Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 24 Nisan – 30 Nisan Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 24 Nisan – 30 Nisan haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta altın bir yolda olabilirsiniz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve para eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve aile eviniz ile başlıyor. Koç, bugün şapkanda bir arı olabilir. Bir aile üyesi para konusunda sizi rahatsız edebilir. Kendi paralarını idare etme biçimleri veya ortak harcamalarla yaptıkları şey olabilir, ancak amacınız için savaşmaya hazırsınız (bu, mali açıdan tutumluluk veya belki de özerklik olabilir).

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, finansal özgürlük evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Koç, artık iyi durumdasın. Finansal bir hareket tarzını takip etmekle çok ilgileniyorsunuz. Bu, henüz tamamladığınız bir öğretici tarafından özetlenen bir iş fırsatı veya finansal açıdan bilgili bir akrabanız tarafından size açıklanan bir yatırım modeli olabilir. Önünüzde altın kapılar görebilir ve yolda kaldığınız sürece büyük ilerleme kaydedebilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olan bilgileri bulacaksınız.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü, kendi Boğa burcunuzdaki Merkür’ün Yengeç burcundaki Mars’la ve yazma ve öğretme evinizle altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, bugün aktif olarak öğrencilerle çalışıyor olabilirsin. Kendi çocuklarınıza ders veriyor olabilirsiniz veya bir atölye çalışması yapıyor olabilirsiniz. Yaratıcı yazarlık, senaryo yazarlığı veya yayınlanmakla ilgili bir video kursu üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Romanınızı bitirmeyi düşünmek için iyi bir zaman.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) kişisel ifade evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bu bağlantı size yaşam yolunuz hakkında fikir verir. Bugün, oturup yılın başından itibaren hedeflerinizi gözden geçirmeyi düşünün. Boğa, bu yıl neyi başarmak istediğinize ve önümüzdeki yıllara bakın. Şu anda bulunduğunuz yerden olmak istediğiniz yere nasıl ulaşacağınıza ilişkin adımları görselleştirmeyi düşünün.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size yol gösterilebilir.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve rüyalar ve sezgi eviniz Yengeç burcundaki Mars’la ve maddi nesneler evinizle 60 açı yapacak şekilde başlıyor. Bugün biraz psikometri çalışabilirsiniz. Bu, nesnelerden psişik izlenimler aldığınız zamandır. İkizler, bir antika dükkanındaki eski bir mobilya parçasından veya yorgandan titreşimler alabilirsiniz. Bir aile yadigarı tuttuğunuzda, atalarınızın anısına dokunabilirsiniz.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, meditasyon ve ruhsal uyanış evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, oturup düşünmek için sessiz bir yer bulabilirseniz, hayatınız hakkında bilgi alabilirsiniz. İkizler, rehberli meditasyonda sana yardım edecek birini bulabilirsin. Veya size yol gösteren bir rüyadan uyanabilirsiniz. Bugün aldığınız bilgileri not alın. Bu yılın ilerleyen zamanlarında bu bilgilere göre hareket etme fırsatları olacak.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının sizi nasıl takdir ettiğini göreceksiniz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Yengeç burcunuzdaki Mars’la 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir arkadaşınız, onlar için ne kadar önemli olduğunuzu söylemek için elinden geleni yapabilir. Size uçan kelebekler ve şiirsel duygular içeren bir e-kart gönderebilirler. Hayatlarında olduğunuz için minnettarlıklarının bir göstergesi olarak size küçük bir hediye verebilirler. Kanser, sana uzun, sevgi dolu bir kucak verebilirler.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, geleceğin evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşuyor. Yengeç, başkaları tarafından üzerinde bulunduğunuz yola ve gelecekte işlerin nasıl tezahür edebileceğine bakmanız için teşvik edilebilirsiniz. Halihazırda iş kurmuş, kariyer değiştirmiş veya büyük bir adım atmış arkadaşlarınızla konuşuyor olabilirsiniz. Sizi hayallerinizin peşinden gitmeye teşvik edebilirler. Bugün, bilge ve deneyimli bir arkadaş, bir planın ana hatlarını çizmenize yardımcı olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başkalarından övgüler alabilirsiniz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve itibar ve sosyal konum evinizin Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapması ve viral sosyal medya gönderileri eviniz ile başlıyor. Bugün sosyal medyada bir şey yayınlamak, onu dünyanın dört bir yanına gönderebilir. Algoritmanın, yayınladığınızı alıp potansiyel abonelere ve hayranlara iletmesi mümkündür. Leo, genel olarak daha fazla beğeni ve onay alabilirsin.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, kariyer evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, işte parlıyorsun. Leo, üzerinde çalıştığın bir proje iyi gidiyor, önemli bir teslim tarihine yetişiyorsun ya da bir toplantıya liderlik ediyorsun ve onu parkın dışına atıyorsun. Ve bunu bir boşlukta yapmıyorsunuz. İşiniz, zincirin her yerindeki amirler tarafından görülüyor. Gelecekteki bir terfi için bir övgü veya ipucu alabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir bağlantı güçleniyor.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve seyahat ve macera eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve arkadaşlık eviniz ile başlıyor. Başak, bazı arkadaşlarınla ​​bir gezi planlıyor olabilirsin. Birlikte bir tekne ev veya Meksika’da bir plaj dairesi kiralamayı düşünebilirsiniz. Siz ve bir arkadaşınız, Appalachian Trail’de biraz zaman geçirebilir veya hızlı bir alışveriş gezisi için Avrupa’ya atlayabilirsiniz. Bugün bir gezi planlamak için iyi bir gün.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, eğitim evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşuyor. Başak, yakın zamanda girdiğin bir testin sonuçlarını alabilirsin ve artık bunu kutlamak için bir nedenin var. Yılın ilerleyen zamanlarında okula gitmeyi düşünüyor olabilirsiniz, bu nedenle başvuruları dolduruyor ve mülakatlar yapıyorsunuz (ve oldukça başarılı bir şekilde). Bugün, bazı akademik başarılar elde edebilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok mutlu an var.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa’da ve kaynaklar eviniz Yengeç burcundaki Mars’la ve kariyer evinizle 60’lık açı yapacak şekilde başlıyor. İşinizin sandığınızdan daha fazla faydası olabilir. Terazi, mevcut işvereninizin size sağladığı tüm avantajları gözden geçirmek için hızlı bir meditasyon yapmak isteyebilirsiniz. O zaman kendinize başka bir şey olup olmadığını sorun. Bu, Evrenin size ek avantajlar hakkında mesajlar göndermesini tetikleyecektir.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, kredi, borç ve yatırım evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Terazi, bolluk moduna geçerek birçok olasılığın size açılmasına izin verebilirsiniz. Daha önce kapalı veya görünmez görünen yollar artık parlak ve net. Bu, talihsiz bir kazançla veya hatta yeni bir kaynaktan gelen küçük bir gelirle başlayabilir, ancak artık para aktığına göre, olasılıkları görüyorsunuz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çözümler üretiyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve ilişkiler eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve inanç ve inançlar eviniz ile başlıyor. Aşkı arıyorsanız, yolculuğun ilk adımı eşinizle gerçekten tanışabileceğinize inanmaktır. Akrep, bu kişi sayısız nedenden dolayı henüz ortaya çıkmamış olabilir. Bugün düşüncelerinizi değiştirebilir ve kendinizi aşka açabilirsiniz.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, arkadaşlık ve aşk ilişkileri evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, harika bir bağ hissettiğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Bu anlık bir arkadaşlık veya fiziksel çekim olabilir. Siz farkına bile varmadan, ikiniz derin bir sohbete girersiniz. Akrep, aynı zamanda profilini bir flört uygulamasında yayınlamak veya yeni insanlarla tanışabileceğin bir sosyal gruba katılmak için iyi bir gün.


Yay Burcu

Yay Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeylerle ilgileniyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve sağlık ve esenlik eviniz Yengeç burcundaki Mars’la ve yatırım evinizle 60’lık açı yapıyorken başlıyor. Bugün, zor kazandığınız paranın bir kısmını alıp kendi iyiliğinize yatırım yapabilirsiniz. Yay burcu, bu, bazı egzersiz ekipmanları satın aldığınız, meditasyon yapmanıza yardımcı olan bir uygulamaya abone olduğunuz veya bir sağlık koçuyla seanslara kaydolduğunuz anlamına gelebilir. Yatırıma değersin.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, iş ve rutin evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün yaptıkların geleceğin ne olacağını tahmin ediyor, bu yüzden bazı şeyleri değiştirebilirsin. Yay, günlük olarak ne yaptığınıza ve bunun olacağınız kişiyi nasıl şekillendirdiğine bakmak için iyi bir zaman. Rota ayarlaması yapmanız gerekebilir ve bugün bunu yapmak için harika bir gün.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değerli bir şey yaratıyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü, Merkür Boğa’da ve romantizm ve zevkli deneyimler evinizin Yengeç burcundaki Mars’la ve ilişkiler evinizle 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Oğlaklar, sevgilinizle birbirinize odaklanma fırsatı bulduğunuz keyifli bir öğleden sonra geçirebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, sizden etkilenen ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu, ilk buluşmaya gitmek için iyi bir gün.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, yaratıcı ifade evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Bugün, yaratıcı bir projeye dalabilirsiniz. Oğlak, bir web sitesi kuruyor, yapay zeka sanatıyla oynuyor ya da bikini örüyor olabilirsin. Ancak bu enerjinin önemli kısmı, kendinizi ifade etmenizdir. Seçimleriniz, tasarımlarınız ve yaratımlarınız aracılığıyla dünyaya kim olduğunuzu gösteriyorsunuz.


Kova Burcu

Kova Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük planlar yapıyorsun.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcunda ve aile evinizin Yengeç burcundaki Mars’la altmışlık açı yapması ve başkalarına hizmet eviniz ile başlıyor. Bugün, ailenize yardımcı olmak için zaman harcıyorsunuz. Bu, geniş aileyi içerebilir ve daha yaşlı bir akrabanızın bazı bilgisayar sorunlarını çözmesine veya bazı ağır mobilyaları taşımasına yardım etmek için yakındaki bir şehre gidebilirsiniz. Kova, bu aynı zamanda scrapbooking veya aile hatıraları düzenlemek için iyi bir zaman.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, yaşam düzenlemeleri evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Aile artık aklınızda çok şey var, bu yüzden nerede yaşadığınızı ve nasıl yaşadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Kova, küçültmek veya daha büyük bir yer almak için evi satışa çıkarabilirsin. Belki de büyüdüğün şehre geri dönmeyi ya da ailenden uzakta başka bir ülkeye taşınmayı düşünüyorsun. Bunlar şu anda sadece fikir, ama tohumları siz ekiyorsunuz.


Balık Burcu

Balık Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta parlak bir gelecek görüyorsunuz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür Boğa’da ve iletişim eviniz Yengeç burcundaki Mars’la 60’lık açı yapıyor ve zevkli aktiviteler eviniz ile başlıyor. Bugün, birçok arkadaşınızla konuşabilirsiniz. Birlikte bir yüzen ev kiralamak gibi yaz planlarını tartışıyor olabilirsiniz. Balıklar, bir arkadaşınızın egzotik bir yerde evleneceği haberini alabilirsiniz. Ya da evde yeni bir evcil hayvanınız olduğunu paylaşabilirsiniz.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, düşünce, fikir ve plan evinizde Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Balık burcu, bugün bir vizyon panosu oluşturmak için ilham almış hissedebilirsiniz. Resimleri yazdırabilir ve aradığınız farklı şeylerden bir kolaj oluşturabilirsiniz. Ya da uyumak için yastık kılıfınızın içine koyabileceğiniz bir listeye yazabilirsiniz. Bu, bolluk ve refah bahçenizde büyütmek istediğiniz şey için Evrenle birlikte tohum ekmek için iyi bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.