Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Mayıs 2023

15 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 15 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, kozmosta inleyecek kesinlikle cızırtılı bir enerjiye hazırlanın. Geri giden Merkür’ün sersemletici etkilerini hâlâ hissedecek olsanız da, bugün aynı zamanda tutkulu, şehvetli keşifler yapma şansınız da olacak. Gezegensel yöneticiniz ve seks, dürtü ve güven gezegeni Mighty Mars, ruh eşlerinin gezegeni görkemli Neptün ile üçgen olarak bilinen muhteşem bir dansla birleşecek. Bu, erotik arzularınızın alevleneceği ve onu romantizm için kesinlikle muhteşem bir zaman haline getireceği anlamına gelir. İster tek ister bağlı olsun, çarşafların altında ısınmak için biraz zaman ayırmaya karar verin. Tamamen karşı konulmaz olacaksın.


Boğa Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi dikiz aynasında kaybolurken, hala havada yankılanan bazı kozmik sürtünmelerle uğraşıyor olsanız da, Boğa, bugün kullanabileceğiniz oldukça erotik bir enerji vaat ediyor. Seksin, tutkunun ve dürtünün kırmızı gezegeni Mighty Mars, göklerde yarışmaya devam ediyor ve toplulukların ve çevrimiçi flörtün güneşin on birinci evinde dönen esrarengiz Neptün ile bir üçgen oluşturuyor. Bekarsanız, çevrimiçi biriyle eşleşmek ve ardından bir randevuya çıkmak için harika bir zaman. Kıvılcım varsa, yakında çarşafın altında iki sırtlı canavar olabilirsiniz! Çiftler bunu oldukça erotik veya tantrik sevişme için kullanabilir.


İkizler Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün cinsel dürtülerinizin sizi alt etmesine hazır olun. Seksin, tutkunun ve dürtünün gezegeni olan Mighty Mars, mistik Neptün ile üçgen olarak bilinen muhteşem bir dansla birleşecek. Bu, şehvetli arzularınızın onuncu seviyede olmasını ve romantizmi sürdürmeniz için ideal zaman olabileceğini garanti eder. Auranızla başkalarını büyüleyebilecek, kesinlikle karşı konulamaz bir cazibeye sahip olacaksınız. Bu genellikle, bir ruh eşi bulmak için kendilerini oraya koymaya istekli olan bekarlara izin veren kozmik bağlantı bile olabilir. Sadece kendinizi savunmakla kalmaz, aynı zamanda insanların size güvenmesini sağlayan yüksek bir duyarlılığa sahip olursunuz.


Yengeç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, Merkür geri giden fırtınasının kaosundan kesinlikle yaralarınızı saracak olsanız da, bugünün kozmik enerjisi sizi biraz rahatlatabilir Yengeç. Kudretli Mars, güneşteki ilk kimlik evinizi ısıtıyor, beşlik çakıyor gizemli Neptün şimdi güneş dokuzuncu evinizin derinliklerinden parlıyor. Bekarsanız, ağınızdan biriyle veya normal türünüzün biraz dışında bir uygulamayla buluşmayı düşünün. Size aslında onların ruh eşinizden biri olduğunu gösteren manyetik bir çekime sahip olabilirsiniz. Yeni ufukları kucaklamak için mistik cazibenizi kullanın.


Aslan Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seks hayatın için hararetli bir gün geldi Leo. Hâlâ arkanızda kaybolan Merkür geri hareket sisinin bir kısmıyla uğraşıyor olacağınız doğru olsa da, bugün en hassas bölgelerinizi keşfetme şansınız olacak. Seksin, tutkunun ve dürtünün kızıl gezegeni kudretli Mars, güneşin sekizinci mahremiyet evinizde heybetli Neptün ile ilahi bir üçgende el ele tutuşurken, biricik olanınızla kükreme ve inlemeler attığınızı fark edebilirsiniz. Parıldayan şehvetli zevki keşfetmek için gerçeklikten uzaklaşın ve kısa sürede daha huzurlu hissedeceksiniz.


Başak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojide az bilinen gerçeklerden biri de dünyanın Başak burcunun en şehvetli unsurlarından biri olduğudur. Bu kesinlikle sizi içerir çünkü şehvetli, somut sevişmeyi arzuluyorsunuz. Eşinizi memnun etmekten çok mutlusunuz ama aynı zamanda arkanıza yaslanıp başka birinin cinsel ihtiyaçlarınızla ilgilenmesini de seviyorsunuz. Bu, özellikle bugün, seksin, tutkunun ve güvenin kızıl gezegeni, güneş enerjisi onbirinci evinizde yörüngede dolanırken, geceye bir at gibi sürülürken ve güneş evinizde sizden gökyüzünde görkemli Neptün ile bir üçgen oluşturduğundan, bugün özellikle doğru olacak. yedinci ortaklık evi. Bu, gevşemek ve erotik arzularınızın en yüksek önceliğe sahip olmasına izin vermek için beş yıldızlı bir gün.


Terazi Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkın yıldızlara yazılabilmesi gibi seks de yazılabilir Terazi. Sonunda geri giden Merkür’ün sisini geride bırakırken, sizi daha iyi bir enerji bekliyor! Şans eseri, günümüzün kozmik dalga boyu, içinizdeki şehveti destekliyor. Kovulacağınızdan emin olabilirsiniz. Seksin, dürtünün ve tutkunun kızıl gezegeni Mighty Mars, coo’ları ve ağır sevişmeleri getirecek. Bu titreşim sizi şehvetli sevişmenin peşine düşmeye teşvik edecek, bu yüzden bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Yakın ve kişisel olmak için beş yıldızlı bir gün!


Akrep Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, şehvet dolu bir hayat yaşamak istediğin gibi. Gezegen eş yöneticiniz ve seks, dürtü ve tutku gezegeni Mighty Mars, bir su burcunun dalgalarının üzerinde cızırdıyor. Bugün, şimdi gerçek aşk, flört ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizde dönen görkemli Neptün’e üçgen açı yapacak. Bu, kesinlikle çekici olacağınız ve bir ruh eşi bulma olasılığınızın diğer burçlardan daha yüksek olacağı anlamına gelir – sizi her düzeyde tatmin eden ve daha fazlası için geri gelmenizi sağlayan biri. Sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi


Yay Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosunun sonu genellikle bazı baş ağrılarına neden olsa da, bugünün kozmik enerjisi dikkatinizi şehvetli zevklere çevirmenize izin verecek, Yay burcu. Seksin, tutkunun ve dürtünün kızıl gezegeni, şu anda güneş enerjili sekizinci evinizde yörüngede dönen kudretli Mars bir köşeyi döndüğünde, gökyüzünde büyülü Neptün ile mükemmel bir üçgen oluşturacak. Bu bağlantı genellikle bir ruh eşi bağlantısının hemen köşede olabileceğini tahmin edebilen bir bağlantıdır, bu nedenle bekarsanız, tüm gün işte takılıp kalmadığınızdan emin olun, böylece aklınızı kurcalayan biriyle bir randevu ayarlayabilirsiniz. beden ve ruh. İşlendiyse, tek ve tek olanınla yatakta çıplak dolaş.


Oğlak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En şehvetli zodyak işaretleri söz konusu olduğunda, her zaman boynuzlu olanlar Oğlak burcudur. Bu, sizin – Deniz Keçisi olarak – kendinizi birine açtığınızda vahşi tutku nöbetlerine eğilimli olduğunuz anlamına gelir. Muhtemelen Merkür gerilemesinin sona ermesi nedeniyle dönüyormuş gibi hissetmiş olsanız da, tutkunun, seksin ve dürtünün kızıl gezegeni kudretli Mars, gökyüzünde cızırdarken, neyse ki bugün harika bir kozmik hizalanmaya sahip olacaksınız. ilişkilerle ilgili yedinci evinizdesiniz. O şimdi güneş enerjisinin üçüncü iletişim evinizdeki görkemli Neptün’e üçgen şeklinde bağlanacak. Bu, birdenbire tek ve tek ya da uzaktan izlediğin bir ateşli kızla yaramaz bir mesajlaşma sohbetine çekilebileceğin anlamına gelir.


Kova Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova, sekse ve samimiyete daha entelektüel ve araştırmacı bir bakış açısıyla yaklaşma eğilimindesiniz. Ancak, bugünün cızırdayan kozmik enerjisi sizi her zamankinden daha şehvetli ve cinsel hissettirecek! Yavaşça Merkür gerileme dramasından kurtulurken, tutku ve dürtü gezegeni kudretli Mars, görkemli Neptün ile üçgen açı yapacak. Bu, libidonuzun çok yüksek olmasını sağlar ve belinizin patlamasına izin vermeye hazır olursunuz! İster bekar ister bağlı olun, zevkin coşkusunu keşfederken vücudunuza biraz şefkatli ilgi gösterin.


Balık Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, Merkür retrosunun kaotik enerjisinin sona ermesi endişenizin tavan yapmasına neden olsa da, neyse ki bugün lehinize çalışan mükemmel bir kozmik enerjiye sahip olacaksınız. Seksin, tutkunun ve dürtünün kızıl gezegeni Mighty Mars, gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizin dalgaları üzerinde cızırdarken gökyüzünde iz bırakmaya devam edecek. O, şu anda kimliğinizle ilgili güneşteki ilk evinizde yörüngede dönen görkemli Neptün’e üçgen şeklinde gülümserken, kalbinizin, zihninizin ve belinizin yandığını hissedeceksiniz! Ormanda sadece bir boğuşma olsa bile, sevgilinizle hızlı bir yolculuğa çıkmak için bu alıngan enerjiyi kullanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.