Günlük Yemek Burç Yorumları 9 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Nisan Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Küçük beyaz bir yalan, bugün bir battle royal’e dönüşebilir. Annen, Beef Wellington tarifini kendi tarifin olarak kabul ettiğini öğrendiğinde bunu takdir etmeyebilir. Bir yemek pişirme olayı başlayabilir ve ardından kıçınızı birden fazla şekilde tekmeleyecektir.


Boğa Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günü mutlu ve memnun hissederek geçireceksiniz. Sağlıklı bir kahvaltı muhtemelen size böyle olumlu hisler verdi. Özellikle yaban mersini, tarçın ve bal eklerseniz, bir kase yulaf ezmesi bunu sizin için yapar.


İkizler Burcu

9 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile üyeleri, bu gece istediklerini elde edemezlerse mızmızlanacaklar. Hepsini bir Meksika restoranına götürmek oldukça pahalıya mal olabilir, ancak yüzlerini enchiladas ve burrito ile doldurmak onları bir süreliğine susturabilir.


Yengeç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni aşk genellikle açmayı bekleyen bir tomurcuk gibidir. Bir ilişkiye tat ve baharat katarak fesleğen, roka veya kekik haline gelebilir. Veya tamamen dikenli, tatsız ve işlenmesi zor bir kaktüse dönüşebilir.


Aslan Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün alışılmadık derecede hassas olacaksın. Bitmiş bir aşk nedeni olabilir mi? Günü olabildiğince iyi geçirin. Bu gece kırılan egonu evde emzirebilirsin. Birkaç etli börek ve tavuk çorbası buna yardımcı olabilir, ama çok değil.


Başak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gürültülü insanlar bugün size enerji verecek. Yani bir İrlanda barında akşam yemeği tam size göre olabilir. Çoban turtası ve sığır konservesi otantik olacak ve birçok tur İrlandalı şişman, ‘Danny Boy’ şarkısını söylerken utanmadan ağlamanıza neden olacak.


Terazi Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen hayattaki küçük şeyler sana çelme takabilir. Izgara tavuk salatası, orada yaşayan yüzlerce küçük pastırma parçasını fark edene kadar sağlıklı görünebilir. Hepsini ayıklamak imkansız olacak ve kıyafetlerin altına gömmek de işe yaramayacak.


Akrep Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sinemaya bol miktarda Kleenex götürdüğünüzden emin olun. Ama gözlerinizi yaşartacak romantik gözyaşı dökücü olmayacak. Bunlara, koca bir patlamış mısır fıçısını ve tereyağı olması gereken bir şeyi cilalama suçu neden olacak.


Yay Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kimseyle aynı dalga boyunda olduğunuzu hissetmeyeceksiniz. Bu yüzden tam bir ucube gibi hissetmemek için kendinize hakim olun. Ancak öğle yemeğinde vejeteryan bir sandviç yemek, normalleşmenize yardımcı olmakta fazla yardımcı olmayacaktır.


Oğlak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sorunlarla hemen bugün ilgilenin. Bunların başında genişleyen beliniz olabilir. Egzersiz ve diyet, egzersizin koridorda akıp gitmemesi ve diyetin otomattan alınan Snickers çubukları olmaması koşuluyla, bu konuda yardımcı olacaktır.


Kova Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bütün gün kıçınızın üzerinde oturduktan sonra bu gece egzersiz yapmak isteyebilirsiniz. Ter atmak, kendinizi sağlıklı ve canlı hissetmenizi sağlayacaktır. Tatlı mango soslu ızgara somon filetodan oluşan antrenman sonrası bir yemek, kendinizi iyi hissetmenizi iki katına çıkaracaktır.


Balık Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aşık olmayı seviyorsun ama bu günlerde son derece bekar görünüyorsun. Ev yapımı ton balıklı tartar ve kılıç balığı bifteği yemeklerine kadar etkilemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Belki de kurslar arasındaki şiir okumaları size çelme takıyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.