Günlük Yemek Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Nisan Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bağımsız düşünceye olan tutkunuz bugün darbe alacak. İş arkadaşlarınız sizi sadece onlarla öğle yemeğine gitmeye ikna etmekle kalmayacak, aynı zamanda duble pastırmalı çizburger ve sarımsaklı patates kızartması sipariş etmeye ikna edecekler. Ve tüm yazdığı bu olacak.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Söylediği tek kelimeyi anlamasanız da Çin lokantasındaki garsona karşı çekici ve düşünceli olacaksınız. Siparişinizi dikkatlice vereceksiniz ve sessizce mu gu gai pan’ı alacağınızı ve içinde göz olan bir şey olmayacağını umacaksınız.


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni başladığınız diyetin nasıl sonuçlanacağı bugün tamamen size bağlı olacak. Gizlice çikolata ve dondurma yerseniz başarısızlığa mahkumdur. Ancak salatalarınız ve tofu ile gayretli kalın ve kısa sürede ince ve seksi bir yeni siz göreceksiniz.


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendin için özel bir şey yap çünkü bunu hak ediyorsun, kahretsin! Öyleyse devam edin, diyetinize bir ara verin ve sıcak şekerleme dondurması için savurganlık yapın. Ama bir milk shake ile yıkamayın. Bu, kapalı tutmayı tercih edeceğiniz bent kapaklarını açabilir.


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dünün sınırsız enerjisinin yerini uyuşukluk ve can sıkıntısı alacak. Doğru seçimleri yaparsanız öğle yemeğinde kendinizi kurtarabilirsiniz. Ancak ezici ve soslu açık yüzlü bir hindi sandviçi yemek sizi uykulu diyara sokabilir.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece aile yükümlülüklerini yerine getir ve annemi ara. Onunla kilometrelerce öteden sohbet etmek eğlenceli olacak. Daha sonra kendinizi nostaljik hissedebilirsiniz, bu yüzden onun meşhur mac ve peynirini hazırlayın. Onunki kadar iyi olmayacak ama olmaması gerekiyor.


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi beşinci sınıftaki bir öğrenciden daha akıllı hissedeceksiniz. Bu şaşırtıcı beyin gücü, bu sabah yaptığınız somon füme ve krem ​​peynirli frittatadan olabilir. Beyninizde dolaşan tüm o Omega-3’lerle frittata bile yazabilirsiniz.


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Risklerden kaçınarak bugün işleri mevcut durumda tutmak, güvenli bir günü garanti edecektir. Bu yüzden, başkalarının sizi istemediğiniz şeyleri yapmaya yönlendirmesine izin vermeyin. Öğle yemeğinde suşiye hayır diyeceksiniz çünkü salamlı sandviçinizden oldukça memnun kalacaksınız.


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün deniz tarağı gibi mutlu olacaksın. Diğerleri sizin memnuniyetinizi hissedecek ve onlar da mutlu hissedecekler. Herkes neşeyi yaymak için öğle yemeğine çıkmalı. Ama herhangi bir fast food restoranına gitmeyin. Bu mutlu öğünlerde çok mutlu bir şey yok.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayatınızı ateşli bir disiplin duygusuyla yaşıyorsunuz. Ama bazen sadece akışa uymak eğlencelidir. O yüzden bugün kendinizi bırakın ve sıcak şekerlemeli dondurma yiyin. Ağzınızın etrafındaki o büyük çikolata halkası tıpkı bir gülümseme gibi görünecek.


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Benzer düşünen insanlarla birlikte olmak bugün size bir güvenlik hissi verecektir. Herkesin aynı fikirde olması da güzel olacak. Çiğ balıktan hoşlanmayanlar bile akşam yemeği için suşi önerinizi alkışlayacaktır.


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün etrafınızda olup bitenlerin farkında olun. Bu yüzden, şarküteri görevlisi rosto dana hoagie’nizi hazırlarken cep telefonuyla konuşmayın. Hardal istemenize rağmen mayonezi her yerine yaymadan onu yakalamanız mümkün olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.