Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 3 Nisan – 9 Nisan Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 3 Nisan – 9 Nisan haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dünyanızı biraz daha rahat hale getiriyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü, Boğa burcundaki Merkür ve para eviniz, Kova burcundaki Plüton ve büyük, cüretkar fikirler eviniz ile kare açı yapacak. Canınızın istediği bir projeye biraz para harcamaya hazır olabilirsiniz. Bu, bazı ekipman satın almak, bir koç kiralamak veya ihtiyacınız olan eğitime yatırım yapmak olabilir. Koç burcu, para kazanmak için para harcamanız gerektiğini hissedebilirsiniz, bu yüzden artık kredi kartınız hazır.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve gizli yetenekler evinizi 60’lık açıyla geçiyor. Koç, eğer bir tür fiziksel aktivite ile uğraşıyorsan, yaptığın şeyin bir videosunu çekebilirsin, böylece kendini farklı bir perspektiften görebilirsin. Yazınızı incelemesi için bir editöre verebilirsiniz. Ya da mali durumunuzu bir muhasebeciden kontrol ettirebilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bağlantılarınız fırsatlar getiriyor.

3 Nisan Pazartesi günü, kendi Boğa burcunuzdaki Merkür ve güven eviniz, haritanızın en üstünde Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. İşinizde bazı değişiklikler duyabilirsiniz. Boğa, şirketiniz bazı önemli ayarlamalardan geçiyor olabilir, ancak siz güçlü bir konumdasınız. Bu, yönetimle bağlantı kurmak için iyi bir zaman ama aynı zamanda özgeçmişinizi göndermeyi de düşünün. Şirket dışından bir fırsat gelebilir.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve ağ oluşturma evinizi altmışlık yapıyor. Bugün topluluk yardımınıza gelebilir. Eski meslektaşlarınızla veya ait olduğunuz profesyonel bir kuruluşun üyeleriyle konuşmak için iletişime geçebilirsiniz. Kullanmaya isteksiz olsanız bile artık çok fazla kaynağınız var.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mesajlar yüksek sesle ve net bir şekilde geliyor.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve hayallerinizdeki ev, Kova burcundaki Plüton ile inanç ve inanç eviniz ile kare açı yapacak. Bugün çok ilginç bir rüya veya vizyona sahip olabilirsiniz. İkizler, geleceğinizi çok detaylı görebilirsiniz. İlahi bir mesaj alabilirsiniz. Kutsal bir metni okurken, bundan sonra yapmanız gereken şey çok netleşebilir.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve kariyer evinizi 60 derece ile geçiyor. Size fazladan sorumluluklar yüklenebilir. İkizler, amiriniz sizde büyük bir potansiyel görebilir, ancak önce test edileceksiniz. Başka birinin yanlış yönettiği büyük bir projeyi devralabilirsiniz. Ya da size birbiriyle anlaşamayan insanlardan oluşan bir ekip verilebilir. Bunu başarma yeteneğine sahipsiniz, ancak sahaya çıkmanız ve topa gerçekten sallamanız gerekecek.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir bağlantı kurabilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü, Merkür Boğa burcunda ve kariyer eviniz Kova burcundaki Plüton’dan ve şirket ikramiyeleri ve kaynaklarından elde edilen eviniz. İşinizi sevseniz bile, faydaları arzulanan bir şey bırakabilir ve bu, başka bir yere bakmayı düşünmenize neden olabilir. Kanser, bağımsız bir müteahhit olman mümkün, bu yüzden diğer teklifleri kolayca değerlendirebilirsin. Ve bazı duyargalar koyarak, yeteneklerinize yüksek talep olduğunu görebilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve eğitim evinizi altmışlık yapıyor. Okuldaysanız, şimdi parlayan bir yıldız olabilirsiniz. Yengeç, bir görevde çok başarılı olabilirsin veya bazı ev ödevlerinden A+ alabilirsin ama daha da önemlisi, müfredatı gerçekten kavrıyorsun. Okulda değilseniz, bir aile üyesine ders veriyor olabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, imkansızı gerçekleştirebilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü haritanızın tepesindeki Boğa burcundaki Merkür, Kova burcundaki Plüton ve ilişkiler eviniz ile kare açı yapacak. Tanıdığınız biri bir seyahat yeri önerebilir. Muhtemelen gitmek istiyorsun, ama soru onu nasıl sallayacağın. Leo, bu ille de planladığın veya bütçeni ayırdığın bir şey değil ama hayatında yalnızca bir kez gelen bir fırsat olabilir. Bunu gerçekleştirmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve kredi ve borç evinizi 60’lık açıyla geçiyor. Leo, birkaç gün önce düşündüğün geziyi finanse etmek mümkün olabilir ya da kendini finansal özgürlüğe giden yola sokmaya çalışıyor olabilirsin. Fırsatları tartışmak için komisyoncunuzla veya bir fatura konsolidasyon kredisine bakmak için bankacınızla görüşebilirsiniz. Bunu bugün kontrol altına alabilir ve yarın kutlama yapıyor olabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, faydalı bir ortaklık oluşabilir.

3 Nisan Pazartesi günü, Boğa burcundaki Merkür ve kurallar ve inançlar eviniz, Kova burcundaki Plüton ile rutinler ve alışkanlıklar eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, kontrolün sizde olduğunu anlayabilir ve kökleşmiş bir alışkanlığı değiştirmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Bir şeyi neden yaptığınıza dair ani bir farkındalık, sizi büyük bir değişiklik yapmaya yönlendirebilir. Veya sizi yeni ve olumlu bir yola sokan bazı alışkanlık biriktirme teknikleri benimseyebilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve ilişkiler evinizi 60 derece ile geçiyor. Başak, siz ve sevgiliniz ilişkinizde daha ciddileşmekten bahsediyor olabilirsiniz. Sosyal medyadaki durumunuzu bile değiştirerek birbirinizi özel olarak görmeye başlayabilirsiniz. Birlikte yaşamaktan veya mülk satın almak gibi bazı finansal yükümlülükleri paylaşmaktan bahsediyor olabilirsiniz. Ve bazı Başak yerlileri için, sıçrama yapmaya ve nişanlanmaya karar verebilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta macera ve romantizm yaşayabilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve pasif gelir kaynakları eviniz, Kova burcundaki Plüton ile macera ve risk eviniz ile kare açı yapacak. Bir yatırım için zar atmak isteyebilirsiniz. Terazi, bu senin için oldukça yeni bir şey olabilir. Bir franchise, bir işletme satın alma veya yeni bir yatırım türü içerebilir. Bu fırsatı değerlendirmek bile risk toleransınızı zorlayabilir. Bu kararı yazı tura atmaya bırakmayın. Seçeneklerinizi inceleme zamanı.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür ve güç ve kontrol eviniz Balık burcundaki Satürn ve alışkanlıklar eviniz ile kesişiyor. Bugün, geminizin kaptanısınız ve teknenizi yeni bir yöne yönlendirebileceksiniz. Terazi, bu kombinasyon size kendinizi nasıl sabote edebileceğinizi veya kendi yolunuza nasıl çıkabileceğinizi görmeniz için fikir verir. Aniden, yolunuza çıkan engel gözlerinizin önünde yok oluyor. Bugün yeni bir yöne gidebilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü, Boğa burcundaki Merkür ve ilişkiler eviniz, Kova burcundaki Plüton ve konut eviniz ile kare açı yapacak. Akrep, başka biriyle birlikte yaşamanın çok önemli fikrini tartışıyor olabilirsiniz. Bunun hayatınızı ve ilişkinin kendisini ne kadar değiştireceğinden bahsedebilirsiniz. Kediniz köpeğiyle anlaşabilecek mi? Kanepeniz mobilyalarıyla uyumlu olacak mı? Kayıklarını nereye koyacaksın? Bugün, biriyle yaşamanın hayatınızı nasıl değiştireceğine (ve fayda sağlayacağına) bakıyor olabilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve kendini ifade etme ve yaratıcılık evinizi altmışlık yapıyor. Burada neler yapabileceğinizi göstermek için bir fırsatınız var. Belki de bir galeri sanatınızı sergiliyor. Akrep, müziğini sahnede çalıyor olabilirsin. Yerel bir şiir yarışmasında çalışmanızı okuduğunuz bir videoyu çevrimiçi olarak yayınlayabilirsiniz. Bugün, yeteneğinizi cesurca göstermek için iyi bir gün.


Yay Burcu

Yay Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarını önemsemekle kendinizi önemsemek arasında denge kuruyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve sağlık ve esenlik eviniz Kova burcundaki Plüton ve hareket eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, fiziksel yeteneklerinizi geliştirme konusunda çok ciddi olabilirsiniz. Artan hareketlilik, esneklik ve güç hedefleriniz olabilir. Belki kişisel bir eğitmen tuttunuz veya yerel bir spor salonuna üyelik satın aldınız. Yay, egzersiz yaparak kendinizi dönüştürmeye hazırsınız.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve evinizin ve ailenizin evini 60 derece ile geçiyor. Yay burcu, daha yaşlı bir akrabanızla bir durumu tartışmak için aile üyeleriyle bir araya gelebilirsiniz. Bir kardeş, bir ebeveynle ilişkiler konusunda tavsiye almak için size gelebilir. Ya da daha yaşlı bir akrabanızın golf sahasına bakan küçük bir apartman dairesine küçültülmesine yardımcı olabilirsiniz (bu, biriktirdikleri bazı maddi şeylerden kurtulmalarına yardımcı olmak anlamına gelir).


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta müzakere, istediğinizi elde etmenin anahtarıdır.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve zevk eviniz Kova burcundaki Plüton ve para eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, gerçekten eğlenceli olan bir şeye biraz para harcayabilirsiniz. Oğlak, yeni bir alet alabilirsin, ama daha çok bir deneyime yatırım yapıyorsun. Bir tatil için uçak bileti alıyor ya da ağaç ev ya da tren vagonu kiralıyor olabilirsiniz. Bugün, iyi kullanmak için biraz para harcıyorsunuz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü altmış ve evrak ve anlaşmalar eviniz. Oğlak burcu, beklediğiniz sözleşme gelebilir. Ve şimdi her şeyin yolunda olup olmadığını görmek için satır satır gözden geçirme fırsatınız var. Sadece imzalayıp unutmayı tercih edersiniz, ancak bir şey hoşunuza gitmezse, zor olanı yapın ve ne istediğinizi sorun.


Kova Burcu

Kova Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük bir değişiklik harika olasılıklara yol açıyor.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcunda ve konut eviniz Kova burcunuzdaki Plüton ile kare açı yapacak. Evde büyük bir değişiklik olabilir. Taşınacağınıza karar verebilirsiniz. Belki hemen olmayacak, ama sonsuza kadar burada kalma fikrinden gelecekte bir noktada şimdi ayrılma fikrine geçebilirsin. Ya da bu dairede sınırlı bir sürenin kaldığına dair Evrenden bir işaret alabilirsin.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve para evinizi altmışlık açıyla geçiyor. Bu, mali durumunuzu düzene sokmak için iyi bir gün. Kova, bunu vergilerini ödemeden önce yapıyor olabilirsin veya paranı daha iyi yönetmek için ilham alabilirsin. Tüm harcamalarınızı bir elektronik tabloya koyabilir, satın alımlarınızı takip edebilir ve yatırımlardan elde ettiğiniz getiri oranlarına bakabilirsiniz. Tüm bu çaba, kendinizi bir yetişkin gibi hissetmenize neden olabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir sayfa açıyorsunuz.

3 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür ve iletişim ve düşünme süreci eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Bugün, farklı düşüneceğinize karar verebilirsiniz. Balık, haberleri izlemekten vazgeçebilir ve sadece mutlu, olumlu hikayeler arayabilirsin. Ya da içinize dönebilir ve kendi düşüncelerinizi neyin canlandırıcı ve cesaret verici olduğuna odaklayabilirsiniz. Kendinizi olumsuzluklardan arındırdıkça, daha iyi hissedebilir ve hayatınızda istediklerinizi daha iyi başarabilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, kendi Balık burcunuzdaki Satürn’ü altmışlık derecesine getiriyor. Yeni bir fırsat için seçilmiş olabilirsiniz. Bu biraz sorumluluk gerektirebilir, ancak iş için doğru kişi olarak görülüyorsunuz. Bu bir terfi veya bir takıma liderlik etme şansı olabilir. Veya yeni bir evcil hayvan edindiğinizde bazı ek yükümlülükler üstlenebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.