Günlük Annelik Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 20 Mayıs Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir egzersiz rejimi başlatmak için şimdiki zaman gibisi yok. Vücudunuzu düzenli olarak hareket ettirmek her zamankinden daha iyi hissettiriyor. Tek başına gitmek istemiyorsan, çocuk harika bir antrenman arkadaşı olabilir.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük ahmakınızla eğlenmenin pek çok yolu var, bazıları oldukça beklenmedik. Parkta, oyun alanında veya kreşte yeni oyun fırsatları için gözlerinizi dört açın. Evin yakınında neyle karşılaşacağını asla bilemezsin.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, kontrolünüz dışındaki güçler nedeniyle, büyük olasılıkla ailenizle iletişim kurmakta zorlanacaksınız. Yapabileceğiniz tek şey, amacınızı belirtmek ve devam etmek — ve çizgilerin yakında bir kez daha açılacağını bilmek.


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bahçedeki veya satış koridorundaki tüm bu kabaklarla ne yapmalı? Onları ince bir şekilde rendelemek, kurabiyelere ve keklere besin eklediğiniz anlamına gelir ve çocuk bundan daha akıllı değildir. Bugün ekstra besin katmanın başka yollarını da bulacaksınız.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendinizi normalden biraz daha içe dönük hissedebilir ve geniş aile ile vakit geçirmek istemeyebilirsiniz. Bugün faaliyetleri düşük anahtar tutmak istemekte sorun yok. Çocuğunuz sizinle kaliteli zaman geçirmekten memnun olacaktır.


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Peki ya tatil değilse? Eğlendirme havasındasınız, bu yüzden çok iyi hissettirebilir. Barbeküyü yakın ve hazırlıklar için erkekten yardım alın. Barındırma becerilerini öğrenmeleri için şimdiki zaman gibisi yoktur.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçüğünüz asla kin besliyor gibi görünmüyor – başka bir çocuk son kurabiyeyi kapsa bile. Ortak buzdolabına veya çörek tepsisine baskın yapmaktan hoşlanan bir iş arkadaşınıza benzer bir hoşgörü göstermeniz gerekebilir.


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz planlama yapmak için şimdiki zaman gibisi yok. Barbekü veya başka bir şenlikli olay gerektiren bir tatil geliyor. Veya belki de erkek arkadaşınızın hazırlanması gereken büyük bir doğum günü partisi vardır. Bugün her şeyin üzerindesin.


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz egzersiz hem sizin hem de erkek arkadaşınız için iyi olabilir. Tabii ki her zamanki tercihiniz, güçlü ve açık havada bir şey. Ancak bebeğinizle parkta yoga seansı, birlikte vakit geçirmenin rahatlatıcı bir yolu olacaktır.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz çoklu görevle neler başarabileceğinize şaşıracaksınız. Birden fazla işi aynı anda yapmak, jig süresinde gerekli olanı bitirdiğiniz anlamına gelir. Bu da, küçüğünüzün canını sıkan her şeyi yapmak için boş anlar bırakır.


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kültürel eleştirmen şapkanızı takmaya hazırlanın. Çocuğunuz okuldaki veya mahalledeki bir prodüksiyona oldukça dahil olabilir. Geri bildirim istediklerinde doğru sıfatları (harika, muhteşem, sevdim) kullandığınızdan emin olun.


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yakınınızdaki biri biraz fazla eleştirel olabilir. Bugün onların sözlerini ciddiye almanız dışında bunda bir sakınca yok. Bunun yerine, ya bu kişiden kaçının ya da nazik bir şekilde onlara fikirlerini kendilerine saklamalarını hatırlatın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.