Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 10 Nisan – 16 Nisan Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 10 Nisan – 16 Nisan haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir fırsat tohumu ekilebilir.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve iletişim eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bir arkadaş yanlışlıkla gerçek niyetlerini ortaya çıkarabilir. Koç, bu kişinin gölge tarafını görme fırsatın olabilir. Önünüzde maskelerinin düşürülmesinden memnun olmayabilirler. Bu açıklamanın arkadaşlığınızı etkileyip etkilemeyeceğine karar vermek size kalmış.

Ayrıca Salı günü, Koç burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) tezahür etme iradenizi yöneten evde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, bir hırs dalgası hissedebilirsiniz. Artık herhangi bir engelin üzerinden yelken açabilirsiniz. Hiçbir blok sizi engelleyemez. Keşke bu enerji bir günden fazla sürseydi! Ani bir harekete geçme arzusuna kapıldığınızda, yarın böyle hissetmeyeceğinizi bilin. Koç, bu demir sıcakken vurmanın özüdür.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir şey için yeni planlar yapıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve para eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Boğa, parayı ele alma şeklinizi değiştirmeye hazır olabilirsiniz. Bunun nedeni son zamanlardaki bir harcama çılgınlığı olabilir. Satın aldığınız şeylere (bazıları iade edilemez) bakabilir ve sizi bu kadar çok harcamaya iten şeyin ne olduğunu merak edebilirsiniz. Bugün, parayla olan ilişkinizde köklü bir değişiklik yapma iradesine sahipsiniz. Her doları potansiyel bir pasif gelir üreticisi olarak görebilirsiniz. Bugün, bir servet kazanma yolunda olabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü, Koç burcundaki güneş ruhsal koruma evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bir koruyucu meleğin sizi gerçekten gözetliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Boğa, iade edilemez öğenin gerçekten iade edilebilir olduğunu veya ani bir düşüşün ayakta kalmanıza yardımcı olacağını görebilirsiniz. Bu enerjiyi bir iş veya yaşam durumuyla ilgili oldukça olumlu bir şeyi tezahür ettirmek için de kullanabilirsiniz. Bu, dua etmek, meditasyon yapmak ve daha yüksek bir gücü yardım için çağırmak için iyi bir gün.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir konuda yeni bir anlayış kazanıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcunuzdaki Venüs ve hayata bakış açınızı temsil eden ev Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Yeni bir fikir, dünyayı nasıl gördüğünüzü değiştirebilir. Bu fikri okuduğunuz bir kitaptan, izlediğiniz bir videodan veya bir filmdeki diyalogdan alabilirsiniz. Nörolinguistik programlamada buna “yeniden çerçeveleme” denir. Dünyayı nasıl gördüğünüz değişti ve şimdi her şeyi farklı görüyorsunuz. İkizler burcu, bugün ufuk açıcı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, grup ve organizasyon evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. İkizler, benzer düşünen insanlardan oluşan bir gruba katılmak için ani bir istek duyabilirsiniz. Aktif olarak grubun üyeleriyle neredeyse anında bağlantı kurmak istiyor olabilirsiniz. Ve ne kadar sosyal olursanız olun, hızla yararlı bağlantılar kurabilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta engeller ortadan kalkıyor.

11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcunda ve sınırsız potansiyel üçlü eviniz Kova burcundaki Plüton. Bugün, daha dün bile sizi durduran şeyler artık çözülüyor gibi görünüyor. Hissettiğiniz tereddüt ve hatta başkalarının dayattığı bloklar bile artık havadan yapılmış gibi görünüyor. Kanser, kolayca kırabilirsin. Bugün, sınırlama olduğunu düşündüğünüz şeyleri gözden geçirmek ve sanki dumandan yapılmış gibi birer birer ortadan kalktıklarını görmek güzel.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş kariyer evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bir görüşme veya belki de bir iş teklifi planlama fırsatı elde edebilirsiniz. Şu anki işinizde, amiriniz sizi bir kenara çekip size yeni bir pozisyon açılmasından bahsedebilir. Ya da farklı bir departmanda çok daha iyi bir ekiple çalışmak için başvurabilirsiniz. Bir işletme sahibiyseniz, bir miktar itibar kazanmak için bir fırsat görebilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir yardım eli alacaksınız.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, yardıma ihtiyacınız olduğunda, size yardım etmek için adım atacak bir arkadaş bulabilirsiniz. Aslan, bu sen yardım istediğin için oluyor (ve Pluto arkadaşlığını dönüştürüyor). Bu, birinin savunmasız anlarınız olduğunu görmesine izin vermeniz gereken bir zamandır. Ve bu kişinin sizi zayıf görmesi yerine ilişkiniz güçlenecektir.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, seyahat ve macera evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, çok uzun zamandır sahip olmadığınızdan daha büyük planlarınız olabilir. Aniden her şeyin nasıl yoluna girebileceğini görüyorsunuz. Leo, işleri tek başına yapmak zorunda değilsin. Yardım isteme ve almak için kollarınızı açma sanatında ustalaştığınızda, sizi hiçbir şey durduramaz. Ve bu inanılmaz bir maceraya yol açabilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gün ışığına çıkıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve sosyal konum ve itibar eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün görünürsünüz. Görülmekten hoşlanmayabilirsiniz, bu yüzden belki de sosyal medyada düşük bir profil tutuyorsunuz. Şirket görüntülü görüşmelerinde bile kameranızı hiç açmamanız mümkündür. Başak, bunu değiştirmek için iyi bir zaman. Evrenden gelen hediyeler bir şekilde sizi bulmalı. Bugün, görülebilmek için saklandığınız yerden çıkmayı düşünün.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, kaynaklar evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Güneş ışığına adım attığınız için, beklenmedik bir şeyin sizi bulması oldukça olasıdır. Belki birisi sana hediye vermek için seni arıyordur. Başak, şu anda sahip olduğundan çok daha iyi bir iş görüşmesi veya iş teklifi alman mümkün. Bugün daha fazla takipçi, hayran ve beğeni alabilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, macera arıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ile seyahat ve macera eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, artık evde kalmak istemediğinize karar verebilirsiniz. Aylarca, belki de yıllarca eve yakın durduktan sonra, yeni bir maceraya hazırsınız. Terazi, bu, yaşam seçimlerinizi çok gerçek bir şekilde gözden geçirmenize neden olabilir.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, ortaklıklar evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bir arkadaşınıza veya partnerinize dünyaya açılma arzunuzdan bahsetmek, yankılanan bir “evet” ile karşılanır. Terazi, bu kişi seninle trene atlamaya hazır. Zaten toplandılar ve gitmeye hazırlar. Sadece sizi desteklemiyorlar; ayrıca sizi kapıdan dışarı itiyorlar.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, servete giden yolda ilerlemek için ilham alıyorsunuz.

11 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve yatırımlar ve pasif gelir eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Akrep, biraz pasif gelir yaratmaya oldukça odaklanmış olabilirsin. Bu, temettü hisselerine yatırım yaptığınız veya bir iş kurduğunuz anlamına gelebilir. Yatırıma olan bu ilgi, para harcama şeklinizi ve genel olarak finans konusundaki tutumunuzu değiştirebilir.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, günlük rutinler evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Şimdi gününüzü yeniden düzenliyor olabilirsiniz. Akrep, bir iş fikri üzerinde çalışmak için biraz erken kalkabilirsin. Ya da öğle yemeğini işe götürebilirsin, böylece dışarıda yemek yeme masrafın olmaz. Her gün yapılan küçük değişikliklerin hayatınızda ne kadar büyük değişikliklere yol açabileceğini görebilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şey dünyanızı sallayabilir.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, dünyanızı sallayan biriyle tanışabilirsiniz. Yay, bunun potansiyel bir partner olması muhtemeldir ve ikiniz arasındaki kimya tutkulu, neredeyse takıntılı düşüncelere neden olur. Ancak bunun, zihninizi yeni olasılıklara açan biri olması da mümkündür. Dünyanızı değiştirebilirler çünkü size neyi farklı yapabileceğinizi gösterebilirler.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, risk alma ve macera evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Ateşe benzin eklemek gibi, coşkunuz bugün katlanarak artabilir. Yay, yeni olasılıklar konusunda o kadar heyecanlanabilirsiniz ki, harekete geçmeye hazırsınız. Açgözlülükle konuyla ilgili makaleler okuyabilir ve videolar tüketebilirsiniz. Bir kendi kendine çalışma kursuna kaydolabilir ve gün bitmeden yarısını tamamlayabilirsiniz. Bugün durdurulamaz hissediyorsunuz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zorlukların üstesinden gelmeye hazırsınız.

11 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve iş ve rutin eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Oğlak burcu, rutinlerinizin (veya rutin eksikliğinizin) hayatınızda sorunlara neden olduğunu fark edebilirsiniz. Yemek hazırlamak için daha iyi bir rutine ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Ya da çok geç kalmanın sabahları daha da zorlaştırdığını. Veya iç diyaloğunuzun güveninizi tükettiğini. Artık harika sonuçlar getiren küçük değişiklikler yapabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, ev ve aile evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Aile soyundan gelen enerjiyi taşıyorsun. Atalarınızdan birinin olağanüstü bir şey yaptığını yeni öğrenmiş olmanız mümkün. Bir savaşı, kıtlığı veya baskıyı atlatmak için her şeye meydan okudular ve bu enerji damarlarınızda akıyor. Oğlak, zamanda geriye giden tüm atalarınıza daha bağlı hissedebilirsiniz. Ve şimdi onların desteğini, sevgisini ve tüm deneyimlerinin kalbinizde attığını hissediyorsunuz.


Kova Burcu

Kova Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir şey çiçek açıyor.

11 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve zevk ve romantizm eviniz, kendi Kova burcunuzdaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, her yerinizi ürperten biriyle tanışabilirsiniz. Siz ve mevcut partneriniz, ilişkinizin açık ve savunmasız olduğunuz ve tutkularınızı birlikte keşfedeceğiniz yeni bir aşamasına girmiş olabilirsiniz. Kova, siz ve eşiniz şehvetli zevkler bahçesine giriyor olabilirsiniz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, fikir evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Beyniniz yeni fikirlerle patlıyor olabilir. Kova, bunlardan bazılarını kitaplarda bulmuş veya filmlerden ilham almış olabilirsiniz. Artık hepsini deneme hırsına sahipsiniz. Ve bunlar fikirler olduğu için, herhangi bir harici bekçi tarafından sınırlandırılmazlar. Yeni bir şey hayal etmek ve denemekte özgürsünüz. Bugün sadece olasılıkları düşünmeyin; Bu yeni kavramı tezahür ettirmek için bugün ne yapabileceğinizi kendinize sorun.


Balık Burcu

Balık Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir aile kalıbından kurtuluyorsunuz.

11 Nisan Salı günü İkizler burcundaki Venüs ve ev ve aile eviniz Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Aile kalıplarından kurtulmak için çok güçlü bir arzunuz olabilir. Balık, anne babandan farklı bir yoldan gidebileceğini fark edebilirsin. Geçmişte sadece ailenizi ve arkadaşlarınızı memnun etmek için birçok şey yaptığınızı fark edebilirsiniz. Şimdi, değişiklik yapmanızda sizi tamamen destekleyen bazı aile üyeleriniz olduğunu keşfediyorsunuz.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş, para ve değerler evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu, para veya paha biçilmez yardıma erişim olabilir. Bu, sıkışıp kaldığınız eski bir modelden kendinizi kurtarmanıza yardımcı olmak için geliyor. Bu enerji, hırsınızı artırmak için geliyor. Balık, bugün birkaç dakikanızı ayırın ve size en çok neyin yardımcı olacağını görselleştirin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.