Günlük Annelik Burç Yorumları 16 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 16 Mayıs Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dişiler bugün hayatınızda önemli bir rol oynayacak ve iyi haberler getirebilir. Bir iş arkadaşı veya belki de bir kız kardeş, teyze veya ailenin kadın arkadaşı olabilir. Her ihtimale karşı, piyango oynayanlara özellikle iyi davranın!


Boğa Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mutlu ve halinden memnun – küçük dostunuz bu şekilde araba koltuğunda olmalı. Değillerse, olaylara onların açısından bakmayı deneyin. Belki de onları oyalamak için oynayacak daha çok kitaba ve oyuna ihtiyaçları vardır.


İkizler Burcu

16 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün sırtınızı sıvazlamak için zaman ayırın. Bugün gerçek mutluluk, başarılarınızdan emin olmanızdan gelecek. Çocuğunuzla birlikte veya yedekte olmadan bir şekilde kutlama yaptığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hazır olun ya da olmayın, dışarı çıkıp parlama zamanı! Aşçılık becerileriniz sizi en çok ayıran şey olduğundan, ufaklık ve ekip üzerinde denemek için yeni yaz tarifleri bulun. Çabalarınızı neşelendirme biçimleri, kendi TV şovunuz için kendinizi hazır hissetmenizi sağlar.


Aslan Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyi niyetinizi sürdürmek için dürüst bir arzunuz var. Bugün, kontrol edemediğiniz koşullar nedeniyle bunu bir cephede imkansız bulabilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı bilin ve iyi ilişkileri yeniden kurmak için başka günler de olacak.


Başak Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Senin ve küçük oğlunun bugün üzerinde birlikte çalışmak için ortak bir projeye ihtiyacınız var. Devam edin ve arka bahçedeki veya balkondaki düzensizliğin üstesinden gelin. Oyuncaklar ve oyunlar tamamen dağınık olma eğilimindeyse, yeni bir sistem düzene girebilir.


Terazi Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çevrenizdeki insanların huysuz olduğunu fark edebilirsiniz, ancak bu, moralinizin bozuk olması için bir sebep değil. Siz ve çocuğunuz dünyadaki güzelliğe odaklanmak için kendi yollarınızı buluyorsunuz. Birlikte başka bir çocuğun kaşlarını çatmasına yardım edebilirsiniz.


Akrep Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebeğiniz üzerinde uyguladığınız kontrol üzerindeki hakimiyetinizi gevşetmeniz gerekebilir. Onlara rehberlik etmek istiyorsunuz ama bazen kendi hatalarını yapmaları gerekiyor. Sadece gerektiğinde destek sunarken onlardan öğrenmelerine izin verin.


Yay Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Başkaları için olağanüstü şefkatiniz bugün aşırı hızlanıyor. Düşenleri desteklemek için elinizden gelen her türlü yardımı sunacaksınız. Hayata karşı bu yaklaşımı paylaşan ömür boyu sürecek bir arkadaş edinebilirsiniz.


Oğlak Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Göreve olan bağlılığınız semeresini vermek üzere. Ailen için bir şeylere ihtiyacın var, ama bu ekonomik ortamda bir bohçayı patlatmaya hazır değildik. Bu, tam olarak istediğinizi çok iyi bir fiyata bulduğunuz gün olabilir. Tebrikler.


Kova Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendin yap tarzı bir gün ve tube’deki dekorasyon şovlarından birinden ilham alabilirsin. Ama küçüğünün yüzme havuzlu kendi malikanesini yaratmak için sadece bir karton kutuya ve biraz boya kalemine ihtiyacı var.


Balık Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sırf diğer annelerin bu kadar çok küçük dramada yer alması, harekete geçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Her şeyden uzak durmanız ve evde yapmanız gereken işlere odaklanmanız akıllıca olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.