Günlük Annelik Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 12 Mayıs Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzu izleyerek, hoş ve çekici olmanın fazladan kurabiye gibi ödüller kazandığını öğrenmiş olabilirsiniz. Yeni görevler veya terfiler dağıtırken aynı tekniği iş yerinde denemek iyi olabilir.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mahalledeki en iyi tutumlu kim? Dolapta ve derin dondurucuda bulunanları kullanarak bir gurme akşam yemeği hazırlamayı başardığınıza göre bu siz olmalısınız. Partnerinizle romantik bir akşam geçirmek için ilham kaynağınızsa, muhtemelen başaracaksınız.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz ve arkadaşları için tüm ikramları hazırlarken, bir tat testi yapmak cazip gelebilir. Aşırıya kaçmadığınızdan emin olun – bu kaloriler hızla toplanabilir. Ölçülü davranarak iyi bir örnek olun.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diğerleri fikirlerinize açık, ne kadar çılgınsa o kadar iyi. Aslında, diğer yarınızla romantik bir öğle yemeği buluşmasını içeren, özellikle iyi geçecek. İkiniz de böyle bir mola için geç kaldınız.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Devam edin ve çocuğunuzun başarısını bugün gösterin. Onlarla gurur duyman çok doğal. Ancak, insanların sizden ve fotoğraf albümünüzden kaçmak için koridorlarda eğildiğini fark ederseniz, muhtemelen çok ileri gittiniz.


Başak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her şeyden uzaklaşma zamanı! Senin ve diğer yarının, etrafta gençlerin olmadığı bir akşama ihtiyacın var. Bebek bakıcısı için yer ayırtın, ardından boş zamanlarınızda ve mum ışığında yemek yiyebileceğiniz ücra bir restoran arayın.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Misafirperverlik havasındasın ve bunu göstereceksin. Bu, arka bahçedeki veya balkondaki barbeküyü canlandırmak için iyi bir zaman olabilir. Gayri resmi tutmak, siz ve çocuk için daha az iş ve daha fazla eğlence anlamına gelir.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Nasıl taviz verileceğini öğrenmek önemlidir, orası kesin. Çocuğunuz her zaman tam olarak istediklerini elde edemeyeceklerini ne kadar çabuk öğrenirse o kadar iyi. Küçük gözlerin her hareketinizi izlediği bir gün olan bugün örnek olun.


Yay Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başkalarının kaprislerine boyun eğmek zorunda kalabilirsiniz. Toplantının oturma planına aynen sahip olması gereken iş arkadaşı gibi. Ya da havuçlara dokunduktan sonra bezelye yemeyen çocuğunuz. Bir şekilde üstesinden geleceksin.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, hayal ettiğinden daha yaratıcı olduğunu anlayacağın gün. Ufaklık ve eve sürükledikleri tüm arkadaşları için başka kim böylesine lezzetli bir yemeği bir araya getirebilirdi? Ve sadece kilerde olanı kullanarak.


Kova Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün canınızın sıkıldığını ve ufaklığınızın o duyguyu anladığını fark edebilirsiniz. Ancak bu tür bir yaz tatili, karahindiba neden sarı ve gök mavisi gibi sorular sormalarını sağlamak için tam olarak gereken şeydir. Bu süreci teşvik edin.


Balık Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz hoşgörü ruha iyi geliyor. Neden öğle yemeği saatinizde bir salon veya spa tedavisi için rezervasyon yapmıyorsunuz? Ya da paylaşmak keyfi arttırdığı için bu akşam aileyi ekstra özel ve lezzetli bir yemekle şaşırtın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.