Günlük Annelik Burç Yorumları 19 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 19 Mayıs Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocukların kaçık oynamasına izin vermek için ne kadar cazip gelseniz de, bugün rutine bağlı kalın. Tüm ödevlerini zamanında yaptıklarını bilerek çok daha fazla tatmin olacaksınız.


Boğa Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir dosyalama veya diğer yazım hatası sizin veya şirketiniz için maliyetli olabilir. Ancak ayrıntılara dikkat ederseniz, muhtemelen sorunu zamanında fark edip bununla ilgili bir şeyler yapacaksınız. Bu da seni kazanan yapacak.


İkizler Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Cevapsız mektupların, e-postaların ve telefon görüşmelerinin bu kadar çabuk birikebilmesi şaşırtıcı. Bu konuda bir şeyler yapmak için iyi bir gün olabilir. Bazı mektupları ateşleyin ve küçük çocuğunuzun son maceralarında herkesi yakalayın.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçük tyke’ınızın ruhu hakkında fikir edinebilirsiniz. Onlara talimat vermek için etrafta olmadığınızda ne yaptıklarına bir göz atın. Herhangi bir oyuncağın oyuncak kutusuna girip girmemesi, gelecekteki oda temizleme becerilerinin açık bir göstergesidir.


Aslan Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, harika bebeğinizin olağanüstü başarılarını takdir etmek için iyi bir gün olabilir. Etraftaki en tatlı, en zeki ve en düşünceli çocuk olmak için kendi yollarından gittiler, öyleyse neden ne kadar gurur duyduğunu bilmelerine izin vermiyorsun?


Başak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güne fazla enerjik hissetmeden başlayabilirsiniz, bunun nedeni olayları aşırı analiz etme eğiliminiz olabilir. Zihninizi dinlendirdiğinizde enerjiniz artacaktır. Aslında, akşama kadar tüm silindirlere ateş ediyorsunuz.


Terazi Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her zamankinden daha fazla, bugün yumuşak bir dokunuşsun. Bu da bir komitede yer alma veya başka bir şekilde gönüllü olma davetine karşı koymakta zorlanabileceğiniz anlamına gelir. Sert bir tavır alma ve daha fazla projeye hayır deme alıştırması yapın.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve küçük dostunuz bugün oldukça ilgi çekici bir sırrı duyabilirsiniz — hangi çocukta bit olduğu gibi — bugün. Bu, çocuğunuza bilgi doğrulanana kadar dedikodu yaymamanın değerini öğretmek için iyi bir fırsat olacaktır.


Yay Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çocuğunuz üzerinde otorite sahibi birisiyle karşı karşıya gelme ihtimaliniz var. Öğretmenlerinin veya bebek bakıcılarının yanlış yönlendirmesi olarak gördüğünüz şeyleri hemen yargılamayın. Bu durumda haklı olabilirler.


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün cerrahi bir hassasiyetle her şeyin özüne inebilirsiniz. Ufaklığın burnunu çekip çekmediğini veya (muhtemelen) sadece bir gün izin almaya çalıştığını ve diğer durumlarda da gürültüyü kesip atamayacağını anında anlayacaksınız.


Kova Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün önünüze konan iş anlaşmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Çabuk zengin olma planında her zamankinden daha fazla yeni bükülme var gibi görünüyor. Şüpheye düştüğünüzde, kulağa gerçek olamayacak kadar iyi gelen tüm bu şeylerden kaçının.


Balık Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hoşunuza gidecek çok fazla şey olabilir. Sinirlerinizi etkilemeden önce, gün boyunca kendinize çekilmek veya sadece küçük çocuğunuzla takılmak için birkaç dakika ayırın. Yarın daha fazlasını yapacaksın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.