Günlük Annelik Burç Yorumları 7 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 7 Mayıs Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hayırseverliğin evde başladığını söylerler – bu yüzden bugün yapabildiğiniz her an yardım eli uzatın. Komşulara iyilik yaptığınızı veya bir dostun yardımına koştuğunuzu gördüklerinde çocuğunuza iyi örnek olacaksınız.


Boğa Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her ne kadar her zaman küçük çocuğunuzun yanında olmayı isteseniz de, bugün sorunlarınızı dinleyecek birine gerçekten ihtiyacınız var. Onlarla ilgilenmeniz gereken ebeveynlik endişeleri olabilir. Bir arkadaş, sizin göremediğinizi görmelerine yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, sadece çocukla parmak boyama seansına değil, yaratıcılığa odaklanmak için iyi bir gün. Dırdır etmek ve yalvarmak işe yaramadığı için, diğer yarınızı o ev reno projesini bitirmesi için motive etmenin yeni yollarını arayın – sonunda.


Yengeç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Paradoksal olarak, biraz yün toplama bugün verimli olabilir. Boşluğa bakmak için biraz zaman ayırmak, zihninizi boşaltmanıza yardımcı olacaktır; bu, bebeğinizle plaja veya parka gitmek ve sadece rahatlamak için harika bir bahanedir.


Aslan Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Minik dostunuz bugün parıldayan her şeyin altın olmadığını keşfedebilir. Tüm parlak, güzel ıvır zıvırlarınızı giydirmek eğlenceli olabilir. Ama yeni bir oyun almak için onu rehin almaya çalışırlarsa, bu onları çok uzağa götürmez!


Başak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazı ilişki sorunlarından artık kaçınılamaz ve diğer yarınızın tartışmaları başlatmasını beklemenin bir anlamı yoktur. Ancak anınızı seçer ve isteğinizi dikkatli bir şekilde ifade ederseniz, büyük bir başarı ile karşılaşacaksınız.


Terazi Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Belki o ev projesini bitirmen gerekiyor ya da başka birine onlarınkinde yardım etmen için çağrılmışsın. Bu, bebek konusunda yardım etmesi için babamı veya başka birini görevlendirmek için iyi bir gün olabilir. O ikisi birlikte kaliteli zaman geçirmek için geciktiler zaten.


Akrep Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, gizli yeteneklerinizi sergilemek için iyi bir gün olacak. Futbol antrenmanı veya dans dersi iptal edildiğinde ve tüm çocuklar arka bahçenizde kaldığında olduğu gibi. Yenilikçi oyunlar ve aktiviteleri zevklerine göre doğaçlama yapabileceksiniz.


Yay Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğun oyuncaklarını ve oyunlarını sürekli olarak kaybettiğinizi fark ederseniz, bunun kolay bir çaresi var: Onlara sorun. Her şeyi takip etmek için bu gizli sisteme sahip oldukları ortaya çıktı. Belki sana izin verirler.


Oğlak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın yaratıcı becerileri bugün sizin avantajınıza çevrilebilir. Karalarken, yapıştırırken veya boyarken o kadar kararlı hale gelebilirler ki sizin dikkatinize ihtiyaç duymazlar. Böylece romanınızı veya dizilerinizi tamamlamak için zamanınız olacak.


Kova Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kredi kartını tüketmeden bebeğiniz için yeni oyuncaklar ve oyunlar almanın birçok yolu vardır. Diğer çocuklarla bir takas toplantısı düzenleyin ve küçük çocuğunuzun da katılmasına izin verin. İş becerilerini de bu şekilde öğrenecekler.


Balık Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ünlü sezginiz bugün fazla mesai yapıyor ve bunu bebeğinizin gerçekten ne düşündüğünü anlamak için kullanabilirsiniz. O meleksi gülümseme, kendilerini mutlu hissettikleri veya kum havuzunda büyük bir devralma planladıkları anlamına gelebilir. Ama sen onların peşindesin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.