Günlük Yemek Burç Yorumları 30 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Nisan Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınız bu gece beklenmedik bir şekilde uğradığında pek hevesli olmayacaksınız. Oh, herkes için bol sebzeli lazanya ve sarımsaklı ekmek olacak. Ama ‘C.S.I.’nin tam ortasında dalmalarından nefret ediyorsun.


Boğa Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dürtüsel eylem, bugün gerçekten istediğiniz şeyleri size getirmeyecek. Hızlı bir şekilde yanında patates kızartması olan bir BLT sipariş edeceksiniz. Ama soğan halkalı pastırmalı çizburger yiyebilirdin. Neden? Her ikisi de senin için kötü olacak, bu yüzden sonuna kadar gidebilirsin.


İkizler Burcu

30 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işte bir barut fıçısının ortasında oturuyor olacaksınız. Gerginlikler duyguları alevlendirecek, bu yüzden kendinizinkini sakinleştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Masanıza uzanın ve o gizli bitter çikolatayı bulun. Ateşinizi söndürmek için ihtiyacınız olan tek şey bu olabilir.


Yengeç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün harekete geçmeden önce düşündüm. Gerçekten aptalca şeyler söylemeni veya yapmanı engelleyebilir. Soğan halkalı duble çizburger sipariş ederken kendinizi yakalayın. Daha sonra bir kuşun doymayacağı bir salata yerken şükredersiniz.


Aslan Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dolaplara bakacaksınız ve çoğunlukla örümcek ağları bulacaksınız. Ancak bu, doğaçlama bir yemek hazırlamanızı engellemez. Hardal ve susam yağı sosunda ve üzerinde patates cipsi bulunan bir Spam güveci, göründüğü kadar kötü olmayacak.


Başak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Saldırgan iş arkadaşlarınız bugün sizi odanıza koşturacak. Kimseyle iletişim kurmanıza gerek kalmadan tüm gününüzü orada geçirebilirsiniz. İyi ki masanda bir torba Doritos var yoksa öğle yemeğine kadar gelemezsin.


Terazi Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, İskoçya Dağlık Bölgesi’ndeki Loch Ness’e yaptıkları gezinin resimlerini getiren arkadaşlarınızı ağırlamak kadar güzel olacak! Ya da senin için aldıkları bir hediyeyi çırpmaları kadar kötü olabilir: büyük bir torba donmuş haggis!


Akrep Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yaptığınız her şeyde kesin olmak isteyeceksiniz. Ancak bu, bazı durumlarda işinize yaramayabilir. Bu nedenle, peynirli Quarter Pounder’ın besin dökümünü sorduğunuzda tezgah görevlisinden camsı gözlü bir bakış almaya hazır olun.


Yay Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantizm, ikiniz de birbirinizden bıkana kadar eğlencelidir. O yüzden bu olana kadar güzel zamanların tadını çıkarın. Romantik bir kase spagetti paylaşmak tıpkı filmlerdeki gibi olabilir. Ancak bir ipi birbirine bulamaktan kaçının. O ağzın nerede olduğu belli değil.


Oğlak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bol bol fasulye yemek için iyi bir gün olacak. Barbunya, siyah, lima, barbunya veya nohut, fasulye, kötü kolesterol seviyelerini düşürmek için gereken lif türünün harika bir kaynağıdır. Artı, düzenli kalmanıza yardımcı olurlar ve kim bundan hoşlanmaz?


Kova Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Geleneksel beslenme alışkanlıklarından kopmak zor olabilir. Ancak artık bir çocuk gibi yemek yiyemeyeceğiniz gerçeğiyle yüzleşmeniz gerekebilir. Yaşlanan iç organlarınız, eskisi gibi soda, cips ve kızarmış salamlı sandviçleri işlemek için yeterince donanımlı olmayabilir.


Balık Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen bazı yiyecek mitleri hakkında kafanız karışır. Bir yıl karbonhidrat, yumurta ve bitter çikolata sizin için iyi, sonraki yıl değil. Ancak trendlerin bugün nasıl yediğinizi dikte etmesine izin vermeyin. Kırmızı şarap ve tereyağı dahil her şey ölçülü.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.