Günlük Yemek Burç Yorumları 26 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Nisan Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Onları zekice yiyecekle zorlarsanız, bugün aileyi günlük ev işlerinde birlikte çalışmaya ikna edeceksiniz. Bir iş yapmayı kabul ederlerse kahvaltıda Joe’s Special yapmaya söz vereceksin. Çırpılmış yumurtada kıyma konusunda karşı koyamayacakları bir şey var.


Boğa Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dışa dönük tavırları muhafazakarlığınızdan farklı olan yeni biriyle tanışabilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, kıvılcımlar uçacak. Akşam yemeği için tuhaf bir şeyler yemeye bile zorlanabilirsiniz. Ve aşk, gildas, ceviche ve bir sürü sangria üzerinde yeşerebilir.


İkizler Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güçlü bir şekilde sahip olduğunuz inançlarınızdan bazıları bugün çürütülebilir. Trans yağ içerdiği için margarinin aslında tereyağından daha kötü olabileceğini öğrenince şok olacaksınız. Her ikisi de berbat, bu yüzden bunun yerine ‘trans yağsız’ yazan yumuşak küvette sebze ezmesi kullanın.


Yengeç Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Para eksikliği, bu gece havyar rüyalarınıza kibosh koyabilir. Bu nedenle, dışarıda yemek yiyorsanız birkaç mandal aşağı inmeniz gerekebilir. Yerel lokantanın mavi tabak spesiyalitesi beklediğinizden daha iyi olacak, ancak rosto ve ezicilerle nasıl yanlış gidebilirsiniz?


Aslan Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlişki sorunları en iyi şekilde rasyonel bir şekilde konuşarak çözülebilir. Ancak sohbetinizi yemek alanından başka bir yerde yapın. Kafanıza bir tabak Çin tavuğu ve brokolinin dökülmesi berbat olurdu. MSG saçınıza bir numara yapacaktır.


Başak Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir basketbol maçı, öğleden sonrayı geçirmek için harika bir yol olacaktır. Ter atmak, evin içinde tembellik yapmaktan daha iyi olacaktır. Ayrıca, birkaç oyun sonrası bira ve bir sürü mantar ve pesto pizza içtiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyeceksiniz.


Terazi Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün akıllı sohbetler için arkadaşlarınıza bakmayın. Hafta sonu için beyinlerini kapatmış olabilirler, düşünmeniz gereken bir şey. Corndogs ve domuz derisi yerken Three Stooges’u birlikte izleyerek eğlenebilirsiniz.


Akrep Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile ile akşam yemeği genellikle bir TV sitcom’una benzeyebilir. Bazı tuhaf talihsizlikler her zaman ortaya çıkar, bazıları komik, bazıları değil. Yine de bugünkü akşam yemeği için büyükanne muhtemelen dişlerini tekrar kaybedecek, bu yüzden ton balıklı güveçten kaçınmak isteyebilirsiniz.


Yay Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayata açık fikirli yaklaşmak, yeni fikirleri kavramayı kolaylaştıracaktır. Bazı yabancı mutfakların o kadar da garip olmadığını ve Avustralya timsahının oyunsu, etli bir tadı olduğunu ve beyaz şarap sosunda harika olduğunu göreceksiniz.


Oğlak Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün sizi şüpheli planlara çekmeye çalışacak. Birini gördüğünüzde bir aldatmaca olduğunu anlarsınız, bu yüzden onları uzaklaştırın. Kesin bir şey aramaya gidin. Yengeç keklerinin taklit değil gerçek yengeç olacağı deniz ürünleri restoranında bulacaksınız.


Kova Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yüksek enerji seviyeniz bugün aile üyelerinizi rahatsız edecek. Mutfakta gevezelik ettiğinizi duyduklarında sinirlenebilirler. Ancak kahvaltılık burritoları ve patatesli gözlemeleri sadece onlar için yaptığınızı gördüklerinde eğilimleri değişecektir.


Balık Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kesinlikle hiçbir şey yapmayın. İş yok, ev işi yok, egzersiz yok, hiçbir şey yok! Kanepede uyuklamak, olmak isteyeceğiniz kadar aktif olacaktır. Paket İtalyan yemeği sipariş etmek için biraz enerjiye ihtiyacınız olacak, ancak bir tabak doldurulmuş mantı üzerinde çalışırken hiç sorun yaşamayacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.