Günlük Yemek Burç Yorumları 4 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Nisan Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aileyi bugün erken uyandırın; yapılacak işler var! Protesto edecekler, bu yüzden harcadıkları zamana değsin. Hazırlayacağınız çırpılmış yumurta ve sucuk soslu bisküvilerin içine daldıklarında çok huysuz olmayacaklar. O zaman çalışma zamanı gelecek.


Boğa Burcu

4 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün saldırgan insanların sizi itip kakmasına izin vermeyin! Pastanede sıra beklerken arkanızdaki sabırsız kişiye gülün. Puf böreği elmalı turta sipariş ederek sadece tatlı zamanınızı harcamakla kalmayacak, aynı zamanda sonuncusunu da alacaksınız.


İkizler Burcu

4 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yanıcı ruh halinizi kontrol altında tutmaya çalışın. Bu yüzden arkadaşlarınızla yemek yerken sizi mutlu eden yiyecekler sipariş edin. Ev yapımı patates kızartması ile yumurta beyazı Yunan omleti yüzünüzü gülümsetebilir. Bu küçük zeytin halkaları çok şirin!


Yengeç Burcu

4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün besleyici bir ruh halinde olacaksınız. Bu yüzden arkadaşlarınızı tıpkı annemin yapacağı gibi ev yapımı bir yemek yemeye davet edin. İlgilenilmeyi takdir edecekler ve hatta Beef Wellington’unuzun annenizinkinden çok daha iyi olduğu konusunda hemfikir olabilirler.


Aslan Burcu

4 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güzel günleri nereye giderseniz gidin yanınızda getiriyorsunuz. Bu yüzden bu gece birçok partiye davet edilmeyi bekleyin. Ama eliniz boş gitmeyin. Özellikle güzelce eskitilmiş keçi peyniri ve su krakerleri de getirirseniz, birkaç şişe şarap makbule geçer.


Başak Burcu

4 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sınırsız enerjiye sahip olmak, sizi birçok neşeli şakaya sokacak. Katı rutininizden çıkacaksınız ve hatta kendinizi bir Çin restoranında, aldığınız MSG hakkında endişelenerek domuz eti yemek yerken bulabilirsiniz.


Terazi Burcu

4 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, sevgilinle romantizm için iyi bir gün olacak. Ancak ev yapımı bir akşam yemeği ile uygun havayı ayarlayın. İstiridye sosunda tavada kızartılmış tavuk ve brokoli gibi hafif bir şey yapın. Bu, antrenmanın daha sonra gelmesi için size enerji verecektir.


Akrep Burcu

4 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ev onarımlarıyla tek başına uğraşmak bugün tehlikeli olabilir. Kesilebilir, yaralanabilir veya elinizi duvara çivileyebilirsiniz. Bu yüzden dikkatinizi akşam yemeğine çevirin. Ancak TV yemeklerini mikrodalgada pişirmek isteyebilirsiniz. Bu şekilde bıçak veya ateş kullanmak zorunda kalmayacaksınız.


Yay Burcu

4 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çocuklarınızla eğlenin. Oyun alanında geçen bir günün ardından kendinizi gerilerken bulabilirsiniz, bu nedenle sonrasında herkesi öğle yemeğine çıkarın. Hamburger ve patates kızartmasını onlar kadar seveceksiniz, ancak asıl isteyeceğiniz şey, beraberinde gelen aksiyon figürü.


Oğlak Burcu

4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işe başlamayı düşünürken, aile ve kariyer arasında bölüneceksiniz. Sonunda doğru olanı yapacak ve evde kalacaksın. Bu yüzden akşam yemeği için ev yapımı pizza yapmayı planlayın ki herkes katılarak eğlenebilsin. Bu iş bekleyebilir.


Kova Burcu

4 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece arkadaşlar için resmi olmayan bir akşam yemeği partisi düzenleyin. Süslü bir şey olmayacak, belki meze, sebzeli lazanya ve nefis sarımsaklı ekmek. Ama misafirlerinizden şarabı getirmelerini isteyin. Her şeyi yapmak zorunda değilsin.


Balık Burcu

4 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ruh haliniz yüzeyin hemen altında kaynıyor olabilir. Pürüzlerinizi gidermek için komik bir film izleyin. DVD’deki ‘Hayvan Evi’ mi yoksa bu olay için yapacağınız büyük kase tereyağlı patlamış mısır mı sizi neyin daha mutlu edeceğini bilmiyorsunuz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.