Günlük Annelik Burç Yorumları 24 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 24 Mayıs Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İlerlerken işleri daha yavaş almak isteyebilirsiniz. Bunu yaparsanız, çocuğunuzun davranışını gözlemlemek için daha fazla zamanınız olur. Bugün öğrendiklerinizle donanmış olarak, yarın onları bir kitap gibi okuyabileceksiniz.


Boğa Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir adım geri atın ve çocuğunuzun daha büyük bir takdirini kazanacaksınız. Yanlış yaptıkları tüm küçük şeylere o kadar kapılırsınız ki, orada ne kadar olağanüstü, zeki ve çekici bir çocuğunuz olduğunu geçici olarak unutursunuz.


İkizler Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük oğlunuzun bugünden en iyi şekilde yararlanması için daha fazla alana ihtiyacı olabilir. Havuzda, parkta veya günlük kampta bir süreliğine kendi işlerini yapmalarına izin verin. Elbette uzaktan her zaman dikkatli bir göz tutabilirsiniz.


Yengeç Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Duygular bugün kararlarınızı kolayca geçersiz kılabilir. Dökülen süt yüzünden (belki kelimenin tam anlamıyla) canınız sıkıldığında veya pahalı bir çift yeni ayakkabıya baktığınızda bunu aklınızda bulundurun. Konuşmadan veya harcamadan önce düşünün.


Aslan Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Böylesine zeki, sevimli, yetenekli ve terbiyeli bir çocuğa sahip olduğunuzda, onları övmek istemek doğaldır. Ama bugün egonuzu yumuşatın, çünkü dikkatli olmazsanız bu böbürlenmeye dönüşecektir.


Başak Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın bu günlerde entelektüel olarak bu kadar meraklı olmasının ve neden sizi takip etmeye kararlı göründüğünün bir nedeni var. Bir şeyleri çözmekte ne kadar zeki olduğunuzu görüyorlar ve şimdi sizi taklit etmek istiyorlar.


Terazi Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün etrafınızdaki dünya ve onun nasıl çalıştığı hakkında oldukça meraklı hissediyor olabilirsiniz. Çocuğa bir bilim veya sosyal bilgiler problemiyle meydan okumak için harika bir zaman. Mevsimin yaz olması, öğrenmenin durduğu anlamına gelmez!


Akrep Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Heyecan verici bir fırsat, yeni bir iş veya iş beklentisi bugün ayağınıza gelebilir. Tabii ki, her zamanki dikkatliliğinizle kontrol etmek isteyeceksiniz. Ancak bu, beklediğiniz büyük bir mola olabilir.


Yay Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, ilgi odağından çıkmak ve işleri kanatlardan almak için iyi bir gün. Yeni bir kariyer senaryosu hazırlamak için sessiz zamanı kullanın. Evden çalışmanın bir olasılık olduğundan emin olun, böylece çocukla zaman geçirebilirsiniz.


Oğlak Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocukların okula veya kreşe ara vermesi, yapılacak ev işleri olmadığı anlamına gelmez. Ufaklığınızın bu konuda heyecanlanması doğaldır, bu nedenle ona ne yapılması gerektiğini hatırlatmanız gerekebilir.


Kova Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınız şimdiden yaz kampında çok şey başardı. Neden bugün senin için biraz hava atmalarına izin vermiyorsun? Önümüzdeki haftalarda onları daha da yükseklere taşımak için ne söyleyeceğinizi bileceksiniz.


Balık Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızı bugün çocuk eldivenleriyle tutun. Kreşteki bir olay, duygusal bir karışıklığa yol açmış olabilir. Uzmanlığınız olan biraz TLC ve nazik mizahı deneyin ve gözyaşlarınızı kolayca önleyeceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.