Günlük Annelik Burç Yorumları 23 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 23 Mayıs Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir meydan okuma için fazlasıyla hazırsınız. Bu, işte veya özel yaşamınızda bazı yeni projeler başlatmak için mükemmel bir zamandır. Ufaklık da emeklemektense gemi yolculuğuna hazır olabilir ki bu pastanın üzerindeki kremadır.


Boğa Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün boş vaktiniz varken yaratıcı bir şeyler yapmak için harika bir gün olabilir. Siz karalama defteriniz üzerinde çalışırken ya da perdelerin kenarlarını dikerken, bırakın çocuğunuz resim yapsın, çizsin ya da inşaat kağıdından bir şeyler yapsın.


İkizler Burcu

23 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Topu yuvarlamak için iyi bir gün. Bugün, işyeri çevresinde ve mesai saatleri dışında pek çok projeye atlayabilirsiniz. Başladığınız her şeyi bitiremeyebilirsiniz, ancak sonunda işlerin başladığını bilmek güzel.


Yengeç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün iki kafa birden daha becerikli çözümler buluyor. Siz ve diğer yarınız bugün o ev geliştirme projesini veya çocuk odası yükseltme projesini ele alabilirsiniz. Biraz destek aldıktan sonra her şey daha sorunsuz ilerliyor.


Aslan Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, diğer insanların sizinle aynı fikirde olmasını sağlamanın kolay olduğu günlerden biri. Liderlik becerilerinizi bugün akıllıca kullanın ve yapılması gereken her şeye devam etmek için birlikleri toplayın. Hatta tüm işleri çocuklara yaptırabilirsiniz.


Başak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İster işte ister bir yan girişimde olsun, bugün her şey işe bağlı. Herhangi bir girişimin ayrıntı tarafını mükemmel bir şekilde kavrarsınız, ancak bazı yönleri gözden kaçırabilirsiniz. Size maliyeti olmadan önce daha deneyimli birine danışın.


Terazi Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir denge ihtiyacı yaşayacaksınız. Daha az stres ve daha fazla keyif alabilmeniz için iş ve hayatı daha fazla dengeye getirmekle ilgili olabilir. Ya da sadece o büyük blok kuleyi inşa etmede çocuğa yardım etmekle ilgili.


Akrep Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün her zamankinden biraz daha içe dönük hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bir süreliğine kabuğuna çekilmen sorun değil. Çocuğunu bir oyun randevusuna veya yüzme dersine gönderin, böylece ‘ben’ ile biraz vakit geçirebilirsiniz.


Yay Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuza fırçalı devler hakkında uzun bir hikaye anlatmak çok eğlenceli ve bu yüzden gökyüzü mavidir. Ancak şaka yaptığınızı anlamalarının genellikle zor olduğunu unutmayın. Bugün cevaplar için size baktıklarında biraz ciddi olun.


Oğlak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Otorite bugün belirgin bir şekilde öne çıkabilir. İş yerinde maaş zammı veya başka bir avantaj istemek için harika bir gün değil. Ancak küçük çocuğunuz kuralları çiğnediğini itiraf ettiğinde ne kadar adil olabileceğinizi gösterebilirsiniz.


Kova Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çeşitlilik bugün baharat katıyor ve çocuğunuzun yeni veya farklı bir şey deneyimlemesine yardımcı olmak için uzağa gitmenize gerek kalmayacak. Mahallede tadacakları yeni yiyecekler ve eğlenmeleri için her türlü oyun var.


Balık Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eskiyle dışarı, yeniyle içeri. Küçük oğlunuz bir ot gibi büyüyor olabilir. Büyüdükleri bazı şeyleri teslim etme veya mevsimi dolmadan önce iyi bir amaca bağışlama zamanı gelmiş olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.