Günlük Annelik Burç Yorumları 14 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 14 Mayıs Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizin daha fazla iletişim kurmaya hazır olduğunu fark edebilirsiniz; bu ister ilk kelime, ister ilk e-posta veya diğer dönüm noktası olsun. Tek bir uyarıyla onları elinizden geldiğince cesaretlendirin: Başladıktan sonra ‘kapatma’ anahtarı yoktur!


Boğa Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, bazı kişisel iletişimleri ortadan kaldırmak için harika bir gün. Gençlerin dirseklerini bilgisayardan ya da telefondan çekebilmek için onları kullanabilirsiniz. Bağlantınızı kaybettiğiniz birkaç kişiyle iletişim kurmanızın zamanı geldi.


İkizler Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işyerinde, kreşte veya okulda sizin için pek çok şey oluyor. Kendinizi bir dizi aktiviteye kaptırmış olabilirsiniz, ki bu size çok yakışıyor, çünkü kesinlikle iyi durumdasınız.


Yengeç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendinize zaman ayırmak istediğinizi fark edeceksiniz – bu, gidilecek yol olurdu. Programınızı minimumda tutun ve sadece küçük şeyler üzerinde çalışın. Belki de enerjik bir akraba, dışarıda biraz eğlenmek için riske girebilir.


Aslan Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Partinin can damarı olduğunuzu keşfedebilirsiniz. Diğer anneler ebeveynlik, moda veya diğer yararlı ipuçları için size bakabilir. Bugün ilgi odağında geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın ve bunu neşe paketinizle paylaşın.


Başak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hızlı muhakeme becerileri aranıyor. Oyun oynamak için dışarı çıkmalarına izin vermezseniz, diğer yarınızın pes edebileceğini anlamakta aceleci davranabilirsiniz. Geçitte onları uzaklaştırmak size kalmış.


Terazi Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bebeğinizle yeni bir deneyim yaşamak istiyorsunuz. Belki çocuk müzesinde yeni bir sergi var ya da parkta bir konser ya da kukla gösterisi var. Alışılmışın biraz dışında neyle karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz.


Akrep Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük yazıları okuduğunuzdan emin olun. Elbette bebeğinizi yaz için her türlü eğlenceli aktiviteye kaydettirmek istiyorsunuz. Ancak kendinizi (ve onları) neyin içine soktuğunuzu gerçekten bildiğinizden emin olun.


Yay Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazen insanlar sadece konuşur ve hiçbir şey yapmaz — ama bugün bunu tersine çevirmelisiniz. Bugün daha az söylenip daha çok ev işi yapılırsa o kadar iyi. Önümüzdeki yoğun bir hafta için güverteleri boşaltacak. Ve size büyük bir içsel tatmin sağlar.


Oğlak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Devam edin ve bugün kovalamayı kesin. Partneriniz bütün gün golf oynamak istiyor ve sizi çocukla baş başa bırakmak istiyorsa, ona doğrudan ‘olmaz’ deyin. Aynı şey çocuğunuzun fazladan üç kurabiye talep etmesi için de geçerli. Birinin yeterli olduğunu söyleyin ve ciddi olun!


Kova Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün romantik bir havayı neyin ateşleyeceğini asla bilemezsiniz. Hayat arkadaşınızla paylaştığınız bir şaka, bir bakış, bir gülümseme olabilir. Ufaklığın önünde fazla açık sözlü olmayın, yoksa gözlerini devirip inlerler.


Balık Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

En azından bugün için, bir şeyleri hareket ettirmeyi içeren herhangi bir projeyi ertelemek en iyisidir. O kreş yenilemesi için vaat edilen malzemeler veya yardımcılar basitçe gerçekleşmeyebilir. Ancak bununla başa çıkmak için daha iyi bir zamanın yakında geleceğini bilin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.