Günlük Annelik Burç Yorumları 11 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 11 Mayıs Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün büyük bir iç gücünüz var. Bu metanet, trafikte sıkıştığınızda veya kreşte diğer annelerle uğraşırken işinize yarayacaktır. Her zamankinden daha fazla sabır göstermek, sorunları kolaylıkla çözmenize yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Finans ve dalkavukluk bugün iyi bir kombinasyon değil. Birisi egonuza hitap edebilir ve doğal sağduyunuzun üstesinden gelebilir. Biraz ustalıkla, bütçenizi zorlamadan lüks ihtiyacınızı karşılamanın bir yolunu bulabilirsiniz.


İkizler Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Herkes ara sıra biraz uçarı olabilir — ve bu senin için o zamanlardan biri. Ufaklıkla oraya buraya koşma dürtüsüne diren. Sonunda sadece daireler çizerek ve çok az ilerleme duygusuyla kalacaksınız.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçük oğlunuzun iletişim becerilerini geliştirmesine yardımcı olmak için bir fırsat bulacaksınız. Kelimelerle ilgili becerileri ne olursa olsun, her zaman gelişmek için çabalayabilirler. Ve onları her adımda cesaretlendirmek için oradasın.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün itibarınız tehlikede olabilir. Ama çalışkan ve vicdanlı olduğunuza göre, bu iyi bir şey! Kreşe tüm projeleri zamanında tamamlayabileceğinizi gösterin. Aslında, hemen hemen her şeyde başarılı olabilirsiniz.


Başak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün uyumlu bir felsefeye sahip başka bir anne ile karşılaşabilirsiniz. Ve onunla nerede karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz – süpermarkette, kreşte, spor salonunda, kim bilir? Benzer değerleri paylaşan insanlar olduğunu bilmek rahatlatıcı olacak.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçük oğlunuzun en derin düşüncelerini iletmesine yardım etme arzunuz olduğunu göreceksiniz. Aklındaki tek şey, sizi arkadaşlarının evine nasıl götüreceğiniz veya dondurma turu yaptıracağınızsa şaşırmayın.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güne yeni bir tutkuyla başlıyorsunuz. Uğruna savaşmak için yeni bir amacı kucaklayacak veya bu gece partneriniz için şehvetli bir sürpriz planlayacak olabilirsiniz. Ya da belki ikisini de yapacaksın ve tüm kalbinle.


Yay Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Partneriniz, işle başa çıkabilmek, anne olmak ve diğer her şeyle ilgili küçük mucizelerin kolaylaştırıcısı olduğunuzu düşünüyor olmalı. İnsan olduğun haberini vermenin zamanı geldi. Ve belki daha fazla yardımcı olabilirler.


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızla birlikte ormanlık alanlara gidiyorsanız, güvenlik ve güvenlik bugün en büyük önceliğiniz olmalıdır. Tabii ki, tüm kuralları biliyorlar ve harfiyen uyguluyorlar. Ancak kuzenlerinin veya arkadaşlarının doldurulması gerekebilir.


Kova Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün işte, belki de neler olup bittiğini veya nedenini tam olarak anlamadığınız için, sizi keyifsiz yapan tuhaf bir şey olabilir. Ama sonra arkadaşının söylediği bir şey sana gerçekten iyiden de fazlasını yaptığını hatırlatacak.


Balık Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve küçük oğlunuz, doğayla iletişim kurma ve bol miktarda bulunan güzelliği daha iyi takdir etme şansından yararlanacaksınız. Parka gitmek ya da arka bahçede biraz zaman geçirmek bile işinizi görecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.