Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 17 Nisan – 23 Nisan Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 17 Nisan – 23 Nisan haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir yöne gidiyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü, güneşin kendi Koç burcunuzdaki (doğum günün kutlu olsun!) Balık burcundaki Neptün’e ve psişik yetenek ve rüyalar evinize yarı sekstil yapmasıyla başlıyor. Bugün, daha büyük Evren ile temas halinde hissedebilirsiniz. Koç, bu, potansiyelinize doğru ilerlemenizi sağlamak için daha yüksek güçlerden gelen nazik bir okşama ve dürtme olabilir. Ya da bu ilgi odağına bir itme olabilir. Bugün, birisi sizi olay yerine koyabilir ve size hedeflerinizi sorabilir.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve iletişim eviniz Koç burcunuzdaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Tamamlandığını ve tamamlandığını düşündüğünüz bir görev şimdi çözülüyor gibi görünüyor. Koç, bunu kurtarabilirsin, ama çabuk yapılmalı. Bu teklif bir anda gidebilir, gidebilir, gidebilir. Ama bunu istiyorsan, bunu gerçekleştirmek için yeterli zamanın var.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değişen enerjiyle uyum içindesiniz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Yavaşça almak için iyi bir gün. Sessiz bir köşede çay dökmek veya kitap okumak gibi basit şeylere dikkat ederek gün boyunca kasıtlı olarak hareket edin. Boğa, gürültü yüzünden cihazları kapatabilirsin. Kediniz veya köpeğinizle oynayarak mutlu zamanlar geçirebilirsiniz.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve para eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Bugün harcamak için bir cazibe var. Boğa, kendine güzel bir şey, parıldayan bir şey almak isteyebilirsin. Veya ekstra çırpılmış krema ile özellikle çökmekte olan bir tatlı sipariş edebilirsiniz. Bugün, kendini tedavi ediyorsun.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yapmanız gereken bazı iyi seçimleriniz var.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü, güneşin Koç burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapması ve sosyal konum eviniz ile başlıyor. İkizler, sosyal medya aracılığıyla yapabileceğiniz arkadaşlarınızla iletişimde kalmak harika. Ancak şimdi yüz yüze, IRL etkileşimlerini tercih etmek için iyi bir zaman. Bir arkadaşınıza kahve içmeye çıkma teklif ettiğinizde veya yeni yavrularını görmek için evlerine uğramayı teklif ettiğinizde çok sevinecektir.

18 Nisan Salı günü, kendi İkizler burcunuzdaki ve doğrudan hareket evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Hızlı hareket etmek kırılmaya neden olabilir. Kırılgan değerli öğeleri tutarken ekstra dikkatli olun. Aynı şey iletişim için de geçerli. İkizler, doğrudan olmak isteyebilirsiniz, ancak çeviride çok şey kaybolabilir. Kısa ve öz olmaya çalışmak yerine netlik için gitmek iyi bir fikirdir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, taze tohumlar ekiyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü, güneşin Koç burcunda ve itibar ve yaşam evinizin halkın gözünde Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sosyal medyada paylaştığınız şeyler daha fazla insan tarafından görülüyor. Yazdığınız bir şey viral olabilir. Veya resimleriniz arkadaşlarınızdan ve ailenizden daha fazla beğeni ve bildirim alır. Kanser, bu, tanıdıklarınızdan ve hatta yabancılardan iltifat anlamına gelebilir. Ve bu sizi sosyal medyada tutan şeydir.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve ruhsal bağlantılar eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Bugün, kendi dışınızdaki bir şeyle bağlantı kurmak istiyorsunuz. Bir ormanda yürüyüş yapıyor olabilirsiniz ve rüzgarın ağaçların arasından fısıldadığını duyabilirsiniz. Yengeç, yanınızda bir çiçeğin üzerinde oturan, size doğanın ve dünyanın ihtişamını hatırlatan bir kelebek bulabilirsiniz. Bugün, doğa ile iletişim halindesiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zihninizi olasılıklara açıyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda ve seyahat evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Her şeyin olduğu gibi gelişmesine izin vermeye istekliysen, bugün seyahat etmek eğlenceli olabilir. Bir seyahat programına bağlı kalmaya ve işleri saate göre yapmaya çalışıyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aslan, bu gün nereye indiğinize dikkat edin ve bagajınızın oraya varması fazladan bir gün sürerse üzülmemeye çalışın.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Arkadaşlarınızdan bazıları bir araya gelmek isteyebilir, ancak sizi baştan çıkarıcı bir yola sokmaya hazır olabilirler. Leo, şekeri bırakmaya karar verdiğin anda seni çikolata fondü partisine davet edebilirler. Ya da tam bütçenizi aşmamaya karar verdiğinizde küçük bir alışveriş terapisi için sizinle lüks bir alışveriş merkezinde buluşmak istiyorlar.


Başak Burcu

Başak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük değişiklikler büyük sonuçlara yol açabilir.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve kaynaklar evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Başak, erişiminiz olduğunu düşündüğünüz bir kaynak buharlaşabilir. Size yardım etmeye söz veren bir kişi, ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmaz. Ancak planlarınızı ayarlayabilirseniz her şey yoluna girecek. Bu kişiye uyum sağlamak için programınızı değiştirmeniz gerekebilir veya başka bir kaynaktan yardım istemeniz gerekebilir.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve kariyer eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Şirketinizde size yeni bir proje veya hatta yeni bir pozisyon teklif edilebilir. Bu, bazı harika olasılıklar getirir, ancak konfor alanınızın dışında olabilir. İşi bitirmek için eğilmeniz gerekecek. Başak, bunu tamamen yapabilirsin elbette ama zamanını ve enerjini nereye harcamak istediğini kendine sormalısın.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta çevrenizdekilerin gözlerini kamaştırabilirsiniz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Biraz romantizm arıyorsun. Terazi, bu, bazı buharlı metinler göndermek veya yatağı gül yapraklarıyla kaplamak anlamına gelebilir. Bir aşk romanından veya romantik komediden fikir alabilir ve sevdiğinize duyuları harekete geçiren keyifli bir akşam ısmarlayabilirsiniz.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve seyahat ve macera eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Terazi, bugün bir gezi rezervasyonu yapabilirsin veya belki de zaten yoldasın. İdeal olarak, yeni bir yere gidiyorsunuz, ancak burası tanıdık bir yerse veya iş için bir şeyse, yeni bir restorana veya küçük bir geziye gitmeyi deneyin.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bazı şeyleri yerine koyuyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve iş evinizin ve rutinlerinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, birkaç ay önce sahip olduğun bazı rutinlerin artık eski alışkanlıklara dönüştüğünü ve genel olarak takılıp kaldığını fark edebilirsin. Bu, meditasyon, günlük tutma veya günlük yoga gibi faydalı alışkanlıklara geri dönme zamanıdır. Bugün, yolunuza geri dönebilirsiniz.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve yakınlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Ev senin ve sevgilinin olabilir. Belki çocuklar uzakta büyükanne ve büyükbabaları ziyaret ediyordur veya hala okuldadır. Akrep, evde biraz romantizmin tadını çıkarma zamanı. Akşam yemeğini birlikte pişirebilirsiniz. Jakuzide sıska yüzmeye gidebilirsin. Bir ateş çukurunun etrafında s’mores yapabilirsin. Unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, faydalı bir yeni ekleme olabilir.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve zevk ve romantizm evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Özel bir şey yapmak için konfor alanınızın dışına çıkıyor olabilirsiniz. Yay, toplum içinde çiçekler ve belki de şarkı söylemeyi içeren romantik bir jest yapıyor olabilirsiniz. Ya da belki dansa gitmek ya da evde küçük bir kostüm giymek için giyiniyorsun.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve ortaklık ve işbirliği eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Yay, bir bağlantı işiniz veya iş aramanız için çok faydalı olabilir. Onlara bir süre önce ulaşmış olabilirsiniz ama şimdi tam zamanı ve bu yardımcı kişi ortaya çıktı.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iyi seçimler yapıyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak burcu, şu anda aile geçmişinize yeniden ilgi duyabilirsiniz. Daha yaşlı bir akrabanız sizi görmek için seyahat ediyor olabilir. Veya birisi size bir aile yadigarı göndermiş olabilir ve şimdi bu hazineyi koruma sırası sizde. Size bir şecere ipucu veren ve soy ağacını doldurmanıza yardımcı olan bazı bilgiler alıyor olmanız da mümkündür.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve rutin eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Oğlak, yoğun iş günleriniz sizi zıplatıyor olabilir ve hafta sonları ayak işleri ve günlük ev işleriyle geçiyor olabilir. Yapmaktan zevk aldığınız bir şey bulmanın ve onu günlük yaşamınıza enjekte etmenin zamanı geldi. Bu, gitar çalmak, el yapımı ekşi maya pişirmek veya bahçecilik yapmak gibi bir hobiye geri dönmek için iyi bir zaman.


Kova Burcu

Kova Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, olumlu bir bildirim alıyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve iletişim evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Alıcı anlamadığı için bir e-postayı iki kez göndermeniz veya bir şeyi yeniden yazmanız gerekebilir. Kova, bugün mesajların bozulması çok kolay. Bu nedenle, mesaj yazarken, e-posta gönderirken veya başka bir iletişim kurarken, otomatik düzeltmenin yanlışlıkla çok sayıda küfür içermediğinden emin olmak için kontrol edin ve iki kez kontrol edin.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve eğlence ve romantizm eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Birisi sana çıkma teklif edebilir. Veya size sürpriz bir hediye verebilirler, büyük bir şey değil, sadece ilgilendiklerini bilmenizi sağlayacak bir biblo. Kova, yeni tanıştığın birinin elini tutması veya yanağından öpmesi olasıdır.


Balık Burcu

Balık Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ruhsal bir sıçrama yapabilirsiniz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü güneşin Koç burcunda olması ve para evinizin kendi Balık burcunuzdaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Şimdi, paranız konusunda ihtiyatlı olmakla iyi vakit geçirmek arasındaki çizgide yürüyor olabilirsiniz. Balıklar, bugün küçük bir müsamahanın tadını çıkarabilirsiniz. Yenilebilir altınla kaplı tatlıları olan lüks bir restorana gidebilirsiniz. Veya mücevher koleksiyonunuza eklemek için bir biblo satın alabilirsiniz. Bugün, kendini tedavi ediyorsun.

18 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve konut eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Balık, eviniz artık bir varış noktası olabilir. Bir akşam yemeği partisine veya bir çocuğun doğum günü partisine ev sahipliği yapıyor olabilirsiniz. Yerel mahalle grubu oturma odanızda toplanıyor olabilir veya belki de kitap kulübünüz kanepenizde kamp kuruyor olabilir. Bugün, tam bir eviniz olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.