Günlük Annelik Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 28 Mayıs Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Açık sözlü ve açık bir yaklaşım bugün en iyi sonucu verir. Ufaklığınız, baba gergedanın anne gergedanla o doğa programında ne yaptığı hakkında bir soru sorarsa, ona doğrudan bir cevap verin – tabii ki yaşına uygun.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün parıldayan her şey altın değil – bu, çocuğu ve arkadaşları meşgul etmeye gelince iyi bir şey. Sanat projelerine göz alıcı bir dokunuş katmaları için gereken tek şey birkaç payet, boncuk ve folyo.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İster su kaydırağı parkında ister arka bahçede, küçüklerin kimseyi ilgilendirmez şekilde kıkırdamasını sağlayabilirsiniz. Komik bir surat ya da balon patlatmak yeterli olabilir. Daha sonra, diğer yarınız daha ciddi bir ruh halindedir.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz şımartılmayı hak ediyor olsanız da, bugün onu bulabileceğiniz yere götürmeniz gerekecek. Çocuk kreşteyken uzun bir köpük banyosu yapın veya o yeni romana ya da şova girin ve çalınan her anın tadını çıkarın.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, seyahat tutkunuzu çocuğunuzla paylaşmak için iyi bir gün olabilir. Bir sonraki büyük macerayı planlamaya başlayın: Bir dünya turu, şehir merkezine veya ikisinin arasında bir gezi. Her zaman hayal edebilirsiniz – ve ne kadar büyükse o kadar iyi!


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve küçük çocuğunuzun bugün yerine getirmeniz gereken bir aile yükümlülüğünüz olabilir. Bir teyzeyi, amcayı ya da büyükanne ve büyükbabayı görmeye gidebilirsin. Müdahale etmeye hazırlıklı olun – herhangi bir çocuğun katlanabileceği çok fazla yanak çimdiklemesi vardır.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Zihniniz hızlıdır ve şimşek hızında tepkiler verebilir — bu da sizin çevrenizde faydalıdır. Sizi sorularla rahatsız ettiklerinde, hangi web sitesinin veya diğer kaynakların yanıtları sağlayacağını bilirsiniz.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gerçek olamayacak kadar iyi görünen bir şey genellikle tam da budur. Çocuğunuzun hiçbir şey için bir şey alabileceklerini varsaymadığından emin olun. Başka bir çocuk öğle yemeğini değiş tokuş etmeye çok hevesliyse, şüphelenmeli.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi niyet ve kutlama ile ilgili bir gün – bugün size çok yakışıyor! Havuz veya mangal çevresinde doğaçlama bir parti çıkabilir. Tüm anneler arasında siz aranjmanları doğaçlama yapmayı ve bir şapka damlasında eğlenmeyi biliyorsunuz.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun gelecekle ilgili büyük umutları var ve bugün de daha idealist olmanızdan zarar gelmez. Bazen tek gereken her şeyin nasıl daha iyi olabileceğini düşünmektir – sonra bunun olabileceğine inanın, inanın, inanın.


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aptal canavara ne denir? Sahte bir mumya! Ufaklığınızın sızlanmalarını dinlemek yerine, neden bugün ufkunu genişletmesine yardımcı olmuyorsunuz? Gerçek mumyaları veya diğer manzaraları görmek için bir müzeye yapılacak bir gezi teşvik edici olacaktır.


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük oğlunuzun bugün yaz kampında bazı sorunları olabilir. Diğer tüm çocuklar için işleri bozan bir zorba olabilir. Konu hakkında müdür veya danışmanla konuşmanın zamanı gelmiş olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.