Günlük Annelik Burç Yorumları 21 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 21 Mayıs Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Evle ilgili daha fazla erteleyemeyeceğiniz birkaç sıradan ayrıntıyla ilgilenmenin zamanı geldi. Neden erkek çocuğu arkadaşlarıyla birlikte plajda veya parkta keyifli bir gün geçirmesi için göndermiyorsunuz? Onlar olmadan çok daha fazlasını yapacaksın.


Boğa Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcılık bugün öne çıkıyor. Çocuğu sanat ve zanaat kampına veya atölyeye göndermenin tam zamanı. Sen ve babam romantizmi tekrar hayatınıza sokmanın yaratıcı yollarını bulurken. Bu özel günün tadını çıkarın.


İkizler Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Birinin ayrıntılarla ve işlerle ilgilenmesi gerekiyor. Şanslısınız — bugün o kişi sizsiniz! Temizliği yapmak ve faturaları ödemek angarya gibi görünse de, sonunda her şeyin kontrol altında olduğunu bilerek büyük bir tatmin yaşayacaksınız.


Yengeç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, başkalarıyla bağlantı kurmak için iyi bir gün. Mangalı yaktığın sürece neden mahallede birkaç davetiye dağıtmıyorsun? Küçüğünüz, arka bahçesini veya balkonunu da gösterme şansını takdir edecek.


Aslan Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu önemli satın alma işlemini yapmak doğru gelmiyorsa, şimdilik erteleyin. Bütçenizi gözden geçirin ve çocuğunuzun istediği tüm oyuncakları gerçekten karşılayıp karşılayamayacağınızı düşünün. Beklersen daha iyi bir anlaşma bulabilirsin.


Başak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

At oynamak veya koltuk minderlerinden ve battaniyelerden kale yapmak için diz çöküp diz çöktüğünüzde çocuğunuzu şaşırtabilirsiniz. Ama sık sık saçlarını salıverip sadece eğlenmezsin, bu yüzden devam ederken tadını çıkarmalılar.


Terazi Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Belki de kafandaki o dırdırcı sesi dinlemelisin. Annenizin veya onun annesinin size aktardığı bilgeliğin yankısı olabilir. Ya da sadece kayınvalideniz olabilir. Hangisinin kulak vermeye değer olduğunu bileceksin.


Akrep Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Etkilemek için giyinme havasındasın, ama en iyisi bugün hava atmamak. Grubunuzdaki annelerden biri zor zamanlar geçiriyor olabilir ve herhangi bir süs eşyasına parası yetmiyor olabilir. Ve sonra, diğer yarınız mümkün olduğu kadar az giymek için oy kullanır.


Yay Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yapmanız gereken çok şey olsa bile bugün acele etmekten kaçının. Gereksiz acele, önemli ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olur – plaja giden yolda ana yolun kapanması veya su parkının onarım nedeniyle kapalı olması gibi.


Oğlak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve küçük oğlunuz, uzaktaki veya uzaktaki insanlarla iletişim kurmanın yeni yollarını deneyebilirsiniz. Yeni şarkılarını söylemelerine veya çizimlerini web kamerasında tutmalarına veya telefonda Büyükanne ile bütün bir konuşma yapmalarına izin verin.


Kova Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yüzeyin altına bakmak için iyi bir gün. Arka bahçe düzenli görünse de, sundurmanın altında bir sürü oyuncak ve oyun olabilir. Bebeğinizin onları doğru bir şekilde, rüzgar ve yağmurdan uzağa koyduğundan emin olun.


Balık Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kartlarınızı doğru oynarsanız, bu hem aşk hem de para için harika bir gün olabilir. Banka bakiyenize katkıda bulunan akıllı bir hamle yapabilirsiniz. Ya da partnerinizle kaliteli zaman geçirmenin bir yolunu bulun, sadece siz ikiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.