Günlük Yemek Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Nisan Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Rüyanda saçların spagetti, tırnakların şekerli mısır, karnabahar kulakların olacak ve kendini kestiğinde kanayan marinara sosu. Kimsenin sırtına ‘beni ye’ işareti yapıştırmamasını umsan iyi olur çünkü birileri yapabilir.


Boğa Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ruh haliniz Pasifik Okyanusu’ndaki Mariana Çukuru kadar derin olacak. Orada bir sürü garip yaratık var, bu yüzden belki deniz ürünleri ruh halinizi dengeler. Ama pisi balığı veya kabuklu deniz hayvanlarını tercih edin ve bir ayak uzunluğunda dişleri olan ve gözleri olmayan bir şey değil.


İkizler Burcu

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Zihniniz bugün bir David Lynch filmi kadar bulanık olabilir. Japon edamamesindeki demir ve folat kafanızı boşaltabilir. Haşlanmış edamame’i adaçayı, kırmızı biber ve deniz tuzu ile karıştırarak sizi olumlu bir şekilde Einstein-esque’ye çevirebilecek baş döndürücü bir atıştırmalık için karıştırın.


Yengeç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zihninizin dolaşması için hazırlanın. Dev bir kalamar aniden saldırdığında yelkenli bir geminin pruvasında olacaksınız. Neyse ki o enayi bira hamurunda derin yağda kızartılmış ve siz dev limon dilimleri ve bir kutu tartar sosuyla silahlanmış olarak geliyorsunuz.


Aslan Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Uyanamayacak gibi göründüğünüz için bir sabah toplantısı tehlikede olabilir. Önceden kafeye koşun ve bir fincan Yerba Mate çayı sipariş edin. Bu güçlü Güney Amerika yaprağı, sizi uykunuzdan uyandırmaya yetecek kadar kafein ve uyarıcıya sahiptir.


Başak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hızlı tempolu bir gün bu gece uyumayı zorlaştırabilir. Yatmadan bir saat önce 200 kaloriden az hafif bir atıştırmalık, serotonin üretmeye yardımcı olabilir. Bir çay kaşığı fıstık ezmesi veya yarım bardak sağlıklı tahıl ve yağsız süt ile bir muz mükemmel olacaktır.


Terazi Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günlük rutininizin dışına çıkmak sizi tetikte tutabilir. Bu yüzden, ne kadar önemsiz olursa olsun, bugün farklı bir şey yapın. New England istiridye çorbası yerine Manhattan’a sahip olmak bir başlangıç ​​olurdu. Ancak akşam yemeğinde Yunan omleti yemek gerçekten de çılgınca olabilir!


Akrep Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam akşam yemeği için ilginç bir şeyler üretmek için numara çantanıza dalın. Erik soslu tavuk budu ve Çin beş baharat tozu basit bir zevktir. Asya lezzetlerinin karışımları, insanların onu almak için Şangay’a gittiğinizi düşünmesine neden olacak.


Yay Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşük glikoz seviyeleri, bugün motorunuzun devrini yükseltememenizin nedeni olabilir. Bir bardak az yağlı sade yoğurtta bir çözüm olabilir. Orada bulunan B vitaminleri, özellikle karışıma kabak çekirdeği atarsanız enerji seviyenizi yeniden uyandıracaktır.


Oğlak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir mürekkep lekesi seansı bugün ilginç sonuçlar doğurabilir. Bir kartta bir parça hardal göreceksiniz, diğerinde ise istiridyeyi andıracaksınız. Son kartta ton balığı tartarını gördüğünüzde psikiyatrist tüm sorunlarınızın midenizde olduğunu belirleyecektir.


Kova Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Banka hesabınızda düşündüğünüzden daha azına sahip olmak bugün felaket olabilir. Garson kredi kartınızı geri verdiğinde eksiklikleriniz ortaya çıkacak ve gecenin geri kalanında bulaşıkları yıkayarak sörf ve çim yemeğinizi ödemek zorunda kalacaksınız.


Balık Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi özel bir şeyle şımartın. Ancak ilgileneceğiniz mücevherler, elektronik aletler veya giysiler olmayacak. Bugün sizin için can atacağınız tek şey büyük bir paket Oreo kurabiyesi ve bir galon çikolatalı süt olacak. Şimdi bu bir zevk!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.