Günlük Annelik Burç Yorumları 29 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 29 Mayıs Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başarı dürtüsünde doğru yolda olduğunuzu biliyorsunuz. Bu bilgiye güvenerek, bugün biraz rahatlayabilirsiniz. İşten sonra keyifli bir mola için neden küçük çocuğunuzla birlikte plaja veya havuza gitmiyorsunuz?


Boğa Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük ihtimalle bugün hem işiniz hem de kendi yapılacaklar listeniz için yollarda olacaksınız. Planlarınız sağlam, ancak çocuk yan yolculuk istediğinde esnek olmaya çalışın. Bir dondurma molası da kullanabilirsin.


İkizler Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, partnerinizin her konuda otoriteye dönüştüğü ve çocuğun bile size talimat vermek zorunda hissettiği günlerden biri olabilir. Herkese ‘en iyisini anne bilir!’ sözünü hatırlatmak için iyi bir zaman olabilir.


Yengeç Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün aşırıya kaçtığınızı fark edebilirsiniz, bir dakika kendinizi çok mutlu ve enerjik hissederken, bir sonraki gün kestirmeye hazırsınız. Sadece gerçekten bir tatile ihtiyacın var, bu yüzden o zamana kadar düzensiz akışla devam etmek en iyisi.


Aslan Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ne kadar yetenekli olduğunuza dair güçlü bir hisle uyanabilirsiniz. Şimdi, daha üsttekilerin de farkında olmasını sağlamanın bir yolunu bulmalısın. Sadece coşkunuzun sizi kibirli olarak göstermediğinden emin olun.


Başak Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, çocuğunuza yaratıcılığı teşvik eden yapıcı eleştiriler sunduğunuzdan emin olun. Örneğin: ‘Kediye oyuncak bebek kıyafetleri giydirmekte ısrar edersen, tırmalanacaksın. Ama seçtiğin elbise gözlerini kamaştırıyor.’


Terazi Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dikkat! Bu, küçüklere ekstra keskin bir göz atmak için iyi bir gün olabilir. Havuz etrafında veya kumsalda oynarken o kadar heyecanlanabilirler ki su güvenliğini unutabilirler. Sizden küçük bir hatırlatma işinizi görecektir.


Akrep Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir not defteri alın ve harika fikirleri kaydetmeye hazırlanın. Bu şekilde, tek bir beyin fırtınasını bile unutmazsınız ve onları ileride kullanmak üzere hazırlarsınız. Yine de devam edin ve işyerinde verimliliği artırmakla ilgili olanı masaya yatırın.


Yay Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dikkatli olun – serbest doğanız bütçenizden daha iyi olabilir. Çocuğunuz havuza götürmek için en yeni ve en harika oyuncakları istese de, onları bir veya iki yeni oyuncakla sınırlayın. Bu şekilde biraz para tutabilirsiniz.


Oğlak Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizin hasta olması projenizden vazgeçtiğiniz anlamına gelmez. Bu, nihayet ilerlemeye hazır olduğu gün olabilir veya en azından buna çok yakın olabilir. Aslında, nereye giderseniz gidin yeni başlangıçlar için harika bir gün.


Kova Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendinizi biraz yorgun hissediyor olabilirsiniz. Neden uyumaya ya da güzel, uzun bir şekerleme yapmıyorsunuz? Ahlaksızı havuzdan çıkarıp yatağa sokmak biraz uğraştırabilir ama sen bunu başarabilirsin.


Balık Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi bağlantılara sahip olmak iyidir, bu bugün size açık hale getirilecek bir gerçektir. Etkili biri sizin için bir söz söylediği için büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bu kadar iyi niyet biriktirdiğin için mutlu değil misin?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.