Günlük Yemek Burç Yorumları 24 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Nisan Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yavaş inişe başlama zamanı. Yavaşlamak size nefesinizi tutma fırsatı verecektir. Kafede sadece bir miktar lavanta katılmış bir fincan organik papatya çayı, günün geri kalanını atlayarak geçirmek için harika bir yol olacaktır.


Boğa Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yaz tatili planlarınızı yaptınız, şimdi yaz fiziğinize kavuşma zamanı. Egzersiz önemlidir, ancak protein ve yoğun karbonhidrat açısından yüksek bir diyet anahtar olacaktır. Devam edin ve Mikonos’ta sıcak olan tek şey güneş olmayacak.


İkizler Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Alttan alta gerilimler uğursuz bir gün yaşanmasına neden olacak. Ancak stresten uzaklaşmak için uzun bir öğle yemeği yemek bir hata olacaktır. Risotto ve mantarlı lazanyada rahatlayabilirsiniz, ancak bir şişe şarapla yıkamak çok cazip olacaktır.


Yengeç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dinlenmek isteyeceksiniz, ancak iş sorumlulukları sizi çağırdığı için hasta olduğunu bildirmek bir seçenek değil. Bunları olabildiğince çabuk temizleyin ve Happy Hour’a erkenden başlayın. Birkaç bira ve birçok jalapeno biberi, kaybedilen zamanı telafi etmeye yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi sorumlu bulacaksınız, o yüzden kırbacı çakın! Demir yumruklu bir yoğunlukla hükmedeceksin ve çok şey başarılacak. Ancak çeteyle herhangi bir öğle yemeği daveti beklemeyin ve ev yapımı pişmiş ziti’nizin tadı boş ve soğuk olabilir.


Başak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eğlenceli, eğlenceli, eğlenceli olacak ve iş aslında bir patlama olacak! Sonrasında Happy Hour’da sosyalleşmek daha da güzel olacak. Langırt, portobello dürümleri ve karartılmış tavuklu sandviçlerle ilgili harika bir bağ deneyimi sağlayan bir şeyler var.


Terazi Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün riskleri hesaplayacak ve buna değmeyeceğini göreceksiniz. O yüzden sadece güvende olduğunu hissettiğin şeylerle ilgilen. Mercimek çorbası ve ton balıklı sandviç, ton balığı beş günlük değilse zararsız olabilir.


Akrep Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patron iyi bir ruh halinde olacak, bu yüzden istediğinizi elde etmek için iyi bir gün. Ona zam talebinde bulunabileceğiniz öğle yemeğine gitmek isteyip istemediğine bakın. Sadece kabul etmekle kalmayabilir, yengeç kekleriniz ve çorbanız için faturayı bile alabilir.


Yay Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir şeyleri olduğu gibi gördüğünüzde ampul sönebilir. Kafeinsiz kahveniz, fincan boyutuna bağlı olarak hala 8 ila 32 miligram kafein içerir. Bu normal Joe’dan daha iyi olsa da, onun yerine çaya geçmek isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bulge savaşını kazanan arkadaşlara bir not verin. Bu yüzden öğle yemeğini bir çorba ve salata partisine dönüştürün, çünkü zaten herkesin ilgisi bu. Ancak, iyi yapılan bir işin ödülü olarak tatlı olarak birkaç şerit bitter çikolata servis edin.


Kova Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün birçok cazibesinin üstesinden gelmek, büyük bir cesaret gerektirecektir. Ama disiplin senin en iyi arkadaşın olacak ve bir dilim seni öldürmese de ofisteki pizza partisini delirmeden atlatmana yardımcı olacak.


Balık Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaş grubunuzun yeni bir eğlenceye ihtiyacı olacak. Pizza ve bira çok sıkıcı. İrlanda barında bir akşam eğlenceli olabilir. Hala iyi bira içebilirsin, ama köri cipsi ve çoban turtası biraz yağlı pizzayı yener.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.