Günlük Yemek Burç Yorumları 7 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Nisan Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tartışmalara gireceksiniz, ancak bunlar ağır bir şey olmayacak. Ancak özürler dile getirildikten sonra bile gerilim azalabilir. Bira ve pizza eşliğinde konuşmak işleri düzeltebilir. Ancak sekmeyi almak her şeyi daha iyi hale getirecek.


Boğa Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Planlarınızı sağlam tutun, ancak köklerini şimdiki zamanda tutun. Buraya ve şimdiye dikkat edin ve gelecek kendi başının çaresine bakacaktır. Öğle yemeğinde mantı çorbası ve ballı cevizli karides yemeyi düşünün. Bazılarını yemek artıkları olarak saklayın ve akşam yemeği planlarınız belirlenecektir.


İkizler Burcu

7 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanları profesyonelce şarap içip yemek yemeniz gerekecek. Bu yüzden yemek mekanlarınızın etkileyici olduğundan emin olun. Bir Fransız bistrosunda öğle yemeği iş konuşmak için elverişli olurken, bir Meksika restoranında akşam yemeği yoğun bir gün için mükemmel bir kapari sağlayabilir.


Yengeç Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

O günkü tüm işleriniz bitene kadar gevşek bırakmaktan kaçının. Ama yine de vahşi çocuğunuzu eğlendirmenin yolları var. Tex-Mex chili con carne’den oluşan canlı bir öğle yemeği, yalnızca bir öğleden sonra için de olsa, içinizdeki canavarı ateşleyebilir.


Aslan Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla bir beyin fırtınası oturumu bugün başarılı sonuçlar verebilir. Ancak ekip işten sonra kutlama yaparken düşünmeyi minimumda tutun. Pişmiş midyeleri, çiğ istiridyeleri ve buharda pişirilmiş midyeleri akılsızca çiğnemek hiç de fazla düşünmenizi gerektirmeyecek.


Başak Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün otantik bir İtalyan restoranında meze, manicotti ve dört peynirli gnocchi kadar iyi olabilir. Ya da Tony Soprano’nun restoranın sahibi olduğunu ve sizden kendisine bir iyilik yapmanızı istediğini öğrenmek kadar kötü olabilir.


Terazi Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işler çift taraflı olacak. Hangi tarafa güveneceğiniz konusundaki kafa karışıklığını aşmak için içgüdülerinizin size rehberlik etmesine izin verin. Konserve sığır eti ve patates çorbasının hızlı ve doyurucu bir yemek olduğunu biliyorsunuz, ancak yağ ve sodyum yüklü. Yani ya bir geçiş yapın ya da kendinizinkini yapın.


Akrep Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Öğle yemeği için bir tabak peynirli, yağlı nachos ısmarlamak isteyeceksiniz, ancak özdenetim galip gelecek. Bunun yerine çok daha sağlıklı ceviche veya chile verde sipariş ettiğinizde, lokantanın pişmanlığını hissetmeniz doğal olacaktır. Pişmanlık yakında yerini zevke bırakacaktır.


Yay Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işte başkalarıyla etkileşim kurmaktan kaçının. Kendi başınıza daha fazlasını yapacaksınız. İş arkadaşlarınız size ürkütücü diyebilir, ancak öğle yemeğinde onlarla ev yapımı mantar ve ıspanaklı kiş paylaştığınızda sıcak tarafınızı göstereceksiniz.


Oğlak Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünce netliğiniz bugün sizi terk edecek ama yarın olmasına izin vermeyin. Bu gece yumurta, peynir, mücver ve sosis dolu bir kahvaltı güveci hazırlayın. Tek yapmanız gereken onu ısıtmak ve gitmek için can atacaksınız.


Kova Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yaratıcı iletişim, bugün tüm silindirleri çalıştıran bir makineye sahip olacak. İşe yaradığın için övüleceksin ve patron sana öğle yemeği ısmarladığında havalı olma. Devam edin ve birinci sınıf kaburga yemeği sipariş edin. Daha azını beklemezler.


Balık Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün can sıkıcı iş detaylarından bunalmış olabilirsiniz. Onları geldikleri gibi alın ve strese girmemeye çalışın. Akşamları fırında pisi balığı ve kuskuslu, canlandırıcı ayrıntılardan arındırılmış bir akşam yemeğine oturduğunuzda işler daha iyi olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.