Günlük Yemek Burç Yorumları 8 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Nisan Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Detaylar ilginizi çekmeyeceği için bugün kalçadan ateş edin. Ancak dürtüsel olmak maliyetli olabilir. Damarlarınızın sertleştiğini gerçekten hissedene kadar fazladan peynir, ekşi krema ve yeniden kızartılmış fasulye içeren bir burito’nun olumsuz sağlık etkilerini umursamayacaksınız.


Boğa Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün finansal kararlar vermek için zaman ayırın. Paranıza güvenin ve onu pratik bir şey için kullanın. Konu Yemen’de bir mülke yatırım yapmak veya işlerle kendinize biftek ve ıstakoz yemek ısmarlamaksa… eh, ne yapacağınızı biliyorsunuz.


İkizler Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şeyi takip etmek için çok fazla şey olacak. O yüzden bir an için geri çekilin ve bir oyun planı yapın. Hazır oradayken rahatlatıcı bir fincan siyah oolong çayının tadını çıkarın. O zaman her şeyin güzelce yerine oturduğunu göreceksiniz.


Yengeç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sana ne yapman gerektiğini söyleyen çok fazla insan olacak. Bunaltıcı olacak, o yüzden öğle yemeğinde yalnız başına dışarı çık. Bir bardak mercimek çorbası ve bir hindi kulübü daha iyi hissetmenizi sağlayabilir, ancak etraftaki garsona patronluk taslamaktan kaçının. İkiyüzlü gibi görüneceksin.


Aslan Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tavsiye verdiklerinde arkadaşlarınızı görmezden gelmeyin. Öğle yemeğinde sizi yeşil salatalara, ince çorbalara ve hindili sandviçlere teşvik etmelerinin bir nedeni var. Ancak hala biraz dar olan 40 beden bir kot pantolon satın alana kadar bunu fark etmeyebilirsiniz.


Başak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, her zamanki soğuk, mantıklı benliğinize üstün gelecek bir sıcaklık hissedebilirsiniz. Kendinizi o kadar arkadaş canlısı hissedeceksiniz ki, arkadaşlarınıza tadı köpek maması gibi olduğunu söylemek yerine şüpheli bir dana yahnisinin nasıl geliştirileceğine dair ipuçları verebilirsiniz.


Terazi Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi yeni biriyle heyecan verici sohbetler yaparken bulabilirsiniz. Akşam yemeğinde diyaloğu sürdürme fırsatını değerlendirin. Kim bilir, ciddi bir aşk Bento kutuları ve California rulosu üzerinde yeşerebilir!


Akrep Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işlenmiş et satın almadan önce küçük yazıları okuyun. Bir dilim hindi sadece 220 mg sodyum içerebilir, ancak bir sandviçte sadece bir dilim kullandığınız oldu mu? Bu 220 hızla 880 olacak ve bu 660 çok fazla. İşlenmiş jambon daha da kötü.


Yay Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni bir diyetten elde edilen kötü sonuçlar, insanların sizin tamamen konuştuğunuzu ve hiçbir şey yapmadığınızı söylemesine neden olabilir. Etkilenmenin biraz zaman aldığını söyleyerek kendinizi savunacaksınız. Ama sizi pazarda büyük kutularda Ben ve Jerry’s alırken görürlerse çivilenirsiniz.


Oğlak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Szechuan sarımsaklı tavuktan MSG’yi ortadan kaldırın ve ellerinizde sağlıklı bir şey olabilir. Ama bunu restoranda yapamazsınız, o yüzden kendinizinkini yapmayı öğrenin. Malzemeleri kontrol edebilirsiniz ve çok daha ucuza mal olur ve tadı da daha iyi olur.


Kova Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Isı hala açıkken cızırtılı bir ilişkinin tadını çıkarın. Her an patlayabilir ve kalbin kırılır. Ton balıklı güveç ve köfte yapıp onları dondurarak bu kaçınılmazlığa hazırlanın. Böylece anında hazır olurlar.


Balık Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün attığın adıma dikkat et, yanlış bir adım seni yere serebilir. Akılsızca patates cipsi yemek gibi zararsız bir şey olabilir. Bir poşet pek çok şeye yol açabilir ve bir bakıyorsunuz ki diyetiniz hemen rafa kalkıyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.