Günlük Annelik Burç Yorumları 2 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 2 Mayıs Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün daha yavaş al. O mumu iki ucundan da yaktın ve biraz ara vermek rahatlamana ve yeniden enerji toplamana yardımcı olacak. Ve büyük ihtimalle çocuğunuzun da ekstra uzun uykuya sizin kadar ihtiyacı vardır.


Boğa Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni seyahat planları yapmak için küçük dostunuzun yardımını alın. Ya büyük bir anlaşma çıkarsa ve siz onu kaçırırsanız? Çocuğunuz bugün bir pazarlığı daha hızlı fark edebilir, bu nedenle söyleyecek önemli bir şeyleri olduğunu söylediklerinde onu dinleyin.


İkizler Burcu

2 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kahretsin! O büyük kurabiye hırsızlığını yaptıktan sonra bebeğiniz kaçabilir. Ama senin gibi katı bir dedektiften kaçamazlar, özellikle de tek yapman gereken suçluyu bulmak için kırıntıların izini sürmekse.


Yengeç Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün dışarı çıkmak içimden gelmiyor ve beni buna zorlayamazsınız! Böyle hissediyor olabilirsin, ama hala iş var, şoförlük yapmak, çocukları beslemek vesaire vesaire. Ama yola koyulduğunuzda düşündüğünüzden daha iyi vakit geçireceksiniz.


Aslan Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arada bir sağlık vuruşu yaparsınız ve kum havuzu setinin havuç suyu veya yonca kurabiyeleri veya diğer besleyici yiyeceklerle ilgilenmesini sağlamaya çalışmanız harikadır. Ama aynı eskiyi tercih ederlerse şaşırmayın.


Başak Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün nihayet işe başlama zamanı. Etrafta oyalanmak çok eğlenceliydi ama artık diz çöküp işleri halletmelisin. Oh, ve çocuğunuz bugün aynı sonuca varabilir!


Terazi Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, sizin ve bebeğinizin ne kadar harika bir takım olduğunuzu göstermek için harika bir fırsatınız olacak. Kurabiye pişirirsin, onlar da yiyebildikleri kadar yerler. Oyuncakları salonun her yerine saçmışlar, sen topla. Ne mükemmel bir ortaklık.


Akrep Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Köşe ofiste oturanlar büyük olasılıkla bugün iyi bir ruh halinde olacaklar, ancak bu, boşvermek için bir sebep değil. Herkesin keyfi yerindeyken, büyük planınızı iletmek için iyi bir zaman olabilir. Özellikle de başarmak için işbirliği gerektiriyorsa.


Yay Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aile bütçesi önemli olsun ya da olmasın, bugün küçük çocuğunuzun öğle yemeğini hazırlamayı deneyebilirsiniz. Çocuğunuz, okul kafeteryasında ev yemeklerinin tadını çıkarma şansının tadını çıkaracak. Ve biraz para biriktirmekten zarar gelmez.


Oğlak Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi takım elbisenizden köpek tüylerini fırçalayın ve fıstık ezmesi ve jöle lekeleri olup olmadığını kontrol edin – çünkü bugün etkilemek için giyinmeniz gerekiyor! Bir görüşmeniz veya toplantınız olsun ya da olmasın, önemli birinin gözleri üzerinizde olabilir.


Kova Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz uzaklaşmak ve kendinize ait sessiz bir alanda dinlenmek için iyi bir gün olabilir. Belki kibarca sorarsan, çocuğun arka bahçedeki kalesini veya koltuk minderlerinden yapılanını ödünç alabilirsin. Bu işe yarar.


Balık Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük bir proje için yardım istemek için iyi bir gün olabilir. Diğer anneler ellerinden geldiğince yardım etmeye istekli olacaklar. Ve ekip çalışmasının sizi kendi başınıza uğraşmaktan çok daha ileriye götürdüğünü göreceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.