Günlük Annelik Burç Yorumları 27 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 27 Mayıs Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Elbette Özgürlük Çanı ile ilgili olanı duydunuz – bebeğinizin ağzını açtı! O kadar ki, şimdi bin kere tekrar etmekte ısrar ediyorlar. Bu, bazı yetişkinlerle sohbet etmek için diğer annelerle buluşman için harika bir gün olabilir.


Boğa Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eski bir şakanın dediği gibi: ‘Sosisli sandviçler kötüydü ve veletler sucuktu!’ Bugün, konu çocuğunuz olduğunda aşırı dürüst olmaya direnmek en iyisidir. Ve davranışları yıldızlardan daha azsa, bunu günün heyecanına bağla.


İkizler Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük tyke’ınızın en sevdiği oyun nedir? Atıştırmalık yarışı! Artık o barbekünün davetli listesi bir şekilde binlerce kişiye ulaştığına göre, yeterince yiyecek almak için çabalıyor olacaksınız. En iyisi şans eseri yap!


Yengeç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kırmızı, beyaz, mavi ve süper çirkin nedir? Devrimci bir yaban domuzu! Ufaklığınız bugün oyuncaklarını paylaşmamak gibi itici davranışlar sergileyebilir. Sadece biraz fazla heyecanlılar, bu yüzden onlara yüklenmeyin.


Aslan Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

En iyisi küçüğünüzü besleyici bir kahvaltıyla besleyin – size ayak uydurmak için buna ihtiyaçları olacak! Enerjiniz sınır tanımıyor. Hem kendinizi serbest bırakmak hem de eğlenmek için mahalle havuzuna veya parka gidin.


Başak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

George Washington’un en sevdiği ağaç hangisiydi? Bebek ağacı! Bebeğinizle eski (onlar için) yeni şakalar geride kaldı. Ama ararsanız, bugün onları oyalayacak daha değerli bir şey bulacaksınız.


Terazi Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Şimdiye kadar küçüğünüzden, ördeğin ‘pat’ demesinin nedeninin itfaiyeci olması olduğunu öğrendiniz. Ancak bugün daha yüksek fikirleri keşfetmeyi tercih edersiniz! Bir topluluk grubuna katılarak bunu yapma şansına rastlayabilirsiniz.


Akrep Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, özellikle de erkek arkadaşınızla eğlenirken, anı yakalamak çok kolay. Abur cubur veya biblolara çok fazla para harcamaktan kaçınmak için günün ruhuna uygun fiziksel aktivitelere ve oyunlara odaklanın.


Yay Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Elbette, Kral George’un Amerikan sömürgecilerinin isyan ettiğini düşündüğünü biliyorsunuz. Çocuğunuz bugün bu tür kestaneleri anlatarak yeni arkadaşlar edinebilir, diğer uzun süredir acı çeken ebeveynlerle pek çok ortak noktanız olduğunu keşfedebilirsiniz.


Oğlak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir Patriot’u bir köpekle geçerseniz ne elde edersiniz? Bir Yankee Kanişi! Bugün, küçüğünüzün eski fıkraları anlatmasına veya bazı durumlarda parlamasına izin vermelisiniz. Zaten perde arkasında çalışmaktan daha mutlusun.


Kova Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, belki bir piknikte veya başka bir etkinlikte yeni insanlarla tanışma şansınız olacak. Mahalledeki yeni annelerin hoş karşılandıklarını hissetmelerini sağlamak için yolunuzdan çekildiğinizden emin olun. Eğer yapmazsan, kim yapacak?


Balık Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu sulu dedikoduyu sağduyulu arkadaşınızla paylaşabilir, ancak bunun tüm şehirde tekrarlandığını görebilirsiniz. Ama bu mutlaka arkadaşınızın hatası değildir. Bugün konuşmadan önce düşünün, özellikle de her şeyi yakalayan minik kulakların yanında!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.