Günlük Annelik Burç Yorumları 17 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 17 Mayıs Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gün, çocuğun okula ne getireceği konusunda tereddüt etmesiyle yavaş başlayabilir. Ama sonunda plan yapmayı bırakacak ve fikirlerinizi eyleme dökmeye başlayacaksınız. Güven ve cesaretle ilerleyin.


Boğa Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

O kreş gönüllü projesinin sorumluluğunu üstlenin ve nasıl yapıldığını başkalarına gösterin. Bu, yol gösterebileceğiniz – ve yapmanız gereken – bir gün. Bu süreçte bazı yararlı yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.


İkizler Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Fikirlerinizi eyleme dökmek için iyi bir gün olabilir. O büyük doğum günü partisini veya yenileme projesini planlayabilmeniz için çok zamanınız var. Er ya da geç çekici bırakmak zorunda kalacaksın ve o an şimdi.


Yengeç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sadece işe yarayıp yaramadığını görmek için bugün pazarlıklı bir bodrum yaklaşımını deneyin. Bu zor zamanlarda indirimli alışveriş yapmak çok şık. Ve denemek isteyen başka bir anne bulabileceğinden de eminsin.


Aslan Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güneşte yerinizi alın ve bugün zaferin tadını çıkarın. Birkaç iyi arkadaş toplayın ve ebeveynlikte yakın zamanda elde ettiğiniz bir başarıyı veya bir anne olarak hayatınızdaki dönüm noktasını kutlayın. Hatırlamak için birkaç fotoğraf çekin.


Başak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Uzun bir yapılacaklar listeniz olabilir, ancak son öğeyi işaretlemeden çok önce buharınız bitebilir. Sakin ol ve yarın yapılması gereken her şeyin üstesinden gelmek için çok daha fazla enerjin olacak. Esneklik bugün için çağrılır.


Terazi Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hazır olun – çocuğunuz, tam olarak hazır olmadığınız soruların yanıtları için size dönebilir. Belki de bu yüzden sekiziz yok, kırılan kelebek nasıl tamir edilir ya da kim bilir. Kanatlanmaya hazır olsan iyi olur.


Akrep Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İstediğini elde etmek için iyi bir gün. Köşe ofisi ve her yerdeki tüm insanlar için açlığın sonu mu? Belki hayır, ama beklentileriniz makul olduğu sürece aziz bir tutkuya doğru büyük adımlar atabilirsiniz.


Yay Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve küçük çocuğunuzun kaderinde çok uzaklara seyahat etmek ve uzak diyarları görmek var. Tamam, bu Büyük Tur bugün ihtimal dahilinde olmayabilir, ancak her zaman hayal gücünüzde birlikte inandırıcı bir yolculuğa çıkabilirsiniz — pasaport gerekmez.


Oğlak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir zamanlar çok iyi olan bir iş arkadaşınızın veya başka bir annenin artık çok talepkar olduğunu fark edebilirsiniz. Çocuğunuzda olduğu gibi, önce bu kişiye bir uyarı verin, sonra şekillenmezlerse bir mola verin ve onlarla takılmayı bırakın.


Kova Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, yeni bir egzersiz rejimine başlamak için harika bir gün. Neden çocukla havuzda biraz zaman geçirmiyorsun? Onlar gölgede uzanırken veya arkadaşlarıyla oynarken siz birkaç tur atabilirsiniz. Ne kadar eğlenceli!


Balık Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kreplerin üzerine meyveyle yapılan gülen yüzler — amatör şeyler. Besleyici yiyecekleri çocuğunuz için eğlenceli hale getirmenin tonlarca yaratıcı yolunu biliyorsunuz. Neden bugün bazılarını gösterip sırlarınızı başka bir anneyle paylaşmıyorsunuz?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.