adadıysanız ve birlikte yaşıyorsanız, yaşam alanınızı ikiniz için samimiyeti teşvik eden kutsal bir arenaya nasıl dönüştürebileceğinizi düşünün.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakınlık ve ilişkiler için muhteşem bir gün senin için geldi Başak. Güçlü güneş, bir dünya burcunun tarlalarında cızırdarken, güneş yedinci ortaklıklar evinizdeki görkemli Neptün’e doğru, rüzgara gül yapraklarından bir duvar halısı gönderecek. Bugün, sevgilinizle samimi bir konuşma yapmak, onlara bir fikir sunmak ve hatta bir ekip olarak çalışma sözü vermek için harika bir zaman olabilir. Bunu şimdi yaparsanız, birlikte çalışma ve yaşamlarınızı inşa etme ruhu içinde birleşmiş hissedeceksiniz. Bekarsanız, yakınlardaki en sevdiğiniz uğrak yerlerini, barları veya mağazaları ziyaret etmeyi düşünün. Biri gözünüze çarpabilir!


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugünün uğurlu enerjisinden herkes keyif alacak. Bugünün kozmik havası kesinlikle zenginlik, varlıklar veya yatırımlar hakkında bazı iyi haberler getirebilse de, aynı zamanda sizi aşk havasına sokacak! Büyük aydınlatıcımız olan kudretli güneş, sekizinci güneş enerjili evinizin çiçek tarlalarında cızırdarken, görkemli Neptün’e altmışlık açıyla bağlanacak. Bu, siz ve akrabalarınız için uzun vadede hayatınızı nasıl inşa edeceğinize dair planları tartışmak için beş yıldızlı bir gün olacaktır. Kalpten konuşun ve sevgilinizin fikirlerine açık olun.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda büyülü bir gün için kemerinizi bağlayın! Güçlü güneş, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde cızırdarken, şu anda güneşle ilgili beşinci evinizde kürek çekmekte olan görkemli Neptün’e altmışlık bir açıyla tatlı bir melodi gönderecek. Bu, romantik yaşamınızı iyileştirmek için günü yakalamanız ve sezgilerinizi tutarlı bir şekilde takip ederken liderliği ele almanız gerektiğini garanti eder. Kalplerinizin, sözlerinizin ve bedenlerinizin bir bütün olarak dans etmesine izin vermek için zaman ayırın. Her zamankinden daha iyi iletişim kurduğunuzu fark edebilirsiniz.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yumuşak ve şehvetli bir gün sizi bekliyor Yay. Güçlü güneş yukarıdaki göklerde dönerken, duygularınızın derinliklerinde hissedecek ve değerlerinize odaklanacaksınız. Büyük ışık kaynağımız, ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizden geçerken neşeli bir ruh hali içinde olan görkemli Neptün ile bağlantı kurmak için elini uzatacak. Artık işle meşgul olma veya üretkenliğe odaklanma zamanı değil. Gizlice uzanmak ve sevgilinizle rahatlamak için zaman ayırın, kendinizi her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz. Birbirinize samimi bir şekilde masaj yaparken uçucu yağlar ve losyonlar kullanmayı düşünün.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Değer verdiğiniz biriyle anlamlı bir sohbet için kesinlikle muhteşem bir güne hazırlanın, Oğlak. Güçlü güneş, güneş beşinci flört ve romantizm evinizde cızırdarken, güneş üçüncü evinizin denizlerinin altında bir deniz kızı gibi şarkı söyleyen görkemli Neptün’e sekstil üzerinden bir gülümseme fırlatacak. Zihniniz ve iletişiminiz harekete geçirilecek ve size en büyük özlemlerinizden birini inşa etmek için bir ekip olarak nasıl çalışabileceğiniz konusunda tek ve tek bir fikir ortaya atmanız için mükemmel bir zaman tanıyacak. Bunun yerine, bu, biriyle çevrimiçi buluşma veya bir uygulama aracılığıyla tanışmak veya bunun yerine bir arkadaşınızla samimi bir sohbet etmek için harika bir an olabilir.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün sizi kozmik düzeyde tatlı ve hoş bir haber bekliyor. Zenginlik veya mali durumla ilgili bile olabilir. Hem sizin hem de sevgilinizin sevinmesine neden olabilir! Büyük ışığımız olan kudretli güneş, görkemli Neptün ile bağlantı kuracak. Haber göründüğünde, sevgilinizle oturup ikinizin nasıl kutlamanız gerektiğini tartıştığınızdan emin olun. Fikirlere açık olun. Mutlaka büyük veya cömert bir plan olması gerekmez. Bir çifte masaj yaptırmak ya da birlikte uzun bir köpük banyosu için rahatlamak kadar basit olabilir. Bir sonraki kariyer dönüm noktanıza doğru ilerlemeye devam ederken özellikle destekleyici olacaklarını bilin. Bir ipoteğin onayını arıyorsanız, bugün o gün olabilir.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk için beş yıldızlı bir gün senin için burada, Balık. Samimiyet sihir gibi yağacak! Güneşin gezegensel yöneticiniz Neptün’e bağlanmasıyla, güneşle ilgili ilk evinizde, dokuzuncu bulutun üzerinde olduğunuzu ve hayatınızın en büyük maceralarını sürdürmeye hazır olduğunuzu hissedeceksiniz. Kalbinizin en önemli arzularından birine doğru uçmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Evrenin akışına ayak uydurun ve ileri götürülün. Bugün, sadece ikiniz için hızlı bir gezi planlamak için harika bir gün olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.