Günlük Yemek Burç Yorumları 29 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Nisan Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Boğa Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yağ ve kalori savaşını yürütmek için yardıma ihtiyacınız olabilir. Öyleyse, benzer düşünen arkadaşlarınızı bir grup erkek (veya kız kardeş) olarak bir araya toplayın. Birbirinizin zaferlerini alkışlayabilir ve ‘Ben ve Jerry’ kelimesini ağzından çıkaran herkesi azarlayabilirsiniz.


İkizler Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tabağınıza çok fazla şey yığılmış olacak. Bu, işten sonra akşam yemeği için bir smorgasbord’u ziyaret etmeniz için size ilham verebilir. Kızarmış tavuk ve irmik ile başlayarak en üste yığmak isteyeceğiniz bir tabak. İsveç köftesini unutma.


Aslan Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Beceriksiz iş arkadaşlarınız bugün tüylerinizi diken diken edecek. Ancak öfkenizi kontrol altında tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğle yemeğini bir bardak tavuk çorbası ve tavuklu pide dürümü ile yalnız geçirin. Zihinsel cücelerle uğraşan başka bir öğleden sonrayı halletmenize yardımcı olabilir.


Başak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şey değişken olacak, bu yüzden sürprizler bekleyin. İş arkadaşlarınız sabah ortası kahve molası için farklı bir yere gitmeyi öneriyorsa, akışına bırakın. İspanyol tatlıları ve sıcak çikolata, espresso ve simitlerden heyecan verici bir değişiklik olacak.


Terazi Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayat bugün kendi güzel zamanında ilerleyecek. Bu yüzden sabır, çıldırmamak için anahtar olacaktır. Merak etme. Şarküterideki kuyruk sandığınız kadar uzun olmayacak ve siz farkına varmadan Reuben, lahana salatası ve patates kızartması yemeye başlayacaksınız.


Akrep Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanların garip yeme alışkanlıkları bugün sizin için bir sır olacak. Patates kızartmasını mayoneze batırmak mı? Çırpılmış yumurtaya ketçap mı döküyorsunuz? Sandviç yayılmış olarak wasabi? Ama denemeden kapıyı çalma. Hoş bir sürpriz olabilir.


Yay Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Mutfak ufkunuzu bugün genişletin. Jamaika mutfağı, İspanyol, Afrika ve Hint etkilerinin lezzetli bir karışımıdır. Izgara pislik baharatlı tavuk ve biberli çorbayı içtikten sonra, rasta saçlarınızı büyütmek ve kendinizi canlandırmak isteyebilirsiniz, mon!


Kova Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni iplikler ve saç modeli, dış görünüşünüzü iyileştirmek için uzun bir yol kat ediyor. Ama içindeki sen bir lağım çukuruna benzeyebilir. O yüzden oraya sağlıklı bir şeyler atın. Yeşil bir salata, ızgara somon filetosu ve organik buzlu çay içinizdeki ışıltıyı ortaya çıkarabilir.


Balık Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni bir gardırop ve saç stiliyle göz kamaştırdığınızda insanlar bugün kim olduğunuzu bilmeyecek. Ancak akşam yemeğinde tüm ekmeği bitiren ve pizzanın sonuncusunu alan kişinin inkar edilemez bir şekilde eski siz olduğu hatırlatılacak.


Koç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün enerji yansıtacaksınız. Olumlu mu olumsuz mu, güne nasıl başladığınız belirleyecek. Sağlıklı bir yulaf ezmesi ve meyve kahvaltısı yapın ve pozitifliğin Fareli Köyün Kavalcısı olacaksınız. Aç karnına çalışın ve kıyamet kopabilir.


Yengeç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gittiğiniz her yerde güzel müzikler yapan, mükemmel akortlu bir müzik aleti gibi olacaksınız. Bu yüzden herkesin sizin ritminizle birlikte dans etmesini bekleyin. Kaya Istakozunu veya Patates Püresini yapmak ilham verici olacak ve aniden akşam yemeğinde ne yiyeceğinizi bileceksiniz.


Oğlak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün senin birçok günahını bir rahip bile affedemez. Enchiladas, nachos ve yeniden kızartılmış fasulye için tövbe edeceksin, çikolatalı milkshake için af dileyeceksin. Yine de sarımsaklı patates kızartmasına pişman olmayacaksınız. Bazı şeyler için cehenneme gitmeye değer.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.