Günlük Yemek Burç Yorumları 5 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Nisan Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu yumuşak sabahta yavaş hareket etmek tamamen kabul edilebilir olacaktır. Bu yüzden kendinize taze çilek ve ceviz ile yatıştırıcı bir kase yulaf ezmesi hazırlayın. Bir fincan kahve ve gazete ile yerleşin ve gitmeye hazırsınız… hiçbir yere, yani.


Boğa Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün istediğiniz kadar hoşgörülü olun. Brunch için ev yapımı patates kızartması ile bisküvi ve sos yiyin; yarın kalori ve yağ içeriği hakkında endişelenebilirsiniz. Çıldırın ve tatlı olarak sıcak tarçınlı çörek yiyin. O zaman elbette mecazi olarak büyük yaşayacaksın!


İkizler Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kurgudan gerçeği yaymanız gerekecek. Popüler inanç, yağın kötü olduğunu, KÖTÜ olduğunu belirtir! Ancak vücudunuzun düzgün çalışması için biraz yağa ihtiyacı vardır. Bu yüzden iyi yağ kaynakları olarak fındık, zeytinyağı, avokado ve somon gibi soğuk su balıklarına bakın, İYİ.


Yengeç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar başlangıçta bugün sizin daha çılgın fikirlerinizden bazılarına açık olabilir. Ama çıplak Twister oynamak bir şeydir, vegemite sandviçlerden ve çikolata kaplı karidesten oluşan bir akşam yemeği onların çayı olmayabilir.


Aslan Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece ailene biraz ev yapımı sevgi göster. Kalın dana eti, kuzu eti, tavuk ve sebze parçaları ile ızgara Akdeniz kebapları, özellikle yanında pide ve humus servis ederseniz dinamit olacaktır.


Başak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece egzotik yemekler yiyin. Afganistan mutfağı ilginç bir dizi seçeneğe sahiptir. Qorma, et, meyve ve baharatlar içeren soğan bazlı lezzetli bir güveçtir; Kabuli Pulao ise pirinç, kuzu eti, kuru üzüm ve mercimeklerin büyüleyici bir karışımıdır.


Terazi Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile üyeleri bu akşamki akşam yemeği seçimleri konusunda fikir ayrılığına düştüğü için savaş hatları çizilebilir. Kendinizi limon-kapari soslu tavuk pirzola isteyen daha sağlıklı blokla aynı hizaya getireceksiniz, ancak içten içe pizzaya can atan tarafta olmayı dileyeceksiniz.


Akrep Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evinizde savaşan gruplar arasında arabuluculuk yapmanız gerekecek. Ev yapımı bir yemek, özellikle tavuk cacciatore yaparsanız, huzuru geri getirebilir. İtalyan lezzetlerinin mükemmel karışımı, aradığınız uyumu yansıtacak.


Yay Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ev işleriyle erkenden ilgilenmek size günün geri kalanında dinlenmek için zaman verecektir. Yemek yapmak, sakinleşmenin harika bir yoludur, bu yüzden bu gece yatıştırıcı bir şeyler hazırlayın. Et ve arpa güveci karnınız için olduğu kadar ruhunuz için de ferahlatıcı olacaktır.


Oğlak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çocuklarınızla bazı maskaralıklara katılın. Yeniden çocuk gibi davranmak tedavi edici olacak. Hatta SpongeBob Squarepants izlerken domates çorbası ve ızgara peynirli sandviç yemeye çalışırken kendinizi kahkahalardan yuvarlanırken bulabilirsiniz.


Kova Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıkıcı bir gün, kendinizi sıkılmış hissetmenize neden olabilir. Bu yüzden arkadaşlarınızı bir spor barında buluşmaya davet edin. Öğleden sonrayı bilardo oynayarak ve sohbet ederek geçirmek eğlenceli olacak. Büyük bir kova buğulanmış karides ve istiridyeyi paylaşmak da fena olmaz.


Balık Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün hızlı geçecek, bu nedenle akşamları sakin bir akşam yemeği planlayın. Yeşil bir salata hazırlayın, ancak ızgara tavuk, barbunya, beyaz peynir ve tirbuşon makarna ile süsleyin. Hafif bir sarımsak sosu, her şeye tam olarak doğru vuruşu verebilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.