Günlük Annelik Burç Yorumları 6 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 6 Mayıs Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Karışmaya mı ihtiyacınız var? Neden bugün yeni bir anne grubuna veya başka bir organizasyona katılmıyorsunuz? Yeni arkadaşlar edinmek için en iyi şansın. Harika bir izlenim bırakabilir ve her şeyden biraz bunalmış hisseden diğer annelere ilham verebilirsiniz.


Boğa Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir güç mücadelesi kaçınılmaz olabilir. Ancak bebeğinizin dudakları maviye dönüyorsa, bu onların gerçekten sudan çıkmaları gerektiğinin kesin bir işaretidir! ‘F-f-f-beş dakika daha’ ricalarını görmezden gelin ve kendi iyilikleri için yasayı koyun.


İkizler Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Derin düşünmek için harika bir gün. Üzerinde düşünmek için biraz zaman ayırmanın faydalı olacağı birden fazla acil ve ivedi konu var. Arkadaşınızın söylediği bir şey, beklenmedik bir şekilde yeni içgörüler sağlayabilir.


Yengeç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Duygusal bir ruh halindesiniz, ancak çocuğunuzun daha çok okul ödevleri veya bulmacalarla ilgili olduğunu fark edebilirsiniz. Akşam saatleri, diğer yarınızla romantik bir ara için oldukça umut verici göründüğünden, duyguyu sonraya saklamanız gerekecek.


Aslan Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazı ilişki sorunlarından artık kaçınılamaz. Bu, diğer yarınızla oturup onları tartışmak için harika bir gün olabilir. Daha yüksek hedeflerinizi hatırlarsanız, küçük şeyler perspektifte kalacaktır.


Başak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün açık fikirli olmanız gerekebilir. Oyun alanındaki diğer çocukların çocuğunuzu bilgilendiriyor olabileceği şeyleri yapmanın pek çok farklı yolu vardır. Siz devreye girmeden önce kendileri için bir şeyler denemelerine izin verin.


Terazi Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, devam etmeniz ve biraz eğlenmeniz için harika bir zaman. Neden tüm bu işleri ‘beklet’ düğmesine basıp aile ile biraz eğlence ve oyun oynamaya gitmiyorsunuz? Bugün kesinlikle daha neşeli olan bir durum.


Akrep Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her hayata daha yaşlı bir akraba düşmelidir. Bugün sıra bebeğinizde olabilir, ‘burnunuzu aldım’ ve bir atı boğabilecek kolonya ile tamamlandı. Ama sizin yardımınızla, küçük çocuğunuz bunu şık bir şekilde atlatacak.


Yay Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sizden oldukça farklı olanlarla bile, her türden başka insanla ilişki kurma becerisine sahipsiniz. Bugün, özellikle de yeni bir duruma girdiklerinde, bu yeteneği yavrularınıza aktarmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Oğlak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir ev partisi davetini kabul etmeden önce birkaç soru sorun. Hostesin size bir şey satmaya çalışması veya bunu kendiniz yapmanız için kaydolmanız için bir bahane olabilir. Özellikle yeni ve denenmemiş planlara karşı dikkatli olun.


Kova Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arada bir, bebeğinizi yenilik yapmaya ve eski fikirleri geliştirmeye teşvik etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Örneğin, hayali kayalık yol ekmekleri, o sahte çay partisinde servis edilecek şey olabilir.


Balık Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, babanızdan, annenizden veya kız kardeşinizden küçük çocuğunuzu öğleden sonraya götürmelerini istemekte hiçbir sakınca yoktur. Alışveriş merkezinde dolaşmak, uzun bir banyo yapmak veya şekerleme yapmak için bir ara vermeyi hak ediyorsunuz. Aslında, çok gecikti.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.