Günlük Annelik Burç Yorumları 26 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 26 Mayıs Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir iş veya komite toplantısında güçlü hissettiğiniz bir şey ortaya çıkabilir. Elbette kendinizi ifade edin, ancak sizden daha hassas veya güvensiz birini gücendirecek kadar güçlü bir şekilde değil.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Risk almak bugün çok cazip. Boynunu uzatıp patronunu ya da başka bir zorba kişiyi azarlamak iyi hissettirirdi. Ama gerçekten istediğin etkiyi yaratmayacak, o yüzden şimdilik anneni tutsan iyi olur.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu yoğun günde tabağınızda çok şey var, sadece öğle yemeğinde değil! Hayat arkadaşınızdan çocuğa daha fazla yardım etmesini isterseniz, ‘kesin, sorun değil’ alma şansı ortalamanın üzerindedir. Hangisi kulaklarınıza müziktir.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş ve yaşam arasında denge kurmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Daha yaşlı ve daha akıllı bir iş arkadaşınıza ulaşın. Daha iyi bir çalışan ve hatta daha süper anne olmanıza yardımcı olacak değerli ipuçlarına ve içgörülere sahip olabilirler.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yapılacaklar listesini bitirmek için aynı anda her yöne gitmek cazip geliyor. Alışverişe atlamak, artı evi temizlemek ve ayak işlerini halletmek istiyorsun. Yaz sıcağında, daha yavaş almak en iyisi olabilir.


Başak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gündüz veya öğleden sonra izin almayı düşündün mü? İş yerinde bunun gerçekleşmesi için çok fazla sorumluluk olabilir. Ancak, yarım kalan işleri halletmekten ve hafta sonu için eğlenceli aktiviteler planlamaktan çok fazla tatmin alacaksınız.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni projeniz başlatıldı ve yayında. Ancak henüz gevşemeyin: İstikrarlı bir rotada kalmasını sağlamak biraz çaba gerektirecektir. Ancak, kendinizi tebrik etmek için birkaç dakikanızı ayırabilirsiniz.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İstediğin zaman oldukça ikna edici olabilirsin ama bugün birileri seni geride bırakabilir. Eğer o kişi senin küçüğünse, pes edersen bunun iyi bir nedeni olduğundan emin ol. Çünkü diğer tüm çocuklar yapıyor bunu bir değil.


Yay Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün gidip kendi başınıza keşfetmenizde sorun yok. Çocuğunuz bakıcının yanında birkaç saat kalmaktan rahatsız olmaz. Ve spontane olmak ve ne istersen onu yapmak için gerçekten biraz zamana ihtiyacın var.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çok az ilerleme kaydettiğinizi veya hiç ilerleme kaydetmediğinizi hissetseniz bile, devam edin. Hedeflerinizi gerçekleştirmeye düşündüğünüzden daha yakınsınız. Sebat etmekte ustalaştınız, o yüzden bugün sabırla çalışın.


Kova Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaz zamanı — ve yaşamak kolaydır. Ama dikkatli olmazsanız, çocuklar her zaman evin içinde öylece yatarlar. Bu, onları takımlar halinde organize etmek ve ardından arka bahçede oyun oynamaları için onları dışarıda kovmak için harika bir gün.


Balık Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yetkili biriyle anlaşmak zorunda kalabilirsiniz. Yüzleşmekten ne kadar kaçınmaya çalışırsanız çalışın, kaçamaklık saklayacak bir şeyin olması olarak yorumlanabilir. Tüm yükselmelerde olabildiğince dürüst olun ve her şey iyi olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.