Günlük Annelik Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 22 Mayıs Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Değerli bir hedef elinizin altında. Yine de, şu anda istediğinizi elde etmek için güç kullanmak yerine çekicilik kullanmanız gerekecek. Bu yüksek enerjili günde sizi hedefinize yaklaştıracak olan şey biraz dalkavukluktur.


Boğa Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sabırsız gençler için en iyi çıkış: Hava izin verdiği sürece onları dışarı çıkarın. Kreşten sonra iç mekanda duvarlardan sektirmek yerine doğrudan parka gidin. Dışarı çıktıktan sonra akşam yemeği zamanı daha sorunsuz geçecek.


İkizler Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Belki de eşinin ihtiyaçlarına o kadar daldın ki partnerini ihmal ettin. Düşünmek için bir dakikanızı ayırırsanız, yaptıkları her şeyi ne kadar önemsediğinizi ve takdir ettiğinizi göstermenin bir yolunu bulacağınızdan emin olabilirsiniz.


Yengeç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir gündüz bakım komitesi için gönüllü olmak veya çocuk kampına yardım etmek isteyebilirsiniz. Ancak bugünlerde işinizde yapmanız gereken çok şey var, bu yüzden kafanızı fazla yormayın. Bugün yeni projelere başlarken dikkatli olun.


Aslan Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eylem çağrısını duyarsınız. Bu büyük kariyerde daha da ileriye gitmek için ince ayar yapmak yerine, bugün birkaç görüşme yapın. Ve diğer yarınızla o randevu gecesinin olmasını istiyorsanız, hazır gelmişken bir bebek bakıcısı bulun.


Başak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Neden bugün güzellik sevginizi şımartmıyorsunuz? Bir doğa yürüyüşüne veya bir sanat sergisinin veya konserin olduğu her yere çocukla gidin. Gezinizden sonra ikiniz de o kadar ilham almış olabilirsiniz ki, kendiniz için harika eserler yaratmak isteyeceksiniz.


Terazi Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu sizin ve ufaklığın güzelliği takdir etmesi için harika bir gün. Neden onları canlı müzik dinlemek veya açık havada bir sanat sergisi dinlemek için bir açık hava konserine götürmeyesiniz? İkiniz için de canlandırıcı ve ilham verici olacak.


Akrep Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çocuğunuzu bırakmak kolay değil ama güne devam etmek için gerekli. Gündüz bakımını, kampı veya bebek bakıcısını dikkatlice seçtiğinizi ve küçük hazinenizin güvende ve emin ellerde olduğunu bilerek içiniz rahat olabilir.


Yay Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Günü kahkaha ve eğlence yönetiyor ve büyük bir iş fonksiyonunu canlandırmayı başarıyorsunuz. Yine de iyi malzemenizin bir kısmını gençlere saklayın. Onlar için her şey yeni ve onlar gerçekten en iyi izleyicileriniz, göbek kahkahaları garantili.


Oğlak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, yeni bir projeye başlamak için harika bir gün ve çocuğu dahil etmemeniz için hiçbir neden yok. Çocuk odası veya gardırop yükseltmesi veya şimdi gerekli olan diğer değişiklikler için iki sentlerini alın. Katkıda bulunduklarını hissetmek onlar için iyidir.


Kova Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Oylar oyun grubunda veya Annemle Ben’de sayıldı. Ve oybirliğiyle görünüyor: Sosyal direktör için sen! Bugün, hem küçükleri hem de yetişkinleri eğlendirecek yaratıcı etkinliklerde hiç bir eksiklik görmeyeceksiniz.


Balık Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, hakkınızı istemek için iyi bir gün olabilir. Yüzleşmekten hoşlanmasanız da, size nakit ya da iyilik borcu olan birine karşı çıkmanın zamanı geldi. Ve ilk deneme başarısız olursa, talebinizi bu kez daha yüksek sesle tekrarlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.